CALATORIA FARA SFARSIT – Loreena McKennit

1

Nu contează că ești tăietor de lemne sau sculptor, dacă ești comis voiajor sau filosof, dacă ești cioban în vârful muntelui sau lucrezi la CERN, adevărul iese din toți porii materiei exact acolo unde ești dacă pui suflet în ceea ce faci. E singura condiție esențială și suficientă pentru suuces, pentru ceea ce filmul Thrive (Prosperă) ne prezintă. E dovada ultimă că ai trăit și în același timp cea mai bună metodă, pentru că în sine nu este o metodă ci trăire adevărată. Să fii clipă de clipă dedicat trup, suflet și spirit în ceea ce faci, să depui filigranele nnevăzute ale energiilor tale subtile în tot ceea ce faci. Penrtru că tot ceea ce este este creație și Dumnezeu și este construit din aceleași ingrediente ale extazului infinit pe care le poți simți atunci când ești împlinit. Și pentru asta nu trebuie să fii înțelept, nu trebuie să faci 100 de cursuri de spiritualitate, trebuie să exprimi în domeniul în care ești atras să faci ceva să faci acel lucru din suflet. Poți atinge iluminarea spirituală în pădure având grijă de copaci.

De ce o asemenea introducere pentru un cântăreț, o doamnă născută în Canada, care cântă o muzică foarte înclinată spre tonuri celte și irlandeze? Pentru că, e un exemplu perfect pentru ceea ce spuneam mai sus. E un om care, desigur că având o voce extraordinară și-a găsit locul mai ușor decât 99% din oameni, și-a urmat chemarea și nu a rămas agățată în profit sau pur și simplu într-un ego-centrism legat de succes. A mers mai departe într-o relație de echilibru cu vocea care a ghidat-o către adevăr și apoi aducând vocii ei acele elemente care fac posibilă această uniune între uman și divin. Pentru că în esențe TOT este creație și Dumnezeu, doar „cântând” la frecvențe de vibrație diferite. Privește în tine copil divin și pune energia sufletului tău înaintea intenției tale pentru ca, împreună, să construim NoulPământ!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Un comentariu

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
DEAD CAN DANCE – o poveste despre spirit si vibratie in muzica

Recunosc. Sunt îndrăgostit de muzica Lisei Gerrard şi a lui Brendan Perry, e o combinaţie de tradiţie ancetsrală şi progresiv,...

Închide