5 INTREBARI PENTRU SUFLET – raspunde Adriana Morel

0

Pe Adriana am cunoscut-o pe facebook „întâmplător” în cadrul unei discuţii pe un subiect cu tentă spirituală. Am urmărit şi ce postează acolo, am schimbat câteva cuvinte şi am fost convins că e un OM căruia îi putem acorda cu uşurinţă un loc în rubrica noastră de Interviuri virtuale. Ştiu că un interviu faţă în faţă e altceva, dar scopul acestor mici exerciţii e să transpună omul puţin câte puţin către ceea ce e posibil, către potenţialul nostru neexplorat. Fie că sunt cuvinte scrise, rostite sau gândite, energia lor trece dincolo de planul vizibil şi se impregnează, similar literelor la tipografie, cereneală pe hârtie, în cazul nostru informaţie pe matrice de energie. Şi cu cât mai mulţi oameni privesc spre eliberarea conştiinţei şi atingerea libertăţii interioare cu atât mai aproape suntem de următorul pas şi tot mai departe. Nu uita, fiecare e unic în felul lui şi modelele sunt acolo doar ca exemplu, doar ca să poţi să vezi că se poate, doar ca motivare. Tu trebuie să îţi găseşti reţeta ta unică şi atunci vei deveni cel mai frumos mirositor parfum, unic şi inexplicabil de minunat, atât pentru tine cât şi pentru ceilalţi.

Frumuseţea are o infinitate de faţete şi Adriana ocupă una dintre aceste faţete şi este un exemplu pentru mulţi, pentru că mulţi sunt căutători în aceste timpuri, de răspunsuri, de oameni care să ofere ghidaj sau înţelegere şi înţelepciune. Căutaţi să priviţi până dincolo de cuvinte, să vă puneţi în pielea persoanei care vă spune aceste lucruri şi veţi recunoaşte în voi modele ale aceleiaşi frumuseţi interioare, ale luminii şi iubirii care compune tot în această lume şi în toate celelalte. Pentru rest, vă las cuvintele Adrianei ca ghidaj.

1. Spune-ne în câteva cuvinte cine este Adriana Morel, ce fel de parcurs a avut până acum în viaţă, ce verbe o definesc?

M-am nascut intr-o familie extraordinara si am avut o copilarie la fel. Am stiut ca voi fi diferita de ceilalti inca de la o varsta frageda. In prima ora de scoala, Invatatoarea ne-a intrebat ce dorim sa devenim cand vom fi mari. Copiii toti tipau: profesoara!, politist!, medic!….pana au ajuns la mine: vrajitoare!!!!!. Mama in fiecare zi ma punea sa-i transmit telepatic cate un mesaj…. si functiona de fiecare data. Prin exercitiu, toate canalele s-au deschis la maxim pana in momentul in care nu am mai putut iesi pe strada. Simteam toate trairile celor pe langa care treceam, sau bolile, nu e simplu. Mi-a luat ceva timp sa educ aceste simtiri, sa le controlez.
Cuvantul care ma defineste cel mai bine: tenacitate.

2. Ştiu că eşti maestru Reiki. Ce a însemnat pentru tine întâlnirea cu Reiki, ce a schimbat în viaţa ta, ce a adus, ce a modificat?

Prima intalnire cu bioenergia (care nu este acelasi lucru cu Reiki) am avut-o la 6 ani, prin intermediul unei rude care practica de foarte multi ani. Mi-a spus ca, al meu camp energetic este mai mare de 1 m. La 16 ani ma vindecam singura de diferite afectiuni, doar cu puterea mintii si a mainilor, cu ghidare Divina. Am aflat ca ceea ce faceam eu se numeste reiki abia acum 4 ani. Anul trecut, in mai, am primit ultima initiere, grad IV Maestru. Apoi foarte rapid am inceput diverse autovindecari pe toate campurile. Nu e usor dar, ridicarea vibratiei Pamantului a accelerat aceste vindecari. Sunt niste pasi foarte clari pe care trebuie sa-i faca fiecare. Evident ca aceste lucruri nu le-am stiut imediat dar, odata echilibrate energiile dupa incheierea initierilor in reiki, am inceput sa primesc informatii pe multe cai: persoane, carti, articole, viziuni.

