O urmă de picior uman veche de 290 de milioane de ani…

0

Este posibil să fi înțeles greșit întreaga noastră istorie? Să fi înțeles greșit datele pe care istoria convențională ni le oferă în legătură cu umanitatea? Că oamenii au trăit pe Pământ cu mult înainte ca știința să fi crezut că făcut-o? ținând cont de ultimele descoperiri, cu siguranță acest lucru pare posibil, însă majoritatea cerectătorilor au o problemă cu acest lucru, deoarece ar însemna că istoria noastră ar trebui rescrisă. Originea omului și fundamentele religiilor s-ar schimba de la rădăcină, iar învățații de azi nu sunt în stare să accepte acest lucru.

290-million-year-old-footprint-ancient-code

La prima vedere această urmă de picior nu pare a fi mare lucru, pentru că asemenea urme pot fi găsite pe întregul glop pământesc, însă există ceva extraordinar în legătură cu aceasta. Se poate observa lesne anatomia acesteia, ea seamănă izbitor cu urma de picior a unui om modern, însă lucrul extraordinar legat de această urmă este că ea este fosilizată într-o rocă și se crede că are aproximativ 290 de milioane de ani. Există o gigantică perioadă de timp ce lipsește din istorie ca această descoperire să fie acceptată ca atare, un fapt ce ar schimba multe lucruri în societatea de astăzi.

Descoperirea urmei de picior veche de 290 de milioane de ani a fost făcută în New Mexico de către paleontologul Jerry MacDonald în 1987. În apropierea acestei urme se află urme fosilizate de păsări și alte animale. Descoperirea l-a uimit complet pe MacDonald și nici el nici altcineva nu poate explica cum ar fi putut ajunge această urmă de picior de om modern într-un strat fosilizat din Permian, o perioadă care este datată între 290 și 248 de milioane de ani în urmă, o perioadă cu mult timp înainte ca oameni, păsări sau dinozauri au existat pe Pământ, conform gândirii științifice de astăzi.

Ar trebui să ne uităm altfel la toate lucrurile? Sau ar trebui să acceptăm gândirea științei moderne care sugerează că nu se poate să existe o urmă de picior de om veche de 290 de milioane de ani. Există o discuție contradictorie în curs între cei care cred că istoria este greșită și cei care cred că aceste descoperiri sunt doar niște fraude și nu au nicio legătură cu realitatea.

Această urmă veche de 290 de milioane de ani a fost catalogată de paleontologi ca fiind o mare problemă, pentru că aceștia nu înțeleg cum a ajuns aceasta aici sau și mai exact, cine a lăsat-o. Pe scurt, unele persoane spun că pentru a demonstra că această urmă nu este un fals, nu avem nevoie decât să mai găsim încă una, iar cercetătorii au descoperit numeroase lucruri inexplicabile ce pot fi legate de această urmă descoperită în New Mexico.

goliath1

În această imagine putem vedea o urmă de picior similară care este datată acum milioane de ani, singura diferență fiind că aceasta este în Africa.

Cercetătorii au păreri împărțite legate de această urmă, și nu par prea doritori să dezlege această enigmă, dar nici nu au pus sub semnul întrebării veridicitatea acestei urme. Potrivit majorității cercetătorilor, comentariul asupra acestui subiect este de obicei ”Arată ca o urmă de picior de om”. Ei bine, nu doar arată ca o urmă umană ci chiar este una.

PS: Smithsonian recunoaște problema.

În 1987, paleontologul Jerry MacDonald a descoperit o mare varietate de specii diverse de animale și păsări, localizate într-un strat din Permian. Printre fosilele diverse pe care le-a descoperit a găsit o urmă de picior uman.

Totuși, stratul din Permian a fost datat între acum 290 până la 248 de milioane de ani în urmă – milioane de ani înainte de apariția animalelor, a păsărilor, a dnozaurilor și desigur a oamenilor. Atunci cum pot fi explicate aceste urme?

În iulie 1992, Revista Smithsonian a publicat un articol numit ”Urmele pietrificate: un puzzle din Permian”. Revista recunoștea misterul, declarând că ”este ceea ce paleontologilor le place să numească problematic”. Revista a descris ceva ce păreau să fie urme de mamifere mari și păsări, care ”au evoluat la mult timp după perioada Permiană, cu toate că aceste urme sunt în mod clar din Permian”.

Ceea ce este ciudat este că atât MacDonald cât și revista Smithsonian recunosc în mod absolut existența acestor urme într-un strat care contrazice teoria evoluționară actuală, dar ei subliniază doar urmele de mamifere și păsări și nu menționează urmele umane împreună cu acestea.

Ceea ce este la fel de interesant este că, din momentul în care aceste urme au fost descoperite, evoluționiștii nu au încercat niciodată să atace autenticitatea acestora sau să încerce să le demonteze. Ei nu au încercat să demonstreze faptul că acea urmă nu ar fi umană (desori ei declară că este o urmă care doar ”seamănă” cu o urmă umană). Tăcerea lor este vorbitoare.

[1] Din „Petrified Footprints: A Puzzling Parade of Permian Beasts” de Jerry MacDonald, Smithsonian, iulie 1992, Vol. 23, Problema 4, pag. 70-79 (sursa: )

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Varahamihira, sfânt indian și o minte măreață

Varahamihira (505–587 dC) a fost un astronom, matematician și astrolog din Ujjain, care în timpul perioadei Gupta (320-550 dC) a...

Închide