O piramida din Crimeea datata in vremea dinozaurilor

2

Aceasta ar putea fi descoperirea secolului. Un cercetator spune ca a descoperit in mod accidental o piramida in Crimeea, Ucraina. Se spune ca aceasta ar fi fost construita inaintea epocii dinozaurilor!

Peninsula Crimeei este un loc fascinant in materie de istorie si arheologie antica, fiind de-a lungul istoriei populata de tot felul de triburi si natiuni, de la cimerieni, greci si romani pana la genovezi, cumani si turci osmani. Dupa cum declara canalul ICTV, descoperirea a fost facuta in mod intamplator in timpul unor teste ce implica niste metode alternative de a gasi apa, efectuate de catre omul de stiinta ucrainian Vitali Gokh, care a descoperit un obiect ingropat necunoscut, ce s-a dovedit a fi o piramida gigantica, inalta de 45 m si avand o lungime de aproximativ 72 m.

„Piramida Crimeei” are un varf turtit, insa seamana ca silueta cu piramidele egiptene. Este goala pe interior, iar in interior, sub fundatie a fost ingropata o mumie a unei creaturi necunoscute.

„Sub fundatie exista un mic corp sub forma unei mumii, lunga de 1.3 – q.4 m., purtand o coroana pe cap”.

„Exista si o camera de rezonanta a unui asa numit Sfinx”.

„Piramida a fost construita in epoca dinozaurilor”, spune omul de stiinta intr-un interviu acordat ICTV. Nu se stie inca cine a construit aceasta piramida. Aceasta constructie unica este cea mai veche de pe planeta, spune Vitali Goh.

pyramidcrimea

 Este cumva cea mai veche piramida din lume situata in Ucraina?

Potrivit declaratiilor  „se spune ca exista 37 de piramide in Peninsula Crimeei, de-a lungul coastei de sud-est”. Sapte piramide subterane – dupa cum se credea – au fost descoperite de catre Dr. Gokh, langa Sevastopol.

Zeci de cerecetatori din diverse tari studiaza un loc din Sevastopol, unde se spune ca sunt ascune sub pamant mai multe piramide antice. Sapaturile arheologice sunt in acest moment in lucru.

Omul de stiinta din Sevastopol, Vitali Gokh, a descoperit semnalmentele piramidei cu ajutorul unei inventii proprii, patentate, care permite descoperirea oricarei substante de sub pamant. Pentru cativa ani el a cautat minerale si apa. Analizele detaliate ale unei constructii descoperite in acest fel au dezvaluit prezenta unor substante nenaturale, ci artificiale.

crimeapyramid

 Este goala pe dinauntru, iar o mumie a unei creaturi necunoscute este ingropata sub fundatii.

„Am descoperit semnalmentele unor formatiuni extrem de clare ale unor proteine animale, gips, sticla lichida, pietris. Este o piramida construita de mana omului, care radiaza un anumit fel de energie, la anumite perioade de timp”, declara Vitali Gokh. Ihor Kotelyanets, Asistent decan al Universitatii nationale de energie nucleara si industrie din Sevastopol, impreuna cu un grup de entuziasti, a hotarat sa confirme sau sa infirme descoperirea.

Mai mult de 20 de echipe de cercetatori, inclusiv internationale, au vizitat locul recent. Majoritatea cercetatorilor considera ca piramidele subterane de la Sevastopol confirma o presupunere a unui cercetator american cum ca acum mai bine de 65 de milioane de ani de pe Pamant a disparut o civilizatie antica datorita coliziunii cu un meteorit gigantic”.

Descoperirea este fara indoiala extrardinara, insa este nevoie de mai multe investigatii inainte de a o data si de a descoperi originile acestei piramide.

sursa: 

 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

2 comentarii

  1. CAUTATI SI CITITI CARTEA IN FORMAT ELECTRONIC,,,,,,,,,PROFETIILE DE PE THIAOOUBA,,,,,,,UNDE ACOLO SE SPUNE DESPRE ACEASTA CIVILIZATIE VENITA DE PE O PLANETA NUMITA AREMO X3 SI AU FORMAT CONTINENTUL MU SAU MAI BINE AR FII CIVILIZATIA MU ,SI A DISPARUT DE PE PAMINT DIN CAUZA UNEI MARI CATASTROFE NATURALE ,PAMINTUL FIIND LOVIT DE UN ASTEROID ,,,,,,,,,,,,,,CEVA CEVA SE LEAGA ACEST OM DE STINTA STIE CEVA ,CE MULTI NU VOR SA SE AFLE ,NOI CA CIVILIZATIE SINTEM LA A 6 GENERATIE CE A EXISTAT PE ACEST PAMINT ,NU SINTEM NICI PRIMA SI NICI ULTIMA .

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Sase pagini de aur din cea mai veche carte din lume

Cu mai bine de 60 de ani in urma, a fost facuta o descoperire accidentala in valea Raului Struma, cel...

Închide