Ce este al treilea ochi?

2

Al treilea ochi este un mister ce încă nu a fost explorat decât de o mică parte a populației astfel încât acesta reprezintă un subiect extrem de căutat, mai ales că promite o perspectivă ”stabilă” asupra lumii. În interviul de față descoperim o explicație extrem de subtilă dar și elocventă a unui proces de ”deschidere”, pe care îl putem evalua fiecare în experiența noastră directă. În același timp avem și o viziune extrem de apropiată de realitate a procesului de transmigrație a percepției de la nivelul percepției fizice sau subtile către cunoașterea directă, obiectivă a realității și a naturii fundamentale: Spiritul. Atunci când vorbim și încercăm să pătrundem stratul subtil al existenței și o facem din postura necunoașterii, ceea ce relaxează și oferă încredere este de un real ajutor pentru stabilizarea procesului.

Vă invit să contemplați ceea ce se spune în acest scurt videoclip și, de ce nu, să vă oferiți propria perspectivă și sau întrebări legate de acest subiect. Vizionare plăcută și vigilentă!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

2 comentarii

  1. Buna Emily,
    În partea dreaptă jos există un buton CC – dacă îl apeși apare subtitrarea dacă nu se încarcă automat.

    Zi minunată!
    Răzvan

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Secretul marii treziri interioare

Ai văzut vreodată momentul în care o pasăre buinecuvântează răsăritul soarelui cu cântecul ei? Inima ei e plină de bucurie...

Închide