Manipuland si folosind Rezonanta Schumann – partea a III a

1

  • Din lac în puţ Au fost nenumărate poveşti ale unor oameni care au fost foarte aproape de a fi loviţi de fulger. Afecţiuni ca de exmeplu cancer, diabet sau boli de inimă sau plămâni, care existau îniante de experienţa cu fulgerul au fost permanent şi instantaneu vindecate după lovitaura acestuia. Persoanele care nu aveau afecţiuni şi care au fost în apropierea unei lovituri de fulger au experimentat niveluri foarte mari de energie pe termen lung. Din păcate aceste rapoarte trebuie să rămână la nivel de poveşti pentru că nu există un mod de a experimenta şi reproduce un fulger în laborator.  Poate că vindecările pretinse şi energizările pe termen lung  nu au fost cauzate de curentul de voltaj înalt ale fulgerului, dar de către canalul de spirale intense cauzate de temperaturile foarte joase şi înalte ce crează amplitudini în Frecvenţa de Rezonanţă a Pământului. continuare: http://noulpamant.ro/articole/stiri/manipuland-si-folosind-rezonanta-schumann-partea-a-ii-a/

Egiptenii şi Rezonanţa Schumann

Au ştiut vechii faraoni şi clasa nobililor egipteni să manipuleze şi să folosească Rezonanţa Schumann pentru a-ş îmbunătăţi sănătatea şi extinde durata vieţii? Sanctuare împrăştiate de-a lungul Egiptului arată egipteni ţinând tije în ambele mâini, de multe ori cu piciorul stâng înainte. Investigatori precum Dr. Valery Uvaroy din Rusia a descoperit că tija din mâna stângă era făcută din zinc şi cea din dreapta din cupru. Substanţe diverse precum cristalele de cuarţ şi pudră de cărbuni puteau fi puse în fiecare tijă.

Elementul greu şi dens zinc este adiacent uşorului şi aeratului element cupru în tabla de elemente chimice. Autorul emite ipoteza că zincul crează amplitudini joase în Rezonanţa Schumann şi cuprul crează amplitudini mari. Când cineva prinde cu ambele mâini tijele, minimile şi maximele amplitudinilor Frecvenţei de Rezonanţă a Pământului crează un canal de spirale la intersecţia lor în centrul persoanei care ţine tijele. Sipralele echilibrează şi întineresc moleculele tuturor elementelor chimice ale persoanei ce ţine tijele, astfel experimentând niveluri mari de energie şi o durată de viaţă extinsă.

Tijele lui Tesla

În 1931 Tesla a montat un luxos Pierce-Arrow cu un motor electric de 1,800 rpm şi a făcut un drive-test cu succes la viteze de până la 112km/h. Tesla se spune că a alimentat motorul cu două tije ce au fost inserate în motor dar care puteau fi lesne scoase din motor. Erau oare tijele generatoare de curent ale lui Tesla o versiune la scară mai mică a Turnului Wardenclyffe dar o sursă mult mai puternică de electricitate decât a egiptenilor? Tijele lui Tesla mai mult ca sigur că manipulau Frecvenţa de Rezonanţă a Pământului pentru a genera electricitate.

Care este sursa Frecvenţei de Rezonanţă a Pământului?

Comunitatea ştiinţifică tradiţională postulează că Rezonanţa Schumann este creată în zona sau „golul” dintre suprafaţa Pământului şi Ionosfera. Dar cum se poate crea şi menţine un ritm constant şi sigur sau un val electromagnetic de aproximativ 7,5 bătăi pe secundă într-un gol care e constant sub afectul fulgerelor, tornadelor şi a vijeliilor? O sursă logică şi stabilă pentru ritm este o gaură neagră pe o parte a dimensiunii acesteia şi o gaură albă pe partea opusă a aceleiaşi dimensiuni.

Tonuri multiple fundamentale sau armonice şi pulsuri electromagnetice în apropierea găurii negre/albe a unei galaxii probabil că împrăştie molecule şi materie în modele spiralate. Culoarea negru este o combinaţie a tuturor culorilor şi nicio culoare individuală nu poate fi vizual observată. La fel, o gaură neagră/albă în centrul galaxiei e o combinaţie de frecvenţe armonice şi fundamnetale şi nicio frecvenţă individuală nu poate fi detectată.

Dar dacă găurile negre/albe ar avea numai o singură frecvenţă armonică dominantă relativ la frecvenţele armonice? Ar atrage şi ţine materia la un loc o gaură neagră/albă care ar avea o singură frecvenţă dominantă şi faza şi amplitudinea potrivite în vidul timpului/spaţiu al cosmosului? Ar putea o galaxie să fie compusă dintr-o gaură neagră/albă multi-tonală în centru şi nenumărate găuri negre/albe cu un singur ton orbitând în jurul găurii negre/albe centrale multi-tonale în modele spiralate?

Ar putea planeta noastră să fie o gaură neagră/albă cu un singur ton fundamental? Vibrează gaura neagră/albă a planetei noastre la aproximativ 7,5 Hz cu 144 de faze şi amplitudini? Atunci când se trage apa la toaletă în Moscova şi Sidney, sunt spiralele de apă în sensul acelor de ceasornic şi invers legate de secvenţele diferite de faze şi amplitudini (grile) ale frecvenţei fundamentale de 7,5 relative la frecvenţele din emisferele de nord şi de sud ale Pământului?

Atrage, organizează şi include oare Frecvenţa de Rezonanţă a Pământului elementele chimice ce vibrează între 2,000 şi 5,000 de Hz? Este relaţia Rezonanţei Schumann la aproximativ 7,5 Hz cu frecvenţa de rezonanţă a elementelor chimice ce vibrează între 2,000 şi 5,000 Hz forţa sau leagată de forţa gravitaţiei pe planeta noastră?

Oare soarele sistemului nostru solar îşi menţine o stare foarte volatilă şi explozivă prin faptul că are o frecvenţă fundamentală de rezonanţă şi frecvenţele armonice relative cu doar 9 faze şi amplitudini în fiecare emisferă? Fazele şi amplitudinile unei emisfere pe o planetă pot fi configurate în numeroase modele, dar un număr finit. Oare emisfera de nord a lui Neptun se roteşte în direcţia opusă emisferei sudice pentru că fazele şi amplitudinile Frecvenţei de Rezonanţă a lui Neptun nu sunt în secvenţă şi sunt în configuraţie total opusă celor din grila armonică a Pământului?

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Remediu de tuse

Două elemente m-au condus către articolul de azi: Matei, băieţelul meu de 5 ani şi cartea pe care o ţin...

Închide