Manipuland si folosind Rezonanta Schumann – partea I

1

Este oare o relaţie între Frecvenţa Fundamentală de Rezonanţă a Pământului (Rezonanţa Schumann) de aproximativ 7 şi jumătate bătăi pe secundă (7,5 Hertz), fenomenul natural al fulgerului şi un aparat simplu şi ieftin ce crează destulă electricitate pentru a alimenta o casă?

Experimentele lui Nikola Tesla de la Colorado Springs, Colorado, la sfârşitul secolului 19 l-au ajutat să facă aceste descoperiri importante şi să tragă aceste concluzii despre valurile de energii electromagnetice ce curg prin Pământ. Tesla nu a arătat exact detaliile descoperirilor sale dar acestea au fost fundaţia pentru construirea marii structuri de tip turn de la Wardenclyffe lângă Shoreham, New York în 1908. Tesla a anunţat că putea să producă electricitate gratis pentru întrega lume cu acest turn al său ce prezenta nişte mari discuri la partea superioară a structurii. Există o legendă cum că J.P. Morgan, omul care a finaţat construcţia turnului, nu a fost anunţat de intenţiile lui Tesla până când structura nu a fost aproape terminată.  Când a aflat declaraţia lui Tesla, Morgan a ordonat imediat demolarea turnului pentru a-şi proteja interesele financiare ale lui şi ale asociaţilor lui care investiseră masiv în curentul aleternativ pe care Tesla îl descoperise la sfârşitul anilor 1890.

 Legenda continuă cu Tesla care pornise Turnul Wardenclyffe numai cu câteva ore înainte de a sosi echipa ce urma să îl demoleze. Totuşi, în loc de a produce electricitate pentru lume, maşinăria sa a perturbat rezonanţa Schumann pe o distanţă de mile astfel încât acestea au fost distruse într-o clipă. Cu aproximativ 10 ani înainte autorul acestui articol a scris un articol în revista Fate (Credinţă) ce a fost publicat în 1960. Autorul articolului şi sursele sale au conectat momentul experimentului lui Tesla cu turnul Wardenclyffe şi o explozie similară unei bombe atomice în Siberia cunoscut drept Misterul Tunguska. Atât experimentul lui Tesla cu Turnul Wardenclyffe care mai mult decât sigur a creat câmpurile electromagnetice perturbate, şi explozia din Tunguska, Rusia s-au întâmplat în acelaşi timp şi în aceiaşi zi conform autorului şi surselor lui. Azi, sălbăticia din Tunguska, Rusia, pare a fi o zonă afectată de o armă nucleară (vezi de pe viewzone).

Multe explozii neexplicate şi intense ce au creat nori de tip ciupercă similari exploziei de la Hiroshima s-au petrecut înainte, în timpul şi după cel de-al doilea război mondial. Martori oculari ai unei masive explozii similare uneia atomice pe 17 iulie 1944 în portul Chicago din Golful San Francisco au declarat că au văzut o strălucire puternică albă şi un nor de tip ciupercă ce a format un crater de 20 m adâncime, 90 m lăţime şi 210 m lungime – un fenomen care nu poate avea loc cu una sau cu o serie de bombe convenţionale explodând simultan. Portul Chicago era un loc unde se încărcau şi se transferau bombe şi muniţie şi ar fi fost locul perfect pentru testarea unei versiuni mici a unei arme de disrupere electromagnetică şi apoi să dea vina pe afro-americanii care încărcau navele şi care urmau să sufere de radiaţii ca suferinţă după explozie.

Ar putea Proiectul Manhatan şi avionul ce a cărat bomba atomică pe bază de plutoniu ce a fost aruncată asupra Japoniei în cel de-al doilea război mondial să fie un truc şi o faţadă de 60 de ani pentru publicul larg şi pentru aviatorii care au aruncat cutii de metal goale, asta ascunzând cauzele reale ale exploziilor atomice – o formă sofisticată a bruiatorului de câmp a lui Tesla ce manipulează rezonanţa Schumann? A fost Tesla primul care să manipuleze sau să controleze rezonanţa Schumann? Probabil că nu.

Venus, Pirmaidele şi Frecevenţa de Rezonanţă a Pământului

În 1950, Immanuel Velikosky a dedus logic că planeta Venus a fost o lună aruncată de către Jupiter sau Saturn, fiind aruncată acum 10,000 de ani. În timp ce capricioasa lună traversa sistemul solar, apa şi aerul de pe Marte au fost absorbite de către Venus. Apoi o planetă dintre Marte şi Jupiter s-a dezintegrat în centura de asteroizi şi schimbări geografice masive au avut loc pe Pământ. S-au întâmplat toate aceste cataclisme pentru că plimbăreaţa lună a intereferat cu Frecvenţa Fundamentală de Rezonanţă şi armonicile de pe Marte, Pământ şi alte planete?

