DEAD CAN DANCE – o poveste despre spirit si vibratie in muzica

1

Recunosc. Sunt îndrăgostit de muzica Lisei Gerrard şi a lui Brendan Perry, e o combinaţie de tradiţie ancetsrală şi progresiv, o îmbinare fantastică a două suflete care au voci îngereşti şi nu întâmplător s-au întâlnit, o combinaţie identică lanţului adn-arn care practic modelează realitatea într-o formă care îţi aruncă aripile către zbor. E fila sonoră care pe mine mă aruncă ba în trecutul ancestral, ba în viitorul plin de creaturi îngereşti în care vom trăi pe noulpământ.

Nu am să vă dezvălui decât cheia numelui formaţiei, care chiar dacă e un concept aproape filosofic, poate fii înţeles şi pus deasupra stritei înţelegeri a semanticii celor trei cuvinte. E poveste a muzicii însăşi, e descrierea procesului prin care inspiraţia, care este radiantă din energia spirituală, direct, se materializează în suntele pe care instrumentele le scot şi e şi gândul mai presus de cuvânt şi minunea care face muzica prezentă în spiritul uman. Restul e tăcere interioară pentru a putea primi minunea care este DEAD CAN DANCE!

 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Un comentariu

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
TIMP 0

O clipă, câteva cuvinte cheie, o frecvență a trăirii care cheamă acele energii care distanțează microscopic ceea ce faci de...

Închide