Ay-oh-lee-ya

0

Aeoliah, nume dezvăluit fonetic în titlu, e un artist al cărui contribuţii în lumea vindecătorilor sunt deja istorie. ceea ce este foarte interesant în legătură cu artistul complet care se înfăţişeză sub numele mai sus amintit este faptul că pe lângă compoziţiile muzicale, pe lângă arta inspirată pe care o crează pentru acompanierea compoziţilor muzicale, are şi lucrări scrise despre holism şi spiritualitate şi este în acelaşi timp şi maestru reiki şi vindecător. această îmbinare, înclinaţia către vindecare şi „flow”-ul artistic ce curge prin el, au condus către dezvăluirea unei muzici cu o sonoritate aparte, muzică ce devine instrument pentru vindecare.

pentru că a studiat efectele suneteleor asupra pacienţilor, a reuşit să ajungă acolo unde rigurozitatea înţelepciunii întâlneşte dinamica infinită a inspiraţiei, fapt care se poate auzi în oricare dintre compoziţiile acestuia. fie că ai nevoie de relaxare, de o atmosferă liniştită pentru meditaţie sau un adjuvant pentru un tratament, vocea muzicii lui Aeoliah se face auzită, devine context pentru trăire. tonurile armonice din compoziţiile acestuia sunt ca elicoide noi pentru adn, pentru că sunt exact frecvenţele necesare şi suficiente pentru activarea acelor energii ale vindecării pe le exprimă, contopindu-se cu acestea prin identificare completă.

dacă eşti interesat, poţi face o scurtă vizită în lumea angelică a lui Aeoliah, pe site-ul personal, unde poţi găsi mai multe informaţii despre cine e, ce compune şi cântă, ce desenează, însumate reprezentând oglinda părţii artistice care se exprimă prin acest minunat artist:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
What the bleep do we know? Ultra-Extended Quantum Rabit Hole

paşii pe care ştiinţa îi face în întâmpinarea realităţii încep să lase urme clare pe nisipul destinului. avem o încercare...

Închide