3. Pentru că ai nişte deschideri ce pot ajuta oamenii, ce le-ai spune oamenilor de pe stradă dacă ai fi pusă la o tribună să ţii un discurs pentru oameni?

Hmmmm…. nu voi tine niciodata discurs unei multimi. Fiecare e diferit si este alegerea fiecaruia ce drum doreste sa ia, nu exista o formula clara. Cine ajunge la mine, deja stie parte din ceea ce stiu eu iar daca nu-si da seama, sinele superior stie ca trebuie sa ajunga la mine. Noi nu lucram cu mase, lucram individual si doar cu sinele superior. Am cunoscut persoane care ma rugau sa le ajut dar, sinele superior mi-a interzis, este alegerea lor si o respect.

4. Ne poţi da un exemplu personal, o poveste a unei schimbări radicale a unei persoane care a venit la tine la tratament sau a interacţionat cu tine? Pe tine cum te-a marcat/influenţat această întâmplare?

Nu am practicat pe foarte multe persoane, consider ca trebuie sa fiu eu complet vindecata inainte de a o face. Reiki este doar o mica parte din ceea ce fac. Cea mai indicata este combinarea de vindecari alternative. Fiecare persoana este diferita si trebuie luata ca atare. Stiu ce pot face si unde sunt limitata dar, pentru aceasta am multi colaboratori: osteopatie, terapie florala Bach, angelotarapie, reflexoterapie. Un caz simplu, cu un efect mare asupra persoanei. O prietena m-a rugat sa ajut o persoana din familia ei. M-am intalnit cu ea si a fost destul de greu sa simt ceea ce simtea ea in acele momente. Era atat de trista de ceea ce se intampla in viata ei ca nu se putea opri din plans….. am lasat-o sa planga si in acele momente mi-a fost foarte clar cum pot sa o ajut. I-am facut reantregirea sufletului si am pornit vindecarea cu cele 7 raze. M-a intrebat cand incep sa lucrez cu ea si i-am spus ca deja am facut-o. A doua zi m-a sunat si mi-a spus ca nu s-a mai simtit atat de bine de ani de zile. Indiferent cat de mica sau mare este schimbarea persoanelor cu care lucrez, pentru mine este o mare bucurie ca am putut ajuta un suflet. Un alt caz, mai dificil, a fost fiul meu care a fost diagnosticat cu Sindrom Asperger, acum recuperat complet. Nu am spus medicului ce fac eu, dar dupa o luna, la testare mi-a spus ca nu a vazut niciodata un rezultat mai bun (timp in care el nu a urmat nici un tratament medicamentos sau terapie).

5. Este 2012, anul pe care mulţi l-au proorocit ca fiind sfârşitul lumii. Tu cum ai descrie anul ce vine şi cum vezi viaţa pe pământ în 5 ani, în 10 sau 20 de ani?

Vast raspuns…. Nu va fi sfarsitul. Este doar inceputul. Nu vad schimbari foarte mari in urmatorii ani, mai degraba dupa 2015. Energiile de dupa decembrie vor accelera tot: boli: daca ai o afectiune, aceasta se va agrava, vindecari: daca sinele superior accepta schimbarea si corpul fizic reuseste sa tina pasul cu aceasta atunci o raceala va dura cateva ore, maxim 24, schimbari: nu vom mai avea nevoie de o viata intreaga sa-ti platesti karma, sau sa-ti golesti subconstientul si programele, aceasta se va petrece in cateva luni, chiar si mai repede, simtiri: vom incepe sa ne bazam foarte tare pe intuitie, vom primi din ce in ce mai multe ghidari spre un raspuns rapid. Cum va fi in 10 ani? 20? Nu fac predictii, liniile temporale sunt infinite. Cert este ca schimbari mari vor fi si daca esti decis sa mergi in jos, vei ajunge jos, daca vrei sa ajungi aliniat la Divin, acolo vei ajunge iar daca esti decis sa iesi, vei iesi foarte curand.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
TIMPUL

Între punctul A şi B există întotdeauna o infinitate de momente prezent. O eternitate în fiecare cvadratura timp-spaţiu în care...

Închide