Sapte profetii ale lui Edgar Cayce care s-au adeverit – partea 1

1

Cayce prevesteste prabusirea bursei din 1929

Great DepressionIn februarie 1925, in timpul unei citiri facuta unui doctor de 26 de ani, Cayce a declarat ca tanarul doctor se va trezi in posesia unei sume mari de bani. Citirea il sfatuia sa aiba grija si discretie in pastrarea averii sale, mai ales in fata „fortelor adverse ce vor porni in 1929”.

Cu o alta ocazie, in martie 1929, cu sase luni inainte de prabusirea bursei, un broker new-yorkez a primit o atentionare severa in legatura cu „marea furtuna din cercurile financiare” ce urma sa aiba loc. Cayce a spus: „…ne asteptam la o ruptura considerabila pe piata, vedeti voi? Aceasta problema dintre rezervele natiunii si cele ale indivizilor, vor cauza – numai in cazul in care nu se naste un sistem bancar mult mai solid, o mare furtuna in cercurile financiare. Avertizarea a fost facuta, nu-i asa?”

Cel de-al doilea Razboi Mondial

In 1935, demonstrand o extraordinara perceptie precognitiva, Edgar Cayce a avertizat un agent de vama de 29 de ani, in legatura cu evenimentele catastrofice ce urmau sa aiba loc in comunitatea internationala. Ca raspuns la o intrebare in legatura cu afacerile mondiale, citirea a descris o intreaga lume in razboi. Cu toate ca nu a vazut imaginea ca fiind un destin de neschimbat, Cayce a avertizat ca „Tendintele din inimile si sufletele oamenilor sunt de asemenea natura” incat aceste conditii pot fi propice pentru:

Edgar Cayce: …In legatura cu afacerile internationale, descoperim o mare frica din partea tuturor; nu numai din partea indivizilor dar si a natiunilor.

Activitatile ce deja au inceput, au luat o asemenea proportie incart exista o incercare din partea grupurilor de a o combate sau de a face asocieri ale grupurilor pentru a merge in aceeasi directie.

Acest fenomen va produce tabere adverse compuse din diverse tari sau guverne. Primii care vor face acest lucru vor fi austriecii, germanii si mai tarziu japonezii; niste miscari nevazute si crescand gradat pentru a sustine afacerile pe care si le doresc aproape ca o opozitie directa a ceea ce a fost tema nazistilor (arienii). Aceste miscari vor crea animozitati din ce in ce mai mari.

Si atata timp cat exista interferente din partea a ceea ce noi numim forte supranaturale si influente care sunt active in schimburile dintre natiuni si oameni, intreaga lume – asa cum o stim noi – va fi aruncata in aer de grupuri militaristice si cei care sunt pentru putere si expansiune in aceste asocieri…

Schimbarea polilor Pamantului a inceput asa cum Edgar Cayce a prezis in 1936

Poles Shift„Intrebare: ce mare schimbare sau inceput al unei schimbari, daca exista vreunul, va avea loc pe Pamant in anul 2000 – 2001 d.C. Raspuns: atunci cand are loc o inversare a polilor sau incepe un nou ciclu (raspuns dat pe 11 august 1936)

NOVA, programul de televiziune al PBS a raportat descoperiri extraordinare in legatura cu polii si campurile electromagnetice ale planetei. Programul a fost intitulat „Magnetic Storm” si a fost scris si produs de catre David Sington. Motivul interesului nostru in acest program este ca Edgar Cayce prezisese ca inceputul unei Noi Ere ar coincide cu inceputul schimbarii polilor.

In spectacolul televizat NOVA, cercetatorii explica: „la 3200 km sub picioarele noastre este miezul topit al Pamantului. Aici un ocean vast de fier lichid genereaza o forta invizibila, campul magnetic al Pamantului. Acesta face  ca acul busolei sa indice nordul, insa face mult mai mult decat atat: ajuta sa mentina Pamantul o planeta vie”

Vecinele noastre Venus si Marte au doar niste campuri magnetice slabe, ceea ce inseamna ca sunt neprotejate de radiatiile mortale ce traverseaza sistemul nostru solar. Pamantul, pe de alta parte, traieste intr-un cocon magnetic, un camp de forta care de milioane de ani ne-a protejat in calatoria noastra prin spatiu”.

Acum cercetatorii au facut o descoperire uimitoare: se pare ca este o furtuna ce are loc adanc sub pamant, o furtuna care slabeste campul magnetic vital al planetei. Peter Olson de la Johns Hopkins University explica faptul ca: „campul magnetic al Pamantului a fost protectorul nostru timp de milenii iar acum se pare ca se stinge”.

In citirea nr. 826-1, Cayce a indicat ca schimbarea polilor va deveni aparenta prin 2000-2001. Showul de televiziune NOVA a dezvalui ca schimbarea polilor a inceput intr-adevar in regiunea de sud a Oceanului Atlantic, intre Africa si America de Sud. Aici, polaritatea nord-sud fluctueaza inainte si inapoi slabind scutul impotriva radiatiilor solare. In timpul procesului de schimbarea a polilor, campul electromagnetic al planetei nu va mai conduce vantul solar catre polii de astazi, unde traiesc doar foarte putini oameni. Luminile nordului si ale sudului sunt rezultate ale miscarii radiatiei catre poli. Deoarece radiatiile cauzeaza multe probleme, slabirea scutului reprezinata un motiv de ingrijorare. Un scut magnetic slab inseamna, de asemenea, ca luminile sudului si nordului vor fi vizibile pe intreaga planeta, chiar si la ecuator. Poate fi un timp frumos, minunat, vizionar pentru Pamant, dar nu unul sanatos pentru locuitorii sai.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Noi elemente legate de misterul statuilor de pe Insula Pastelui

Sculpturi stravechi de pe statuia Hoa Hakananai’a de pe Insula Pastelui, au fost studiate si analizate de catre cercetatorii de la University...

Închide