Eliberarea durerii din corpul energetic

0

Te întrebi cum poți să îți folosești instrumentele proprii de eliberare a durerii din corpul energetic și să te simți mai bine?

Haideți să fim sinceri: există mulți oameni care suferă mult de-a lngul vieții. Totuși, sunt și mai mulți cei care nu au simțit o mare eliberare a durerii din acest corp energetic și nu sunt conștienți de emoțiile legate de acesta. Din păcate, trăind într-o lume care se schimbă chiar și în acest moment, există multe lucruri inconfortabile ce conduc la această realitate, făcând în fapt ca managementul durerii să fie ceva ce avem de învățat.

Eliberarea durerii din corpul energetic te va face să te simți mult mai bine. Mai important decât atât, te va face să îți înțelegi energia proprie și procesul de trezire.

Accelerarea vindecării și încorporarea prin eliberarea durerii

Viețile noastre pot fi pline de fericire și împlinire, însă există momente în care ele sunt pline de durere (sau aspecte legate de durere). Fie că este vorba despre o relație, o slujbă, o îndatorire sau o tendință emoțională, există modele comportamentale în viața noastră care sunt conduse de durere, care ne împinge creierul să urmeze o cale nesănătoasă sau abuzivă.

Învățând să trăim sănătoși și fericiți este o prioritate în timpuri precum cele pe care le trăim. A fi perfect conștient și treaz în fiecare zi este și mai important și ar trebui să se întâmple înainte de a învăța lecțiile și a digera toată durerea pe care nimeni nu o merită. Adeărul este că suferința apare datorită vechiului nostru ego, care nu ne lasă să mergem înainte și ne face să suferim.

Egoul este cel care perpetuează o ruptură în interiorul nostru și ne menține deconectați, apatici și triști. Tot egoul este cel care ne separă de ceilalți și ne lasă să ne luăm propriile decizii. Deci cum eliberăm durerea din ego și scăpăm de probleme?

Modul de concectare, vindecare, eliberare și expandare

În timpul trezirii, există multă energie care vine către noi. Modul în care vine seamănă cu un val tsunami, aducându-ne către întregirea noastră. În unele cazuri, acesta poate fi un moment de eliberare emoțională, ca rezultat al menținerii unor dureri și/sau furii pentru o perioadă lungă de timp.

Mai întâi de toate, este important să ne conectăm la durere și să găsim cea mai bună cale de a o elimina definitiv. Cum se simte, mai exact? Când se simte cel mai puternic și când cel mai slab? Aceste întrebări te pot ajuta să te conectezi la durere și să o elimini definitiv.

Dacă eliberezi aceste chestiuni în mod intenționat, având mintea concentrată pe ele, atunci ești pe calea cea bună pentru a începe eliberarea durerii din corpul energetic.

Creșteri ale intensității și rezolvarea unor probleme vechi

Durerea funcționează într-un mod ciudat. Ea face ca energia să se strângă în interiorul nostri și să creeze presiune. Evident că este diferit pentru fiecare în parte și în timp ce unii sunt înclinați să experimenteze dureri slabe, alții vor experimenta dureri acute.

Este extrem de important să îți găsești în această perioadă un spațiu de trai și o reflecție în lumea exterioară. A avea grijă de tine este ceva ce fiecare ar trebui să învețe să practice pentr ua susține schimbarea, curgerea și intrarea în interiorul corpului. La fel cum un râu lovește un baraj, o presiune prea mare a apei va dărâma în cele din urmă barajul (pe tine).

Eliberarea durerii din corpul energetic te va face să te simți un alt om și va crea puțin spațiu pentru un nou val de energie, pentru a-ți schimba viața în bine. Asta înseamnă să înveți să te simți mai deschis, viu și mai mult tu însuți, mai mult decât oricând.

Începe procesul de vindecare azi…

Procesul de vindecare începe cu eliberarea durerii, însă trece prin multe faze, unele dintre ele incluzând creșterea intensității durerii, întoarcerea, contracția, abandonul în proces și în final eliberarea, după care aceasta dispare, iar o ”nouă expansiune” va avea loc curând. Această ”nouă expansiune” este ca un flux nou de energie pozitivă care te va revigora.

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Meditația activă versus meditația adevărată

Meditația este un termen general atunci când vorbim despre potențialul conștiinței noastre. Meditația activă și cea adevărată sunt exemple în...

Închide