5 INTREBARI PENTRU SUFLET – raspunde Lidia Barsan

4

Inaugurez în seara de Sânziene, poate nu întâmplător un nou capitol din cartea pe care vrem să scriem în legătură cu Noul Pământ. O filă în care vom trece în revistă câţiva căutători de sens, câţiva trăitori de sens, oameni care şi-au dorit şi au ajuns în locul din care conştiinţa înseamnă TREZIRE, înseamnă asumare conştientă a rolului de deschizător de drumuri, practic suflete aflate pe traseul lor luminos, ajutând alte suflete. Pentru că este primul episod o să creionez câteva repere pentru a fi familiarizaţi cu ce o să găsiţi la această rubrică. O să găsiţi câteva gânduri pe care oameni de suflet le vor lăsa aici ca reper pentru oricine doreşte şi simte că vrea să meargă pe acest drum, către identitatea ultimă a fiecăruia.

O să umplem această rubrică de personalităţi mai mult sau mai puţin cunoscute ce activează în domeniul holismului, a spiritualităţii, a vindecătorilor, a deschizătorilor de drumuri. A venit timpul ca aceşti oameni să fie prezenţi în conştiinţa colectivă, să fie urme active care mişcă matricea energetică a Mamei Pământ către ÎNTREG-UNU. Să desluşim aceste repere, să îi cunoaştem, sunt oameni ca noi toţi, să le aflăm poveştile şi poveţele.

Aşadar, în această seară minunată, când cerurile se deschid şi peste noi curge lumina diafană a unor îngeri dansatori, ce vibrează printre auriile flori de sânziene, am primit un dar, primele 5 răspunsuri la câteva întrebări care definesc un început de telescopare înspre sensul Noului Pământ.

În loc de introducere am să las cuvintele Lidiei Bârsan să vă deshidă subiectul, următorul citat fiind prezentarea pentru cartea pe care am ataşat-o ca imagine-simbol pentru cuvintele pe care le veţi citi mai jos, ca răspuns la cele 5 întrebări:

„Am trăit fiecare atâtea dimineţi, pe acest Pământ ! Dar una singură este DIMINEAŢA TREZIRII INTERIOARE ! Şi ea apare atunci când suntem pregătiţi să o vedem şi să o cuprindem în Inima noastră de Lumină pentru a nu o mai lăsa niciodată să plece. Trezirea nu are scenarii ! Ea se întâmplă pur şi simplu atunci când eşti pregătit pentru asta. Atunci când te abandonezi deschiderii totale ! Atunci când accepţi să eliberezi necondiţionat frumuseţea din tine ! Cartea vă iniţiază în ARTA DE A TRĂI CONŞTIENT Miracolul fiecărui pas al trezirii către care ne conduce viaţa.” 23.05.2012

Te imbratisez, Razvan! O sa incerc sa raspund la intrebarile tale, intrebari pe care mi le/ai pus cu atata delicatete. Si eu ma bucur sa vad cum din ce in ce mai multi Oameni doresc sa se implice cu iubire in transformarea Lumii in care traim , Lume fata de care avem o uriasa responsabilitate. Nu stiu daca ce iti voi scrie iti va fi foarte de folos in ceea ce vrei sa faci dar , Inima ta luminoasa si Spiritul tau care se trezeste vor face in mod sigur lucruri minunate. Cu toata dragostea, Lidia

1. In primul rand lumea poate sa citeasca despre Lidia Barsan de pe site-ul , sa afle cateva coordonate pentru cine este Lidia Barsan si echipa cu care lucreaza. Dar dincolo de asta ne poti spune doua cuvinte prin care oricine sa poata intelege de ce ai ales calea aceasta?

Nu eu am ales aceasta cale ci ea m/a ales pe mine. Nici/o clipa nu am gandit vreodata ca voi face ceea ce fac cu atata bucurie astazi pana cand Viata , cu infinita ei Intelepciune, nu m/a impins pe acest incredibil si fascinant drum al cautarii de Sine.Fiecare obstacol pe care  l/am intalnit de/a lungul timpului, fiecare suferinta cu care m/am confruntat m/au facut sa caut solutii in universul meu Interior, m/au facut sa devin din ce in ce mai atenta la glasul Launtric, glasul Luminii  care suntem in esenta, fiecare. Iar ce am descoperit acolo, in adancul adancului care este misterul care ne locuieste mi s/a parut atat de frumos, atat de pur si de cristalin incat am dorit sa impartasesc cu intreaga Lume minunea care suntem si miracolul pe care il putem aduce in viata noastra , in viata tuturor. Si de aici a inceput Povestea…

2. Cand ai pornit aceasta lucrare si ai infiintat site-ul si ai pus bazele Cabinetului cu Ingeri ce asteptari ai avut de la acest moment? S-au implinit? Unde vezi lucrarea ta in doi-trei ani, dincolo de poarta din 21.12.2012?

Sincer, nu am asteptat nimic special.  Site/ul l/am facut pentru ca Ingerii ne/au sugerat acest lucru. Ei au numit acest site CABINETUL INGERILOR si ne/au spus ca Ei vor vindeca Sufletul celor care il vor deschide. Povestea Mesajelor primite de la Ingeri prin scriere automata de catre Miruna este la fel de fascinanta si neasemuita ca intregul drum  pe care l/am strabatut pana aici. Aproape in fiecare zi primim Mesaje de la Oameni care vizitand site/ul afirma ca li s/a schimbat in bine Viata, ca si/au rezolvat problemele dureroase de sanatate sau de destin sau au gasit acolo raspunsurile pe care le cautau. Echipa noastra doar se lasa inspirata de Ingeri. Ei fac posibil totul.

