Meditația în întuneric pentru accesarea nivelurilor înalte ale conștiinței

1

Meditația/Terapia în camera de întuneric pentru producerea DMT este o practică ce a fost folosită de mii de ani de către mari înțelepți, pentru a dezvălui marile mistere ale vieții. Cauți o experiență spirituală profundă fără nicio substanță de tip drog și care este un remediu imediat, fiind în același timp disponibilă oricui?

Ai auzit vreodată de terapia în întuneric, sau cum i se spune în Tailanda, iluminarea în întuneric?

Aceasta este o practică străveche în care un inițiat se izolează în întuneric complet până la 15 zile, în tăcere completă.

“Multe tradiții spirituale au fosloit tehnicile Camerei de Întuneric  pentru a căuta iluminarea. În Europa, camera întunecată apare sub pământ sub forma unei rețele de tuneluri, în Egipt sub forma piramidelor, în Roma sub forma catacombelor, iar în cazul esenienilor, lângă Marea Moartă în Israel, sub forma unor peșteri. În tradiția taoistă, peșterile au fost folosite de-a lungul timpului pentru atingerea unor niveluri înalte de practică” – Mantak Chia, Iluminarea în camera de întuneric

Potrivit taoiștilor și a maestrului Mantak Chia, practica în camera de întuneric stimulează producerea Dimetiltriptaminei (DMT) în creier, ceea ce conduce la stări transcendentale de conștiință aterată, care se manifestă prin simțirea compasiunii universale și a unității eterne. DMT, cunoscută și sub numele de ”molecula spiritului”, este un compus extrem de controversat, care a fost catalogat drept drog ilegal în toată lumea.

Triburile native din Amazon ingerează o băutură numită Ayahuasca, ce induce corpului experiența efectelor DMT-ului în stare de veghe. Practica aceasta conectează sufletul la LUMEA SPIRITULUI, sau mai la obiect, la dimensiuni de dincolo de văl, pe care nu le vedem niciodată în stare de veghe.

În lumea spiritului oricine poate privi viața dintr-o perspectivă inimaginabilă în starea de veghe, având șansa să descoperi și să vindeci trecutul (inclusiv traume din vieți trecute). Mixtura sacră este în principal folosită pentru vindecare.

În starea de călătorie, după cum o numesc mulți, ai ocazia să îți revezi scene ale naturii tale eterne ca suflet și să vindeci, dar și să readuci fragmente ale sufletului și ale energiei vitale care s-au pierdut de-a lungul încarnărilor.

Ayahuasca este un drog ce facilitează procesul de vindecare, ce ar trebui să fie administrat numai cu ghidare și în prezența unui învățător experimentat, care te va susține și te va proteja în timpul călătoriei.

Terapia Camerei de Întuneric — 14 zile de întuneric

Da, de asta aveți nevoie dacă vreți să vă reconectați la eternitate. Două săptămâni departe de existența pe care ați experimentat-o din ziua în care ați venit în plan fizic. NIciun stimul senzorial, nimeni cu care să vorbești, nimic de ascultat, zero stimuli vizuali, doar puțină mâncare și apă, care te vor ajuta să supraviețuiești pe perioada prelungită de meditație.

Dacă vrei și mai mult, poți posti pe întreaga perioadă și poți obține astfel și mai mult din acest proces – după cum bine știți, mâncarea alimentează mintea egotică, iar aceasta stă în drumul muncii spirituale ce este nevoie să fie făcută. Lumina și întunericul sunt principalii factori ce determină ritmurile circadiene din creier, care sunt responsabile de inducerea somnului în corp, noaptea, pentru binemeritata odihnă. Întunericul face ca propriul creier să sintetizeze molecula numită melatonină, care induce somn și diferite stări ale conștiinței, prin care, realități mai subtile sunt experimentate sub forma viselor.

“Sarcina creierului este de a filtra și de a opri curgerea conștinței divine, făcând posibilă supraviețuirea pe PĂmânt, însă obscurând realitățile transcendente. Meditația în întuneric înlătură barierele. Funcția inhibitorie a creierului este oprită, iar noi trăim experiența Unimii, Wu Chi, Sursa originară”.

Ziua 1-3

Magia experienței camerei de întuneric este că, după aproximativ trei zile în întuneric există atâta melatonină în creier încât visele sunt experimentate în stare de veghe, datorită faptului că frecvența principală a creierului este theta, care în schimb este esențial, starea de visare.

Experimentezi viziuni și vezi funcționarea minții subconștiente mult mai clar decât până atunci și, mult mai important, devii mai lucid și ai mult mai mult control în tărâmul astral decât până atunci.

