Manipuland si folosind Rezonanta Schumann – partea a II a

1

  • Este oare o relaţie între Frecvenţa Fundamentală de Rezonanţă a Pământului (Rezonanţa Schumann) de aproximativ 7 şi jumătate bătăi pe secundă (7,5 Hertz), fenomenul natural al fulgerului şi un aparat simplu şi ieftin ce crează destulă electricitate pentru a alimenta o casă? continuare: http://noulpamant.ro/articole/stiri/manipuland-si-folosind-rezonanta-schumann-partea-i/

Din lac în puţ

Au fost nenumărate poveşti ale unor oameni care au fost foarte aproape de a fi loviţi de fulger. Afecţiuni ca de exmeplu cancer, diabet sau boli de inimă sau plămâni, care existau îniante de experienţa cu fulgerul au fost permanent şi instantaneu vindecate după lovitaura acestuia. Persoanele care nu aveau afecţiuni şi care au fost în apropierea unei lovituri de fulger au experimentat niveluri foarte mari de energie pe termen lung. Din păcate aceste rapoarte trebuie să rămână la nivel de poveşti pentru că nu există un mod de a experimenta şi reproduce un fulger în laborator.  Poate că vindecările pretinse şi energizările pe termen lung  nu au fost cauzate de curentul de voltaj înalt ale fulgerului, dar de către canalul de spirale intense cauzate de temperaturile foarte joase şi înalte ce crează amplitudini în Frecvenţa de Rezonanţă a Pământului.

Nu numai frecvenţa de rezonanţă de 7,8 şi amplitudinea frecvenţei de rezonanţă de 7,8, dar şi faza frecvenţei de rezonanţă de 7,8 şi frecveneţele armonice sunt la fel de critice. (Figura 1). Determinarea fazei Frecvenţei de Rezonanţă a Pământului a fost relevată de către zidurile marii piramide ce sunt „înclinate” (converg pe una din feţe către un punct). Cerectătorii Bill Schul şi Ed Petit au făcut experimente importante folosind lasere şi oglinzi  pe modele la scară ale marii piramide cu feţe lise şi cu feţe „concave”. Raza laser trimisă către piramida cu feţe drepte nu a avut vreo direcţie sau scop dar cea cu feţele concave a condus raza exact în camera regelui.

Fundaţia pentru tehnologia Tri-vortexului

Folosind un software numit Auto-Cad autorul determină formula exactă ce a fost folosită la „curbura” zidului marii piramide astfel încât structura să funcţioneze ca o prismă ce concentrează şi organizează tahionii şi particulele luminoase în elemente chimice. Formula poate fi aplicată structurilor geometrice compuse din 3 până la 288 de feţe sau ziduri astfel încât aceste modele geometrice să funcţioneze ca prisme.

Un alt experiment semnificativ a fost să aplice formula brevetată armonicilor sau frecvenţelor electromagnetice. Folosind un alt software numit Cool Edit Pro, cunoscut şi sub numele de Adobe Audition, o structură tridimensională cu un număr de „ziduri” poate fi „creată” în timp şi spaţiu folosind faze şi amplitudini precise ce au anumite faze şi amplitudini. Folosirea unei anume succesiuni de faze şi amplitudini determină dacă particula de lumină se învârte la stânga sau la dreapta. Experimentele cerecetătorilor tradiţionali demonstrează că viaţa biologică funcţionează cel mai bine într-o mişcare dextrogină (spre stânga). Ce ar fi realizat Nikola Tesla dacă avea programe precum Auto-Cad şi Adobe Audition, oferindu-i un control precis asupra fazei şi amplitudinii?

Proiectul în desfăşurare

Autorul a creat desene  cu dimensiuni diferite şi frecvenţe cu faze apecifice ce au amplitudini joase şi înalte ce crează rotaţii individuale şi colective ce „blochează” constant mişcarea particulelor luminoase. După multe experimente autorul a descoperit că cele mai intense spirale erau create de figuri cu trei şi patru laturi. Orice figură cu mai mult de patru laturi nu produce intensitatea maximă şi rezultatele ce sunt indicate de către miros, gust, întindere şi eliberare de dureri.

Noile desene cu 120 de nuanţe de culori sunt folosite pentru tratarea produselor Tri-vortex. În trecut, numai de la 6 la 8 nuanţe de culori erau folosite pentru a trata obiectele pentru a le face să ajute la absorbţia lichidelor şi solidelor şi la eliberarea rapidă a durerii. Folosirea desenelor multicolorate cu trei sau patru laturi a fost inspirată de către cercetători care au pisat elemente chimice precum cupru, argint şi aur cu un obiect bont. După 24 de ore de pisat, cuprul devine verde deschis, argintul bleu deschis şi aurul purpuriu. Culorile rezultate nu s-au datorat oxidării pentru că după şase ore de la încetarea operaţiunii metalele revin la culoarea lor normală iar aurul nu se combină cu niciun element, inclusiv oxigenul.

Acest experiment arată că fiecărui element chimic îi corespunde o particulă luminoasă cu o anumită culoare. Folosind diverse dimensiuni de grafică şi folosind cât de multe nuanţe şi culori posibil, indivizii expuşi la spirale rotitoare către stânga îşi vor alinia corect chimicalele din corp. O combinaţie de triungiuri şi pătrate întrepătrunse şi „concave” are efectul maxim faţă de o singură formă „concavă.”

Bazându-se pe aceste descoperiri, şi pe studiul piramidelor a lui Dean şi Mary Hardy, mulţi dintre noi au dedus în mod logic că marea piramidă este o piramidă „concavă” cu trei laturi închisă într-o piramidă „concavă” cu patru laturi. Camera regelui şi a reginei nu erau camere roiale de înmormântare ci funcţionau ca laboratoare ultr-sofisticate pentru prosperitate şi studiu pentru proiectele de alchimie cu mii de ani înainte ca faraonii morţi să fie introduşi în aceste camere. Laboratorul Unu (camera regelui) este punctul focal al particulelor de lumină al piramidei cu patru laturi şi Laboratorul Doi (camera reginei) este punctul focal al piramidei cu trei laturi (Figura 2). Dacă se crea aur în Laboratorul 1 atunci cel mai uşor mod de a scoate şi transporta bucăţile brute afară din piramidă ar fi fost prin împingerea acestora peste multele podele de lemn înclinate, prezente şi azi în Laboratorul 1.

Frecvenţele fundamentale ale Elementelor Chimice

Prin teste şi analize multiple, autorul a concluzionat că există un element chimic înantea hidrogenului ce are nouă feţe sau faze. Acest element chimic a fost denumit Clevebacksterum (Cb). Hidrogenul are 18 feţe sau faze. Carbonul are 144. Frecvenţa de rezonanţă a elementelor chimice se află în plaja dintre 2,000 şi 5,000 de herţi, cunsocută şi ca zgomot de fond. Totuşi, toate aceste armonici multiple ale elementelor chimicce sunt ţinute la un loc de către frecvenţa cu fază şi amplitudine precisă vibrând la Rezonanţa Schumann, la aproximativ 7,5 Hz. Diviziunea şi multiplii lui 18 aplicaţi elementelor chimice, Cb-ul şi importanţa hidratării cu apă sunt detaliate în articolele publicat la .

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Vasili Arkhipov – omul care a salvat lumea de un razboi nuclear

Dacă v-aţi fi născut înainte de 27 octombrie 1962, Vasili Alexandrovich Arkhipov v-a salvat viaţa. A fost cea mai periculoasă...

Închide