5 INTREBARI PENTRU SUFLET – raspunde Dr. Mircea Ioan Popa

0

Avem astăzi alături de noi un om care şi-a depăşit toate limitările şi a avut curajul de a păşi într-o nouă paradigmă, acolo unde intuiţia şi chemarea inimii se împletesc cu starea de bine dar şi cu puterea raţiunii. Am stat de vorbă cu mulţi dintre cei care s-au înscris în acest trend de schimbare, de revenire la valorile sufleteşti, adevărate şi de fiecare dată sunt fascinat cum această transformare desface o coajă ce părea rigidă şi scoate la iveală cel mai frumos fluture. Nu cred că există pe lume o paralelă mai apropiată şi mai frumoasă decât metamorfoza extraordinară prin care păroasa omidă devine, transformându-se în totalitate minunatul fluture.

De ce am poposit de data aceasta în curtea unui practicant cu ştate vechi de Theta Healing? În primul rând pentru că a trecut dincolo de bariera unui sistem clasic în care era foarte bine înscris – fiind un cunoscut şi de succes practicant al neurochirurgiei – şi a găsit, folosindu-se de substanţa spirituală pe care ştie a o mânui cu iubire şi intenţia concentrată către scopul de a DEVENI. Pentru mine e un exemplu extraordinar de om care doreşte să trăiască pe Noul Pământ şi a şi făcut pasul către a ajunge acolo.

Iată cele 5 răspunsuri pe care Mircea Popa ni le-a dat, din suflet. E ceva de învăţat în fiecare cuvânt pe care îl citim, să le parcurgem împreună dară.

1. Pentru că în viaţă întotdeauna e vorba despre omul din spatele numelui, cine este Mircea Ioan Popa dincolo de doctorul neurochirurg şi de cursurile de Theta Healing?

R. Un om ca toti ceilalti, care in anumite etape ale vietii a avut de facut alegeri, a avut de infruntat multe consecinte ale alegerilor facute. Sunt un Capricorn care a trebuit si trebuie in continuare sa munceasca din greu pentru fiecare lucru obtinut, dar in schimb am venit in aceasta viata cu libertatea de a face schimbari cu usurinta atunci cand a fost nevoie. Am avut si am tot timpul multe intrebari vis a vis de tot ce inseamna viata si de accea am fost tot timpul un cautator, si nu doar atat, ci am  facut imediat si corectiile corespunzatoare noii intelegeri. Nu sunt “un om de success”conform standardelor societatii, ci mai degraba un non-conformist care a iesit din toate dogmele care mi-au marcat viata ( medicina alopata, ortodoxism). Sunt un om care priveste doar in sus sau in jos, dar niciodata in urma.

2. Cineva se poate întreba şi de bună seamă de ce un neurochirurg renunţă la meseria pe care o practică timp îndelungat şi alege „chirurgia energetică a sufletului”. Ce s-a schimbat în interior pentru a face această alegere?

R. Multi s-au intrebat si se intreaba, dar raspunsul meu este simplu. Este o lege a Universului: “Pentru fiecare lucru exista un timp potrivit”.Atunci cand vocea sufletului, intuitia, se face auzita, ascult-o ! Asa si eu. Simteam ca trebuie sa fac o schimbare si am facut-o, lucru care mi-a adus o mare liniste interioara. Cunostintele si experienta din medicina alopata imi sunt de mare folos in aceasta noua tehnica unde pot sa intervin holistic, asupra intregului ,corp-minte-suflet. Pot spune ca eram omul „ normal – obisnuit „  care nu traieste deplin viata sa,ci eram omul care o „supravietuieste”. A aparut sentimentul ca ceva „nu ajunge”, dar nu puteam sa spun ceva concret; este ceva vag si neclar, ceva ce n-are o forma materiala. Asa ca am decis sa-mi ascult intuitia, sa am incredere in ea, desi pe termen scurt nu stiam ce se va intampla. Dar s-a vazut pe termen mediu……

3. Sunt oameni cărora practica Theta Healing le schimbă viaţa. Aveţi câteva sau un exemplu practic ale unor asemenea transformări sau vindecări?

R.  O, da. Sunt foarte multe cazuri rezolvate. Bineinteles ca aceasta tehnica nu este un panaceu universal.Nu toate cazurile se vindeca si asta nu pentru ca tehnica este limitata , ci pentru ca pacientii nu pot sau nu vor sa faca schimbarile ce se impun in viata lor ca sa se elimine si cauza afectiunii.Orice boala are ca si cauza un anumit mod de gandire, o anumita convingere limitativa. Atata timp cat aceste cauze nu sunt eliminate, vindecarea intarzie sau nu apare. La cursul meu pot fi vazuti oameni care vin sa repete cursul si care atunci cand au venit prima data aveau afectiuni incurabile, netratabile in medicina alopata. Am sa va dau 2 exemple de afectiuni grave. F.M de 55 ani, a venit cu un cancer de san cu metastaze pulmonare si osoase. Dupa 6 luni de tratament, este complet vindecata, vindecare confirmata prin metode alopate. D.S de 39 ani, in 2010 avea Hepatita tip C, programata pentru interferon, de un an este vindecat, confirmare prin laborator alopat. Pentru afectiuni neletale, lista este foarte lunga.

4. Care este calitatea cea mai de preţ pe care aţi recomanda-o cuiva care vine şi întreabă despre o viaţă mai bună, mai uşoară? Sau ce ar trebui să găsească în ei ca să ajungă să trăiască mai din plin?

R. Viata pe care o avem noi este rezultatul alegerilor pe care le face fiecare in fiecare moment al vietii noastre. Aceasta alegere este determinata de interactiunea dintre vocea sufletului ( intuitia) si ego-ul nostru. Daca avem un ego mare, puternic, atunci alegerea este a ego-ului si ea este o alegere (o viziune) pe termen scurt. Pe termen mediu sau lung , aceasta alegere care pe moment este formidabila, ne va crea o stare de suferinta. Daca ego-ul este mic sau inexistent, atunci alegerea va fi facuta conform dorintei sufletului, el fiind cel care stie ce experiente a ales pentru aceasta viata. Deci cea mai de pret calitate  este “ renuntarea la ego”. Acest lucru este posibil” invatand iubirea”.

5. Şi pentru că menirea care ne cheamă pe Noul Pământ este deschiderea conştiinţei oamenilor şi pentru că suntem în 2012 aş îndrăzni să întreb cum vede Dr Ioan Popa acest moment al istoriei?

R.  Finalul anului 2012 din punctual meu de vedere este un moment in care multi dintre noi vom accesa o vibratie mai inalta, un nou set de experiente care vor fi posibile pe un plan paralel cu cel actual. Pentru ca nu exista moarte decat pentru ego, trecerea intr-o noua vibratie nu poate fi decat un moment de glorie pentru TOT CEEA CE ESTE.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Misterul din spatele fulgerelor globulare rezolvat

În mod normal de mărimea unei portocale sau a aunui grapefruit şi durând până la 30 de secunde - dar...

Închide