Secrete ale copiilor indigo

1

Pe acesti copii incredibil de inteligenti si care au abilitati unice ii intalnim peste tot pe glob. Ei pot vedea in interiorul tuturor lucrurilor sau evenimentelor si pot dezvalui orice lucru ascuns. Unii ii catalogheaza ca fiind buni, altii ca fiind rai. Dar de fapt, cine sunt ei cu adevarat? Ei nu par sa apartina Pamantului si totusi sunt cercetatori care sustin ca acesti copii remarcabili au o misiune speciala de a schimba planeta.

Conceptul asa-zisilor Copii Indigo a fost „inventat” in anii 70, atunci cand Nancy Ann Tappe descrie acesti copii in cartea sa . („Cum sa intelegem viata, prin culoare, 1982”)

 

>

Conform declaratiilor lui Tappe, unii copii s-au nascut cu aura indigo. Ideea a fost interesanta pentru publicul larg si a condus la publicarea unei serii de carti din anii 90 si la lansarea unui film despre Copiii Indigo. Deci, de ce sunt acesti copii diferiti de copiii ordinari (nota: catalogarea si etichetarea pana la urma conduce la limitari, pentru ca toate fiintele, de la pietre pana la cele mai complexe forme de viata sunt scantei divine, insa aceasta abordare ne poate ajuta in intelegerea unor aspecte ale manifestarii vietii).

Potrivit declaratiilor lui Lee Carroll si Jan Tober, autori ai cartii ,(): „Copilul Indigo este un baiat sau o fata care manifesta un set nou sau neobisnuit de atribute psihologice, dezvaluind un model comportamental care nu a fost de obicei documentat pana atunci. Acest model prezinta cativa factori unici semnificativi care ii fac atat pe parinti cat si pe profesori sa isi schimbe modul in care trateaza si cresc acesti copii pentru a aduce echilibrul si armonia in vietile lor si pentru a-i ajuta sa ocoleasca frustrarile”.

Copiii Indigo s-au nascut cu daruri speciale. Ei au o inteligenta remarcabila inca de la varste foarte mici si sunt intotdeauna deschisi catre a cunoaste tot mai mult. Totusi, ei sunt niste copii, asa ca le place si lor sa ceara sa fie tratati cu acelasi repect precum sunt tratati adultii si cateodata chiar cer acest lucru in mod specific. Ei au o integritate puternica si le place sa rezolve probleme, in special ale lor.

Copiii Indigo sunt nascuti cu abilitati de vindecator si isi folosesc puterile imediat cum este nevoie de asa ceva. Deseori, nici macar nu sunt constienti ca isi folosesc aceste capacitati de vindecare extraordinare. Mai mult decat atat, ei pot citi o persoana ca pe o carte deschisa. Daca ai niste ganduri ascunse, sau intentionezi sa ii manipulezi, ei vor sesiza imediat si iti vor dezvalui aceste motive ascunse.

Sunt acesti copii urmatorul stadiu in evolutia umana sau exista un alt motiv pentru care ei au aparut in randul umanitatii in ultimii 20 – 25 de ani?

Profesorul Vladislav Lugovenko, Doctor de Stiinte Fizico-matematice la Institute of Earthly Magentism, Ionosphere and Radio Wave Emission din cadrul Academiei Ruse de Stiinte, spune ca acesti copii au potentialul sa ne schimbe civilizatia. El este unul ditre multii cercetatori care au studiat comportamentul Copiilor Indigo cu un interes deosebit. 

Copiii Indigo au o misiune speciala in a schimba planeta noastra. Multi dintre ei au spirale ADN imbunatatite, ceea ce le confera un sistem imunitar incredibil de puternic, care poate invinge chiar si SIDA. Am intalnit asemenea copii in China, India, Vietnam samd. Sunt sigur ca ei vor schimba viitorul civilizatiei noastre”, spune profesorul Lugovenko. 

Cercetatorii fac studii detaliate pentru a incerca sa dezlege misterul acestor copii fenomenali, insa acesta este un caz dificil. Mai sunt atat de multe de aflat in legatura cu creierul uman si inca nu avem destule cunostinte pentru a emite o ipoteza in legatura cu cine sunt cu adevarat acesti copii.

„Exista o teorie, conform careia creierul uman are doua tipuri de memorie de baza, de lucru si de durata. Una dintre abilitatile creierului care este printre cele mai remarcabile, este aceea de a salva informatii in legatura cu experientele, emotiile si gandurile noastre atat din interior cat si din exterior intr-un singur spatiu informational al Universului.

Exista unii indivizi unici care pot citi informatiile din acest camp. Dupa parerea mea orice fiinta umana este legata de acest spatiu prin canale energetice”, a adugat profesorul Lugovenko.

A fi inteligent, unic si inaintea timpului nu a fost nicodata usor, cel putin nu pe planeta noastra. Multi oameni inca sunt ignoranti si se tem de tot ceea ce este diferit. Acesti copii sunt intr-adevar diferiti si vor avea sau deja au probleme sa traiasca pe Pamant. Cu toate ca unii spun ca acesti Copii Indigo sunt ultima speranta a umanitatii, exista inca multi oameni care sunt convinsi ca acesti copii sunt raul in persoana.

Deci, sunt Copiii Indigo salvatorii umanitatii?

sursa: http://www.messagetoeagle.com/indigochildr.php#.UyqjGPl_uls

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Un comentariu

  1. 🙂 Copii indigo sunt doar avangarda… ei pregatesc lumea… revolutia urmeaza sa o faca Cristalele si Curcubeele 🙂

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Extractul de samburi de strugure poate distruge cancerul

Potrivit unui raport din 4 decembrie 2013, un studiu efectuat la University of Colorado Cancer Center asupra sintezei in laborator...

Închide