3. Pentru ca oricine poate identifica lesne legatura echipei cu energia binefacatoare si vindecatoare a ingerilor, as vrea sa creionezi in doua cuvinte locul potrivit pe care oricine ar trebui sa il acorde fiintelor inaripate

Ingerii sunt cei care ne insotesc permanent si ne asista aceasta trezire a Constiintei noastre divine, de/a lungul  Eternitatii noastre. Rolul lor este sa ne ofere Energia necesara pentru a gasi singuri resursele inaltarii noastre interioare, raspunsul la marile intrebari pe care ni le punem, Energia de a merge neabatuti catre Lumina. Oricine ii poate invoca, ii poate constientiza in orice clipa a Vietii. Atunci cand devii constient de Prezenta acestor Fiinte Imaculate prin care Dumnezeu ne ofera nemarginita Sa Iubire, incepi sa simti mai profund frumusetea a tot ce te inconjoara, incepi sa ai din ce in ce mai mult curaj ca sa te deschizi ca o Floare si sa lasi sa se manifeste tot ce a pus Creatorul mai bun si mai incantator  in tine.


4. Pentru cei care nu au intrat in lumea minunata a cartilor scrise de tine spune-ne te rog in doua cuvinte sau atat cat simti ca trebuie impartasit despre ele, ca cei care au nevoie sau simt legaturile cu aceste lecturi sa le faca

Cartile le/am scris din iubire de Oameni! Am dorit sa ofer celor interesati, experientele mele, sa le arat ca drumul meu nu este drumul unei Fiinte mai speciale ci a unei Fiinte obisnuite care a avut sansa sa descopere ca fiecare durere prin care trece este de fapt o oportunitate de a te cunoaste mai profund, o sansa de a deschide Poarta vietii mai larg si de avea acces  din ce in ce mai vast la Forta ta interioara  cu care poti aduce miracolul transformarii pretutindeni. Am vrut si pe aceasta cale sa le vorbesc celor care le vor citi despre BUCURIA TREZIRII care ni se intampla chiar in aceasta clipa cu fiecare respiratie a noastra, cu fiecare bataie de Inima. Oricum, Viata ne va conduce, fie ca suntem sau nu constienti de aceasta, catre mareata noastra devenire. Dar ce minunat este sa participi constient la acest proces divin pe care Dumnezeu l/a gandit pentru noi.

5. Si in ultimul rand, dar nu neaparat ca si importanta, consideri ca ti-ai gasit menirea pe pamant, acel lucru atat de imprtant incat te face sa respiri in fiecare clipa speranta? Si daca da ce anume ti-a adus cel mai important in viata, ca efect direct al acestei descoperiri.

Nu stiu daca mi/am gasit Menirea! Dar simt prin bucuria cu care fac fiecare lucru ca ceea ce fac este ceea ce Spiritul meu, coordonat de Spiritul Vietii doreste sa fac. Eu doar ma straduiesc sa pastrez curat acest drum pe care merg si sa fiu intreaga si suta la suta vie in absolut tot ceea ce fac. Candva, cand va fi sa ma intorc ACASA, in acel stralucitor ACASA al tuturor Sufletelor care se manifesta pe un Pamant, voi afla adevaratul raspuns la aceasta intrebare.

Cu sufletul deschis aştept să ne reauzim, să putem oferi oamenilor o gură de aer proaspăt, să arătăm lumii că îngerii sunt printre noi, că Miruna este atât de aproape de limba îngerilor încât o pictează în cuvinte pe hârtie, că inima lor bate în palmele voastre şi că toate cântecele îngereşti susură pe buzele voastre atunci când vă deschideţi sufletul. Aşez aici în final o meditaţie pe care am găsit-o foarte aproape de sufletul nostru şi am simţit că e o carte de vizită extraordinară pe lângă cuvintele de mai sus care spun foarte multe. 

Mulţumim, Lidia pentru tot ceea ce eşti şi ceea ce faci.


Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

4 comentarii

  1. Felicitari Razvan, felicitari tutror care face aceasta munca pentru ca pe acest Pamant Viata sa devina plina de cunoastere si Lumina !
    multumesc 🙂

  2. Multumesc. Privim în viitor şi ce vedem dacă nu intenţiile, visele, aspiraţiile noastre. Cine să le construiască dacă nu noi? Cine să le trăiască? Cine să le materializeze? Oameni ce privesc încolo şi îşi dau mâna pentru a re-construi Noul Pământ.

  3. Felicitari pentru ideea de a posta pe site astfel de interviuri!
    Foarte buna idee, deoarece simt ca astfel de marturisiri ne ajuta sa ne deschidem unii in fata celorlalti si sa ne apropiem unii de altii in vederea construirii noii societati pe care ne-o dorim cu totii, acea societate bazata pe acceptare, compasiune si respect reciproc.
    Succes in tot ceea ce faceti! >:D<

  4. Mulţumim! O idee la fel de frumoasă ca portalul Universul cunoaşterii pe care îl patronezi. Aşa că gând la gând cu inima deschisă şi pentru inima deschisă.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
CRISTALOTERAPIA SI CHAKRELE – partea a doua

Am pornit acum o săptămână (intervalul minim necesar ca informaţiile primite la nivelul corpurilor suprioare să se "decanteze" şi să...

Închide