EXERCITII PENTRU STERGEREA NEGATIVITATII

0

Puterea meditaţie este foarte mare, dacă urmăreşti faptul că lucrezi la un alt nivel cu energia din tine, cu iubirea Divină, cu liniştea sufletului tău. Trebuie să ştii că atunci când faci să tacă clocotul din mintea ta nu numai laşi să curgă inspiraţia şi Harul Divin prin tine, dar aşezi cumva la nivel neuronal aceste stări şi activitatea mentală în normalitate, adică să faci şi acest minunat instrument în slujbe perfecţiunii tale să lucreze la adevăratul potenţial. Şi în acelaşi timp să te apropii de energia binecuvântată şi vindecătoare a Inimii. Inimă care deţine într-adevăr cheile Raiului. Dacă ai meditat vreodată ştii ce înseamnă acele trăiri care sunt asociate acestui pas, ştii sentimentul de linişte ireală, în care lumea pulsează cu încetinitorul, în care simţi că eşti mai mult decât un fir de praf, dar cu modestie şi bun simţ, pe aripile extazului infinit dar în acelaşi timp cu rădăcini adânci în Pământ.

Pentru că puterea intenţiei este mare şi suntem cu toţii conectaţi în reţeaua nevăzută de lumină ce este construită şi reconstruită în timpi secvenţiali de minunaţi slujitori ai lui Dumnezeu, purtători ai înţelepciunii şi iubirii infinitului din care cu toţii ne extragem pâlpâirile din ce în ce mai rapide, voi aşeza aici, între cuvinte o scurtătură pentru tine, o poartă către adevăr, dacă vrei energia sufletului meu care să te ţină de mână ca să faci un pas mic şi de acolo să păşeşti în siguranţa şi liniştea Spaţiului tău interior.

http://www.shamaniclightwork.com/pt/uploads/meditating-in-bliss.bmp

Caută un loc retras, unde ştii că nu vei fi deranjat, îmbracă-te lejer şi lasă la uşă toate gândurile tale, toate grijile, toate neliniştile. Înainte de a intra în cameră, încearcă să imaginezi cadrul uşii ca fiind foarte luminos, alb, strălucitor, fie cu ochii închişi, fie cu ei deschişi şi rosteşte în gand, încercând să simţi fiecare cuvât: ATUNCI CÂND VOI TRECE PRIN ACEASTĂ UŞĂ VOI LĂSA ÎN URMĂ TOATE PROBLEMELE MELE; TOATĂ NEGATIVITATEA, TOATE GRIJILE MELE.

Aşează-te într-o poziţie comfortabilă fie pe un scaun cu spătar, fie în lotus, sau culcat cu o pernă sub genunchi şi o mică pernă sub cap. experimentaţi ce poziţie vă convine cel mai mult ca să vă relaxaţi. folosiţi o muzică relaxantă, beţişoare parfumate, tămâie, esenţe florale, sunetele naturii sau orice găsiţi că vă aduce mai aproape de armonie. Respiraţi adânc şi cu fiecare inspiraţie vizualşizaţi cum liniştea şi armonia vă cuprinde fiecare celulă şi energie şi atom ş istructură a voastră.

Apoi vizualizaţi o lumină albă cum vă străbate întreg corpul din creştet pănă la vârfurile picioarelor şi cum se scurge până în centrul Pământului, culegând iubirea Mamei şi apoi mergând pe o curbă imensă pe liniile câmpului magnetic până în ultimele straturi ale ionosferei şi cum intră din nou prin creştetul capului. Staţi în această stare măcar 5 minunte fără a da drumul gândurilor care vă vin în minte.

După ce faceţi pentru 5 minute acest lucru, vizualizaţi un ecran luminos în faţa voastră şi aşezaţi acolo toate gândurile care vă vin, împărţind ecranul în două în prealabil. Puneţi într-o parte grijile şi problemele şi în cealaltă bucuriile şi visele. Apoi măriţi partea ecranului care conţine dorinţele voastre până nu mai există decât această parte a ecranului. Faceţi asta până simţiţi că aţi reuşit prin orice mijloc puteţi face asta.

Repetaţi procedura ori de câte ori nu reuşiţi să vă linişttiţi mintea sau vreţi să vă ajutaţi în împlinirea unui vis. Atâta timp cât e din lumină şi construieşte şi ajută aceştia sunt nişte paşi foarte importanţi pe care îi puteţi face către el.

Mulţumiţi tuturor entităţilor care v-au asistat şi Sinelui vostru Divin şi în ritmul vostru reveniţi în timpul prezent.

 

Aşteptăm mesajul tău cu experienţele pe care le-ai trăit, ele sunt semne de carte pentru cei care trec pe aici, sunt elemente care pot odată demonstra legătura care este nevăzută în noi toţi dar şi imboldul inconştient din corpurile noastre nevăzute pentru a parcurge paşi către adevăr. E foarte important ca meditaţia să fie nu numai remediu, vindecare şi echilibrare pentru noi dar să încercăm să şi cercetăm, să înţelegem, să aşezăm în normal aceste trăiri naturale. Să împărtăşim, aşa cum la alte niveluri o facem atât de frumos, experienţele noastre pentru a fii unii pentru alţii ghizi pentru reîntregire.

În final, conştientizarea este poate cea mai importantă unealtă cu care trebuie să lucrăm, pentru că în momentul în care medităm, lăsăm să curgă prin noi mai abitir ceea ce oricum curgea, Iubirea, Voinţa şi Planul Divin, şi din atare cauze regăsim în aceste experienţe înţelegeri subtile ale lucrurilor, puterea de a ierta şi dezvăluiri ale unor adevăruri neconştientizate încă. Aşa că, în paralel cu munca pe care o facem su sufletul nostru e de o importanţă crucială să ne facem lecţiile la toate nivelurile şi să le echilibrăm pe toate: fizic, mental şi sufletesc. Peste toate să aşezăm puterea infinită a sufletului nostru şi să trăim în concordanţă cu ceea ce izvorăşte de acolo. NoulPământ e în noi, a existat dintotdeauna, trebuie doar să îl scoatem în lumina ochilor noştri, pe acolo pe unde curge intenţia sufletului şi memoria spirituală.

 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Despre OPTIMism

Te-ai întrebat vreodată ce e bucuria? De ce atunci când eşti fericit lumea se vede altfel şi parcă totul e...

Închide