INFORMATIILE PRIMITE IN MEDITATIE – ce sa faci cu ele

2

Nu puţini au păşit pe tărâmul meditaţiei şi nu puţini sunt cei care au văzut flash-uri, imagini, au auzit voci care le şopteau câte ceva, o muzică fantastică sau parfumuri cumva cunoscute, informaţii ce curg în fluxul de lumină ce e neîntrerupt în noi şi care este conştientizat, mai mult sau mai puţin în momentul meditaţiei. Această curgere infinită ce „trece” pur şi simplu prin noi este un râu neîntrerupt, singura problemă e că noi în starea de vibraţie pe care o avem în stare de veghe nu putem „prinde” aceste informaţii, deşi ele există. Numai atunci când, în timpul unei meditaţii, ne ridicăm vibraţia la nivelul acestora, le putem citi şi apoi translata în conştienţă. Le putem aduce în receptorul nostru de nădejde care este creierul nostru.

Pentru a înţelege cât de cât procesul e neapărat necesar să vorbim despre structurile noastre superioare, despre corpurile subtile ale omului, pe care cu toţii le avem şi fără de care viaţa noastră aici nu ar fi posibilă. Există în noi, gradate, diverese niveluri de conştiinţă, pe care le experimentăm prin intermediul acestor corpuri subtile. Avem deasupra corpului fizic, la o vibraţie mai înaltă decât a acestuia corpul vital, dublul eteric al fizicului. Aici vom găsi toate reacţiile instinctuale, ne-gânditul, simţirea primordial-primară. Aici se vor aşeza informaţiile pe care le primim ca supape pentru vindecare şi echilibrare. Urcând cu un nivel mai sus găsim corpul astral, care pe lângă scopul clar definit al călătoriilor în stare de somn, mai deţine un rol cheie în manifestarea noastră în lumea fizică: este sediul emoţiilor şi al sentimentelor. Chiar dacă şi această structură are roluri bine stabilite în vindecare, dacă e să vorbim despre informaţii, aici memoria sufletului este şuvoi, e puternică şi ciclică precum un val, pentru că aici găsim energia care motorizează informaţia. Infomraţiile provenite prin intermediul emoţiilor sunt de obicei ori semnale de alarmă, ori puternice descărcări (din englezescul download) care nu pot fi în totalitate înţelese la nivel cognitiv şi atunci parte se compun în repere pentru viitoare îneţelegeri. Ultima componentă despre care trebuie să vorbim este corpul mental, unde aceste informaţii se aducă şi se dezvăluie. Raţional, aici se traduc toate aceste înşiruiri de 1 şi 0, codul maşină al universului fiind lumina şi cele şapte raze – fiecare însemnând un nivel diferit de vibraţie. Ceea ce este peste acest nivel trece în domeniul neştiutului şi neînţelesului şi va face obiectul unui articol viitor. Aici are loc procesul mental de decodificare al fluxului de lumină. Aici se translatează vibraţia iniţială în formele gând pe care creierul nostru le recepţionează din partea sinelui nostru. Tot cu recepţionarea mesajelor se ocupă şi sistemul nervos al inimii, dar informaţiile preluate aici apar sub formă de intuiţii şi/sau înţelegeri la un alt nivel. Alt fel de comunicări, care ajung la corpul fizic prin alte structuri superioare, trecând de exemplu prin chakra Ajna vor fi creionate într-un alt articol.

Înţelegerea complexităţii canalelor prin care are loc descărcarea de informaţii, cumva similar modului în care pielea se comportă (cum respiră, cum schimbă fluide cu mediul încojurător, cum elimină şi primeşte într-o continuă dinamică) ne conduce către acceptarea faptului că este foarte posibil ca unele informaţii pe care le primim să nu fie în concordanţă cu timpul prezent, liniar, pe care noi în mod normal îl percem cu cel 5 simţuri primare. Se poate ca unele informaţii să fie pentru alte persoane încărcate de înţelegere iar tu să te erijezi în mesager. Sau poate trebuie să ai răbdare să se sedimenteze şi împreună cu viitoare pachete de date să se compună într-un tot coerent. E important să le reţii, chiar dacă structurile tale superioare le „ţin minte”, e folositor să ţi le notezi dacă ai obiceiul de a primi astfel de informaţii regulat. Odată că îţi vor fi de folos pentru recompunere şi apoi notarea îţi va oferi şi un răspuns în legătură cu progresel pe care le faci. Nu căuta întotdeauna să înţelegi ceea ce primeşti pentru că aşa cum am mai arătat mai sus, câteodată informaţiile sunt acolo „ca şi cum” şi nu se compun în raţionamente. A accepta aceste filamente în structurile tale înseamnă a te deschide la pachete din ce în ce mai mare şi mai consistente. Sau pur şi simplu îţi acordă şansa şi posibilitatea de a te conecta tot mai sus şi a te înţelepţi, pentru că aceste pachete, odată aduse în conştienţă se compun în bucăţele care te fac mai frumos, mai rotund, mai prezent.

Practic tot ceea ce vine de acolo se compune cu ceea ce acumulezi prin intermediul simţurilor fizice. Este un compus extrem de complex şi minunat care te aşează ca parte componentă a realităţii direct în lumina tuturor lucrurilor. Eşti prezent aici şi acum cu toate structurile, conectat la sursa ta Divină şi la matricea de lumină care ne ţine pe toţi laolaltă, uniţi, în firescul lucrurilor. Lasă-te purtat de rîul vieţii şi vei vedea că într-o zi vei ajunge în oceanul de iubire în care toate sferele de lumină ce-au călătorit alături de tine sunt conştiente de prezenţa celorlalte sfere, de ceea ce au de făcut şi de ceea ce sunt: parte a aceleiaşi lumini care a însemnat odinioară o informaţie adusă în conştient prin meditaţie, contemplaţie, intuiţie. Călătorie exact aşa cum trebuie şi v-aţi ales să aveţi!Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

2 comentarii

  1. Buna. Va rog frumos, nu s-ar putea scrie articolele folosind o culoare inchisa pentru a putea fi mai usor lizibile? Imi pare rau, dar citesc f. greu din cauza ca nu prea vad. Multumesc, cu stima.

  2. Buna sa-ti fie inima!
    Multumim mult pentru ca ne-ati anuntat, saptamana aceasta vom reveni cu o versiune mai lizibila a site-ului nostru.
    Toate cele bune!

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
LINISTEA CARE DESCHIDE SUFLETUL

Ascultarea reala s-ar putea sa fie o experienta pe care sa iti doresti sa o traiesti in cazul in care...

Închide