Ziua 3-5

Se spune că după aproximativ trei zile, odată ce melatonina a atins anumite niveluri (15-20mg), glanda pineală începe să producă superconductorul pinolene. Stadiul pinolene este în mod normal activat în timpul visării lucide sau a experiențelor de moarte clinică.

Această etapă se spune că ne permite să devenim extrem de conștienți – conștienți de holograma exterioară pe care o creăm în mod consistent în capul nostru.

Clarsimțirea și clarauzul se activează în timpul acestei declanșări. Mantak Chia merge și mai departe și spune că se inițiază o decodare a ADN-ului, ceea ce atrage particulele cosmice din univers, decodate sub formă de sunet, lumină, cunoaștere și realizare.

Efectiv devii un ”conductor” universal pentru energia universală, care se crede că este amplificată de ședeserea într-o peșteră naturală, înconjurat de energia pământului ce menține memoria tuturor timpurilor.

Secvența de transformare

Ziua 6-8

În această etapă glanda pienală înepe să producă neuro-hormonul 5-MeO-DMT (5-metoxi-dimetiltriptamina). 5-MeO-DMT pornește cu 40% mai mult din cortexul cerebral și trezește sistemul nervos pentru a deveni conștient de el însuși, rezultând ”ființarea” (a fi).

5-Meo-DMT elimină întunericul din camera de întuneric. O lumină puternică este activată și fiecare experimentează o mentalitate nou-născută. Marea Lumină Albă, manifestarea corpului astral, permite sinelui să se proiecteze în exterior (proiecție astrală).

Ziua 9-12 (Etapa DMT)

“Atunci când DMT-ul atinge o cnatitate mai mare de 25 mg, experiența poate deveni extrem de vizuală. DMT este un neurotransmițător vizual al celui de-al treile ochi. Acesta permite corpului energetic și spiritului să călătorească în hiperspațiu, dincolo de realitatea celor trei dimensiuni ale timpului și ale spațiului. Această experiență este puternic energizantă.

După aproximativ 10 – 12 zile începi să vezi în întuneric în infraroșu, ultraviolet, putând să te plimbi prin cameră fără să atingi nicio persoană, văzându-le semnătura de căldură. Imaginea Holon se exteriorizează și te plimbi într-o realitate virtuală, care pare să fie o traducere a limbajului ADN, interactivă!

Când ajungi în Etapa DMT începi să funcționezi conștient din diverși centri psihici ai chakrelor. Procesul corporal de ”Iubire Vindecătoare” se combină cu cele ale Camerei de Întuneric. Stările umane de compasiune reală și excitația sexuală crează o nouă chimie și o nouă vibrație în corp. Această vibrație specială are loc la frecvența de 8 Hz.”

Ca în mcrocosmos, așa și în microcosmos; de aceea, atunci când facem dragoste, toate celulele și ADN-ul practic fac dragoste și ele. ADN-ul trece dincolo, ca doi șerpi ce se încolăcesc într-o îmbrățișare erotică. Ai nevoie de vibrația orgasmică pentru a trezi procesul de transcendere ce conduce ”doiul să dea naștere la trei”, conceperea noilor celule. Cele două stări vitale sunt compasiunea și excitația ce conduce la orgasm. Amândouă sunt, în mod inextricabil, legate de iubire.

“Atunci când această vibrație a iubirii ajunge la glanda pineală, e produce un nou horomon, ce crează conductivitatea întregului corp. Numai atunci când simți valuri de vibrații orgasmice și iubire necondiționată pentru tine și ceilalți, poate fi activat acest proces, iar esența camerei de întuneric este mărită mult.

Din perspectivă taoistă, beneficiile terapiei camerei de întuneric sunt probabil cele mai mari atunci când vorbim despre evoluția spirituală, și tot ceea ce ai nevoie este o cavernă sau o cameră întunecată unde să stai două săptămâni, fără a fi deranjat.

După cum vedeți, chiar și cinci zile aduc o grămadă de beneficii. Cei care suferă de insomnie pot beneficia în mod special de acest proces, pentru că nivelurile de melatonină se întorcla niveluri de sănătate.

Simțurile și mintea primesc și ele o șansă valoroasă de a se recupera din starea indusă de realitatea de zi cu zi. Terapia cu camera de întuneric poate regenera o persoană de sute de ori mai bine decât o poate face o vacanță, în plus nici nu te costă ceva.

Cei care neagă validitatea terapiei în întuneric fără măcar să o fi încercat sunt cei cărora le este frică de ce ar putea descopei despre ei înșiși în întuneric. Pentru cei care o practică regulat, este una dintre pietrele de hotar ale vieții spirituale.

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Un comentariu

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
S-a descoperit busola interioară a fluturilor monarh

în fieare toamnă fluturii zboară din Canada în Statele Unite, apoi își îndreaptă aripile portocalii, negre și albe către Rio...

Închide