Sapte profetii ale lui Edgar Cayce care s-au adeverit – partea 2

0

Unirea companiilor de comunicatii

Urmatoarea citire din 1929, este foarte interesanta si este despre unirea marilor companii de comunicatie. Aceste fuziuni chiar au avut loc.

(intrebare) Va avea loc fuziunea companiilor de comunicare in 1928American Tel & Tel – Int. Tel & Tel?
(Raspuns) Aceste combinatii ale fortelor comunicative dupa cum se arata ele, vor avea loc. In legatura cu momentul sau modul in care vor avea loc, trebuie avute in vedere conditiile ce previn o asemenea fuziune acum. Nu numai ca exista unele legi ce trebuie schimbate, insa multe dintre marile companii se mostenesc. va exista o schimbare graduala in acelasi fel si mod in care companiile de transport au ajuns sub aceeasi directa conducere fizica.

A existat o comunitate de oameni numiti esenieni

Essenes CaveEdgar Cayce a descris esenienii cu multe detalii, cu multi ani inainte de descoperirea Manuscriselor de la Marea Moarta – texte atribuite unei secte foarte putin cunoscute la timpul acela, ai caror membrii erau numiti esenieni. Primul dintre Manuscrisele de la Marea Moarta a fost descoperit in anul 1947, la doi ani dupa moartea lui Cayce. Cayce a mentionat esenienii in 171 de citiri diferite. Iata cateva citate:

„Inainte de asta, gasim ca entitatea traia in aceste perioade cand exista mult tumult pe taramul Iudeei, atunci cand a aparut anuntul in legatura cu profetul, cu noul invatator si intreaga Iudee a mer la Ioan. Entitatea era intre acestia care au fost studenti ai esenienilor si in directa conexiune cu multe dintre cele ce au fost profetite”.

„In aceasta experienta descoperim ca entitatea era un suflet cautand prin aceste asocieri si activitati care au adus-o in mediul greco-sirio-fenician; si apoi a ajuns femeie matura in Palestina, a lucrat ca si consilier a celor care au facut comert cu oamenii din acea tara. […] A devenit apoi un refugiat pentru aceia ce urmau sa devina invatatori, ministri pentru activitatile esenienilor sau invatatori al unor grupuri in care maestrul a fost membru in timpul sejurului din Palestina”

„Acesta era parte al grupului esenienilor care, condusi de Judy, au facuta ceste interpretari ale activitatilor din vremea experientelor egiptene – precum Templul Frumos si serviciul in Templul Sacrificiilor”.

Sangele ca metoda de diagnosticare

Blood Cellsin cursul unei citiri oferita unui individ, aceasta a prezis avansul medical viitor ce va putea face posibila diagnoza dintr-o picatura de sange. Citirea a fost facuta in 1927, in momentul in care predictia putea fi considerata SF:

Edgar Cayce: „… Pentru ca, dupa cum se vede nu exista nici o urma intr-un corp care sa nu poata fi regasita in sange, pentru ca sangele nu doar cara fortele reconstructive ale organismului ci si fortele uzate si le elimina prin canalele potrivite, in diversele portiuni ale sistemului. De aceea, descoperim sange rosu, alb si linfa orin toate venele. Ele sunt doar separate de mici portiuni ce functioneaza ca niste constructori opritori, distrugatori ai sistemului. De aceea, este evidenta, in sange, reflectarea conditiilor din interiorul corpului fizic. Va veni si ziua cand vom lua o picatura de sange si vom diagnostica orice corp fizic…”.

Efectele la Niña si El Niño
In mod uimitor, la 28 mai 1926, Edgar Cayce a facut o conexiune intre schimbarile temperaturii din curentii adanci oceanici si schimbarile climaterice in citirea 195-29: „Pe masura ce caldura sau raceala din diverse portiuni ale Pamantului se disipa si coreland acestea cu reflectia in atmosfera Pamantului, curentii din ocean se schimba…”. Aceasta citire lua in considerare viitorul culturilor de grau si modelelor climaterice iar comentariile lui Cayce pot foarte bine sa fie versiunea sa a ceea ce astazi am ajuns sa cunoastem sub numele de la Niña si El Niño. Acestea sunt modele meteorologice ce sunt rezultate ale schmbarilor climaterice din curentii de adancime sin oceanele Pamantului. Aceste schimbari in temperatura, pentru curentii oceanici, au avut efecte dramatice asupra climei, dupa cum a prezis Cayce.

sursa:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Serile Noului Pamant – 19.06.2013 – DEPENDENTELE – Ce ne aduc ele si ce suntem fara ele

Daca nu ai mai fost pana acum la Serile Noului Pamant trebuie sa iti spun ca fiecare e diferita si...

Închide