însir-te margarite!

0

întotdeauna primul pas e cel mai sensibil. a încerca să defineşti nişte coordonate în interiorul unei intenţii e foarte important pentru materializare.  deşi ca reper el nu poate exista pentru că suntem doar extensii ale conştiinţei trăindu-ne acele experienţe ce ne vor aduce implacabil înapoi în conştiinţă, încă folosim cuvântul, încă citim cărţile, muzica o percepem cu aparatul auditiv în procent de mai mult de 80%, sau cel puţin marea majoritate a oamenilor o face. şi atunci o prezentare a acestui vis,  acestui eveniment pe care l-am programat deja undeva pe linia timpului secvenţial chiar pentru anul viitor, devine cu atât mai intertesantă şi mai important de relevat corect. e ca şi cum ai încerca să pictezi un tablou dar pânza pe care încerci să pui culoare nu există încă, nici măcar planta care va naşte ţesătura aceea minunată nu şi-a depus dovada iubirii, înflorind. nu trebuie decât să vă aşezaţi în jurul focului şi să urmăriţi jocul umbrelor, jocul luminilor, să încercaţi să respiraţi împreună cu mine o părticică infimă din infinit.

 

chiar dacă pare a fi un început nu e decât un semnal, ce va deveni reper pentru ceea ce în limbaj comun putem denumi alpha şi omega. pentru asta vreau să lăsaţi tot bagajul la intrare, aici aduceţi numai trăirea, numai limba sufletului. deveniţi una cu limba pământului. haideţi să învăţăm să fim cei mai înţelepţi copii pe care i-a zămislit lumina. să începem, încet, încet, fiecare în ritmul bătăilor propriei inimi să fim materializarea celor mai frumoase vise ale noastre. să proiectăm împreună, în ceea ce ego-ul percepe ca fiind întuneric, lumina care suntem şi să citim mesajul pe care ni l-am pregătit, fiecare în parte, pentru noi. să lăsăm acele funcţii necunoscute ale luminii să dezvăluie în ritmul normal al trecerilor noastre prin frecvenţa fizicului adevărul nemărginirii din spatele pleoapelor noastre.

o să facem împreună o regresie completă către fiinţa în care vă întrupaţi înainte de apa mare. înainte ca materia să devină certitudine pentru ochi. înainte ca iluzia deconectării să fie acceptată conştient. înainte de linia timpului. înainte să mergem dară.

şoapta acelor amintiri răzbate încet încet din basme, din legende, din mituri care se împletesc nevăzut cu „serendipice” descoperiri.

noul pamant

http://www.nicholaskershner.com/wp-content/uploads/2011/08/mobile-784_1024.jpg

 

noul pământ e de fapt doar amintirea acelui sine din tine care ESTE, peste care aşezi prezenţa aceea ce exprimi, plenitudinea fiinţei umane. şi ca să mă pot aşeza şi eu într-o formă, pentru a fi recognoscibil şi pentru a putea fi decelat mesajul şi la nivel cognitiv, vă propun un exerciţiu de admiraţie. un exerciţiu al umanităţii. uitaţi cine sunteţi, uitaţi de marca maşinii pe care o conduceţi, uitaţi de contul în bancă sau de diplomele pe care vi le etalaţi pe perete. uitaţi ce aţi trăit, ce aţi învăţat. fiţi un copil şi încercaţi să legaţi, ca margăritarele pe aţă, poveştile copilăriei voastre. lăsaţi-le acolo să danseze, ca apa, să se amestece, fără să interveniţi. fără să judecaţi mişcare aparent browniană, de fapt fractalică, a visului. şi când pastelul va fi gata veţi înţelege de ce informaţia pe care ne-am lăsat-o prin tradiţia orală din vremurile când nu glăsuiam pentru că eram una cu covorul de lumină din care ne extindem conştiinţa în dimensiunea aceasta este atât de plină de adevăr. de ce poveştile bunicii au în ele mirosul infintului, pentru că acolo, la ţară, aproape de respiraţia pământului, ceva din seva aceea s-a păstrat. au şoptit-o albinele prin zumzetul lor şi au cântat-o fructele prin gustul lor. iar cunoaşterea şi aprecierea vieţii în strânsă legătură cu natura, cititul cerului pentru vremea probabilă, alesul zilei pentru cules sau observarea animalelor şi a instinctelor lor deschide în OM căi nebănuite, redesenează acele circumvoluţiuni de lumină în corpurile sensibile ale tale ce readuc prezenţa ta angelică în fizic.

 

http://fc08.deviantart.net/fs44/i/2009/068/5/a/Blue_Fairytale_by_StacyD.jpg

 

acum că am atins din nou frecvenţa inocentă a copilăriei pot să ajung, pe calea basmelor, la ideea care cu ceva timp în urmă m-a motivat să încep să scriu o carte şi pe care am regăsit-o aici, împărtăşită de un bun prieten. co-creaţia. matematica simplă a adunării. dar o matematică a subtilului, un fel de gravitaţie naturală, pe care dacă o simţi poţi fii părtaş conştient la acest vis.

nu îi pot spune proiect pentru că aş marginaliza frumoasa frecvenţă ce mi-a purtat paşii inevitabil în acest loc, unde, pot să îmi odihnesc orice căutare pentru că devenind căutare pot spune că mă căutam pe mine. pot să fac orice şi în acelaşi timp să nu fac pentru că starea e de e polarizare nu dualism. cânt nemărginirea pentru că ştiu că glasul avcesta se aude. cred cu tărie că putea-vom, împreună, să fim 1. cuadevărat. să putem săne strângem în jurul focului şi să fim privitori şicreatori în aceiaşidirecţie, chiar dacă elemente în detaliu diferite ale aceleiaşi energii.

privesc în jur şi văd conglomerate de lumină care atrag oamenii în jurul unor persoane, ăn jurul unor locuri,în jurul unor activităţi. energia ce curge peste tot pare că îşi schimbă culoarea dar sunt numai deschiderile sufletelor noastre, parfumând cerurile. la toate nivelurile, oamenii îşi modifică concepţiile despre lume, îşi deschid conştiinţa, încearcă să găsească răspunsuri la nişte întrebări, caută sensul vieţii.

pentru răspunsuri, care odată formulate devin parte din tine, din conştiinţa din care eşti des-făcut, nu trebuie decât să faci linişte în tine şi vei auzi vocea ta adevărată glăsuind. trebuie să închizi ochii ca să stingi luminile, pentru a vedea lumina din tine. trebuie să stai şi să încerci, măcar pentru câteva clipe, să înţelegi cevrei să îţi transmiţi. nutrebuie decât săprimeşti acele informaţii care te conducpe o cărare ceduce la sufletul tău. nu ai nevoie decât de tine şi de linişte. şi apoi ai să realizezi că că tu eşti liniştea şi de aici începe o foarte frumoasă prietenie, dovadă a adevărului.

<<<<<<<<<<<<<<<<

<<<<<zbor>>>>>>>

 

 I BELIEVE

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate