Misteriosul bolovan al Zeului Cerului incalca toate legile fizicii

0

Peste tot pe glob gasim monumente misterioase antice, structuri sau artefacte care sunt cumva legate de puternicii zei ai cerului, pe care stramosii nostri ii venerau. O asemenea structura uimitoare poate fi gasita in India. 

Astazi, acest bolovan gigantic se numeste simplu Mingea de linistire a lui Krishna, numele sau originar fiind Vaan Irai Kal. In limba tamil, limba nativa din aceste tinuturi, inseamna „Piatra Zeului Cerului„. Acest bolvan colosal se gaseste in Mamallapuram, India, pe o panta de langa Ganesh Ratha. Ceea ce face aceasta roca atat de interesanta nu este dimensiunea sa, factorul principal de atractie fiind faptul ca incalca toate legile fizicii!

krishnasbutterball

Mingea de linistire a lui Krishna este un granit urias suspendat pe o faleza de piatra.

Acesta a devenit o atractie turistica pentru mii de oameni in fiecare an. Atat copiii cat si adultii sunt nerabdatori sa vada roca misterioasa ce nu poate fi miscata prin niciun mijloc. Bolovanul are aproximativ cinci metri in diametru si este asezata pe un plan inclinat periculor la 45 de grade. Cantareste 250 de tone si sta in mod miraculos pe o zona extrem de mica si alunecoasa a unui deal. In multe feluri, acesta ne reaminteste ca intelegerea noastra in legatura cu istoria este extrem de limitata.

Exista multe discutii in legatura cu modul in care aceasta roca imensa, pe care multi o considera un fenomen natural, a ajuns pe acest deal. Pana acum, s-a dovedit imposibila mutarea acesteia. Au fost facute cateva incercari de a o muta, insa niciuna nu a fost de succes.

Potrivit unui mit stravechi, Regele Pallava Narasimhavarman care a carmuit India de Sud intre 630 si 668 dC. a incercat sa inlature bolovanul. A dat ordine clare in legatura cu bolovanul care se credea ca provine din ceruri si ca nu trebuie mutat, ca acesta sa fie inlaturat de pe pozitia sa. Totusi, frustrat, regele Narasimhavarman a trebuit sa accepte ca ordinele sale nu au putut fi indeplinite. In ciuda tuturor eforturilor, bolovanul nici nu s-a clintit.

krishnasbutterball2

Cealalta parte a bolovanului.

De fapt, in 1908, Arthur Lawley, guvernator al Madrasului, a considerat bolovanul prea periculos pentru a mai ramane in acea pozitie. Temandu-se ca acesta poate sa porneasca la vale in orice clipa, a ordonat ca acesta sa fie mutat cu ajutorul a sapte elefanti. Totusi, roca nu s-a miscat niciun centimetru, iar guvernul indian a lasat Mingea de linistire a lui Krishna la locul ei.

De ce este imposibil de mutat acest bolovan? Din cauza greutatii sale sau poate din cauza unui lucru ascuns sub el, care nu il lasa sa se miste? Chiar si in zilele noastre, a trage un bolovan de 250 de tone la deal ar fi o sarcina foarte dificila.

krishnasbutterball3

Nu va faceti griji, nu pleca la vale. Toate incercarile de a-l muta au esuat.

Roca misterioasa ridica o serie de intrebari la care nu se poate raspunde inca. Cum de sta un bolovan de 250 de tone pe o baza mai mica de 1,20 m? Daca este imposibil de tras la vale, cum a fost urcata pe deal? Cine sau ce a asezat roca pe acest deal? De ce numele acesteia este legat de Zeul Cerului?

A fost „Piatra Zeului Cerului” plasata pe deal de catre giganti, sau de catre „zeii din ceruri” care au dorit sa isi arate puterile? Ce tehnologie necunoscuta a fost folosita pentru a muta acest bolovan? Ar putea fi aceasta tehnologie de origine extraterestra?

Va voi lasa cu aceste intrebari si cu faptul ca misteriosul bolovan incalca toate legile fizicii, sau poate legile fizicii pe care le cunoastem noi…

sursa: http://www.messagetoeagle.com/krishnasbutterball.php#.U-95NPmSwrU

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Cartile tibetane sacre dezvaluie viata inimaginabil de lunga a „Celor sfinti”

Cartile tibetane sacre, extrem de vechi si misterioase "Kantyua and Tantyua" sunt o comoara a unei intelepciuni sacre si un punct...

Închide