Dar au fost schimbările geografice de pe Pământ controlate sau atenuate  de prezenţa marii Piramide din Egipt şi de o altă structură masivă construită la o altă interesecţie de longitudine şi latitudine crucială şi fundamentală de pe Pământ? Geologii ştiu că longitudinea şi latitudinea exactă a punctului marii piramide este un punct de pivotare pentru toate continentele de pe Pământ. Au funcţionat cele două piramide de pe Pământ ca nişte cardane pentru stabilizarea Frecvenţei Fundamentale de Rezonanţă şi a frecvenţelor armonice aferente? Au stabilizat Pământul de-a lungul erelor alte piramide construite pe Pământ?

Longitudinea şi latitudinea punctelor de intersecţie ale celor două piramide (sau ale unei piramide, de la Gizeh şi un dom sau obelisc) pentru a echilibra Pământul cât timp sistemul rolar era în dezechilibru creat de luna buclucaşă au fost determinate de întâmplări geologice evidente şi de traiectoria Lunii.

Întâmplările geologice specifice şi locaţia exactă a marii piramide ne oferă o hartă a unui punct exact de pe Pământ care ste o locaţie logică pentru cel de-al doilea set de pirmaide. Dacă sunt piramide mari, domuri sau obeliscuri în acea locaţie, atunci teoriile şi munca de o viaţă a lui Velikovsky ar fi demonstrate şi întregul nostru concept despre istorie, ştiinţă şi conştiinţă ar fi modificate şi înălţate.

Există veşti bune şi vesti mai puţin bune despre a doua locaţie. Vestea bună e că pentru a investiga această locaţie nu e nevoie nici de sateliţi, bocanci sau jeep-uri pentru ca echipa de cercetare să ajungă, dar trebuie să navigheze pe apă până acolo. Vestea proastă e că nivelul de călcare e mult sub apă şi ar fi nevoie de un submarin şi probabil o navă de suprafaţă. Nu numai că Tesla şi Luna plimbăreaţă au manipulat Frecvenţa de Rezonanţă a Pământului dar natura influenţează frecvenţa de 7,5 Hz şi frecvenţa armonicilor rezonante în fiecare secundă.

 Influenţa naturii

Autorul şi alţi cercetători postulează că fiecare grad şi temperatură atmosferică ridică sau coboară amplitudinea frecvenţelor  şi armonicilor rezonante ale Pământului cu cel puţin 100%. De ceea, atunci când aer rece cu amplitudine mică rezonantă vine în contact cu aerul fierbinte cu amplitudine mare, se crează spirale intense.

De exemplu un bolovan de 2,25 kg şi unul de 9kg aruncate la capete diferite într-o piscină cu adâncime constantă crează două valuri. Atunci când valurile mai mici create de bolovanul de 2,25 kg se interesectează cu cele create de bolovanul de 9 kg, se crează o trecere intensă, sau spirală la punctul de intersecţie.

Spiralele din atmosferă sunt intensificate de particulele încărcate negativ de la suprafaţa Pământului şi de cele încărate pozitiv din ionosferă pot dura o nanosecundă sau câteva minute, ore sau zile. Autorul propune logic faptul că spiralele ce ţin nanosecunde excită nitrogenul atmosferic şi ionii de hidrogn/heliu ce vin e la Soare şi saturează Pământul. Pornirea provoacă energizarea nitrogenului şi a ionilor de hidrogen/heliu, fenomen cuniscut sub numele de fulger. Spiralele de durată lungă sunt tornadele şi furtunile.

Ar putea diagrame cu forme „opuse” şi frecvenţe cu amplitudini „opuse” conţinute într-un cilindru cu domuri să reproducă ceea ce se întâmplă în natură? Ar putea oare cilindrul cu dom să fie cheia unui aparat ieftin şi  eficace pentru producerea electricităţii şi cu efecte benefice pe termen lung? În loc ca energia electrică să circule ca descărcare, scânteie sau fulger, poate energia poate fi capturată cu condensatori şi baterii ca electricitate.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Creierul nu este un computer! – partea a III a

 Experimentul - Ce vedeţi?  "Experimentul are trei paşi. Începi prin a arăta aceste două poze puzzle unui grup de subiecţi...

Închide