Deva Premal & Miten

0

în spatele oricărei întâlniri există o poveste. există nişte circumstanţe extraordinare care conduc ineluctabil către o anumită linie de desfăşurare a evenimentelor, astfel încât, pentru suflete care ajung să se exprime manifest în lumea fizică, miracolele sunt posibile şi parte din viaţa de zi cu zi. o copilă germană care fredona în copilărie, datorită părinţilor care activau în aceiaşi branşă, mantre înainte de culcare, un copil indigo al anilor 70, care a avut pre-destinarea de a se naşte în locul potrivit pentru a-şi dezvolta acele abilităţi care au modelat-o în ceea ce azi înalţă inimile a milioane. şi un gent’ londonez, născut cu 20 ani mai devreme, într-o lume flower-power desfăşurându-şi primele aşezări ale personalităţii. un muzician care a activat atât ca şi compozitor dar şi cântăreţ cu trupe foarte cunoscute (Fleetwood Mac sau Lou Reed) al cărui destin a fost schimbat la 180 grade de întâlnirea cu Osho. citindu-l, Miten a abandonat viaţa trăită în necunoaştere şi a deschis aripile, acest fapt conducând inevitabil către întâlnirea cu flacăra lui geamănă, Deva.

http://omtimes.com/wp-content/uploads/2010/11/Deva-Premal-Miten_OM-Times-2.jpg

Miten ajunsese îm amii 90, anterior întâlnirii cu Deva, miezul sonor al unui ashram în India, unde se practică meditaţiile lui Osho, care a devenit, în urma descoperirii, centrul de gravitaţie pentru el. în acest context, Deva era cântăreaţă într-un grup, pe un rol secundar, numai întânirea cu Miten propulsând-o din anonimat. a fost cumva o împletirea a unei reamintiri a mantrelor pe care de când era mică le cânta zilnic şi energia iubirii regăsite, totul îmbrăcat în haina de lumină a iubirii. au găsit, în cuvintele albe ale lui Osho, în stările meditative şi în limba inimii, acele elemente care au însemnat propulsia către stele. pentru că această minunată întâlnire a însemnat, pe lângă realţia celor doi, o minunată operă artistică, care se traduce în milioane de discuri oferite ascultătorilor, celor deschişi la limba sufletului. pentru că nici nu putea să însemne altceva decât rodul iubirii dintre două suflete.

http://www.devapremalmiten.com/deva-premal-and-miten-information/articles

 

sunt multe lucruri, multe linii luminoase pe care poţi merge dacă intrii în vibraţia poveştii acesteia. sunt şi mai multe dacă laşi muzica asta re-născută dintr-o aplecare întru naturaleţe şi visare vei afla adevărata vibraţie a frumuseţii şi păcii. cumva, acolo în spaţiul minuscul dintre particulele atingerii dintre cei doi, acolo unde nu materia, ci energia se împleteşte, găseşti limba iubirii, găseşti lumina începutului şi toate aşezate pe planuri suprapuse de conştiinţă, exprimată fizic.

restul, poate, îl vei găsi aici sau într-o altă exprimare, la fel de frumoasă ca aici:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
morfeme

gheţii, albii purtători ai viselor hiperboreene, au scoborât muntele şi deschid ochii în ACUM, pe linia timpului pâlnie, ce se...

Închide