Rezonanța Schumann chiar ne afectează sănătatea – pulsul Pământului este foarte puternic

0

Rezonnța Schumann este pulsul Mamei Pământ. Această ”bătaie de inimă” se referă la frecvența câmpului electromagnetic al Pământului.

Această frecvență naturală de tip puls de 7.83 HZ a fost descoperită în 1954 de fizicianul german și profesor W.O. Schumann.

Astăzi, Profesor Schumann este persoana creditată cu această descoperire, însă geniul Nikola Tesla, o persoană care a fost cu mult înaintea erei sale, era conștient de aceasta încă din 1899!

Oamenii de știință au descoperit că variațiile rezonanței Schumann corespund schimbărilor de anotimpuri, ale activității solare, ale activității câmpului magnetic al Pământului, de prezența aerosolilor dfn atmosferă și de alte fenomene legate de Pământ.

Rezonanța Schumann nu este un fenomen nou. Pământul a pulsat exact la 7.83 de HZ de mii de ani. Multe civilizații antice cunoșteau rezonanța Pământului. Anticii indieni Rishi au numit acest puls OM și acesta avea o însemnătate specială. În religia hindusă acest număr este sacru și este asociat cu sunetul cosmic.

Rezonanța Schumann este puternică și ne afectează sănătatea fizică și mentală.

Oamenii de știință au descoperit că există o conexiune între undele cerebrale și pulsul Pământului.

În anii 60, Profesor Rutger Wever, de la the Max Planck Institute for Behavioral Physiology in Erling-Andech, a studiat impactul rezonanței asupra sănătății. În studiile sale, a lăsat participanții cărora nu le era frică să stea într-o celulă, să stea în niște bunkere subterane pentru o perioadă de până la 4 săptămâni. Atunci când undele chumann au fost ecranate, subiecții nu s-au simțit bine.

Wever a observat că de fiecare dată când undele rezonanței Schumann au fost ecranate, subiecții testului au suferit fizic și psihic. Ei au experimentat stres, probleme emoționale și migrene. După ce au fost expuși foarte puțin la frecvența de 7.83 Hz, sănătatea lor s-a îmbunătățit rapid.

Potrivit declarațiilor lui Dr. Joe Dispenza, “s-a suspectat de mult timp că se poate ca magnetismul să influențezwe conștiința umană și să creze perturbări (și vice-versa), mai ales în momente de anxietate maximă, tensiune și pasiune. Dacă nu ești conștient de faptul că trăiești în, tr-o perioadă de anxietate, tensiune și pasiune mare, probabil că nu ești cu adevărat conștient. În plus, timpurile sunt încărcate și din punct de vedere politic, social, economic și personal, iar oamenii simt că timpul se accelerează. Acest lucru ar putea explica dereglările pe care majoritatea dintre noi le simțim în aceste timpuri ale istoriei.

Dr. Dispenza explică faptul că există o relație mutuală între ființele vii și rezonanța Schumann.

Fiind creaturi organice constituite din materie și susceptibile influențelor câmpurilor magnetice, noi depidem de planetă pentru a supraviețui, iar rezonanța Pământului este tot mai mare, iar frecvențele noastre personale cresc și ele.

Potrivit declarațiilor lui Dr. Dispenza, ”creșterea în frecvență crează creșterea nivelului de conștiință, iar atunci când aceasta crește, avem o conștiență mai profundă – iar undele gama sunt direct legate de acest fapt.

Undele crerebrale gama, pot avea o frecvență de două ori mai mare decât cele beta, reprezentând o stare de excitație mare în creier și totuși, ele nu sunt legate de stările de urgență pentru supraviețuire, ci sunt corelate cu un soi de super-conștiință și super-conlștiență, dar și cu cantități mari de iubire și compasiune. Pe măsură ce Pământul trece prin procesul său de metamorfoză,  poate și noi trebuie să trecem prin aceste timpuri de tranziție de intensitate emoțională legată de undele beta, înainte de a intra într-o eră nouă de conștiință a stărilor legate de unde gama.

Teoria spune că există forțe cosmice ce pot afecta sănătatea oamenilor, ce au fost negate de oamenii de știință, însă există o nouă tendință ce începe încet, încet să schimbe lucrurile. De exemplu, tot mai mulți oameni de știință iau în considerare faptul că erupțiile solare ne afectează mintea și corpul.

Nu există astăzi un mecanism cunoscut și credibil, bio-fizic, care să lege erupțiile solatre de aceste efecte””, a declarat Dr. Neil Cherry, profesor asociat de Sănătate a mediului de la the Lincoln University într-o publicație științifică.

 

Pământul comparat cu o erupție solară gigantic. Imagine: ESA

În opinia Dr. Neil Cherry, este posibil ca rezonanța Schumann (RS) să fie legătura plauzibilă bio-fizică ce leagă erupțiile solare de sănătatea umană.

The Institute of North Industrial Ecology Problems din Rusia a măsurat activitatea geomagnetică indicând vârfuri sezponiere în fiecare an  (din martie până în mai, în iulie și în octombrie).

Fiecare vâtf a corespuns unei creșteri ale nivelurilor de anxietate, depresie, dereglări bipolare și suicid în orașul Kirovsk.

Acest fapt i-a condus pe cercetători să creadă că furtunile solare desincronizează proprille noastre ritmuri circadiene, cu alte cuvinte ceasurile noastre biologice. Glanda pineală din creier este și ea direct afectată de activitatea electromagnetică.

Acest lucru face ca glanda pineală să producă melatonină în exces, iar melatonina este ”deceleratorul” inclus din creier, care ne ajută să dormim.

Exisă și cercetători care declară că au descoperit dovezi că Luna declanșează comportamente ciudate și că are efect asupra sănătății oamenilor și a altor viețuitoare. S-a demonstrat că Luna este într-un fel responsabilă pentru stările emoționale a lșe oamenilor și în același timp determină viteza de creștere, circulația în plante și comportamentul animalelor.

Încă nu se știe în ce măsură poate afecta sănătatea oamenilor vremea cosmică fiind un subiect ce mai are nevoie de multe studii.

Încheiem spunând că rezonanța Schumann nu este doar extrem de complexă ci și un fenomen misterios ce ne poate aduce mai aproape de conceptul a ceea ce suntem de fapt și să ne permită să îl explorăm într-un mod în care suntem conectați de Mama Pământ.

sursa: http://www.messagetoeagle.com/the-schumann-resonance-does-affect-our-health-pulse-of-mother-earth-is-powerful/Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Un truc simplu pentru a îmbunătăți memoria – este ușor!

Dacă ești elev sau student, știi cât de greu poate să fie să îți aduci aminte ceea ce ai învățat....

Închide