Regresia în vieți anterioare

0

În postura mea de hipnoterapeut la Aloha Healing Women de 24 de ani, au existat multe ocazii în care a fost util pentru cineva să își vadă o viață anterioară pentru a-i ajuta să își vindece viața curentă. Poate că ”nu crezi” în vieți anterioare, iar acest articol nu țintește să convingă pe cineva de acest adevăr.

O persoană cu care am făcut regresii a experimentat o viață anterioară ca mare preoteasă în Egipt, unde a fost literalmente înjunghiată în spate de către un coleg preot pentru a elimina influența ei asupra regalității. Persoana în cauză a întrebat cum a putut simți atât de viu acea viață anterioară și cum ar putea să știe dacă aceasta s-a întâmplat cu adevărat. Timpul vieții anterioare era cu câteva mii de ani în urmă și, la fel cum este cazul în multe sesiuni de regresie, nu există nicio ”dovadă” că acea viață chiar a existat.

Cu toate caestea, răspunsul meu a fost: ”Ți s-a părut reală? Ți-a răspuns la întrebările legate de credințele sau emoțiile tale de care te întrebai de mult timp? Ți-a adus o explicație la un nivel de bază ce are sens pentru viața actuală? Dacă da, atunci asta este tot ceea ce contează; nu ai nevoie să demonstrezi nimic cu excepția faptului dacă ai învățat ceva care să te ajute să te înțeegi mai bine.

Emoții din trecut

Una dintre plasele de siguranță pe care le folosesc este să întreb mereu dacă sursa unei probleme pe care o explorăm este înrădăcinată în viața prezentă. În acest fel te pregătești pentru ceea ce vei urma să experimentezi. La începutul carerei mele de hipnoterapeut, o femeie dorea să afle de ce se simte mereu că este trasă în jos. Ea era o femeie foarte puternică însă își aducea aminte de o întâmplare din copilărie când cânta în cor, când unul dintre băieți i-a legat unul dintre șireturi de un rând fix de scaune. Atunci când grupul a fost rugat să se ridice în picioare și să cânte, ea a fost trasa înapoi jos cu forța din cauză că era legată strâns de acel rând de scaune.

La fel ca în cazul hipnoterapiei este nevoie să te întorci în acel moment și să vindeci situația pe care încă o , porți cu tine, ca să poți învăța din ea, să o eliberezi și să fii liber. În acea sesiune am rugat-o să se întoarcă la sursa senzațiilor ei de a fi ținută pe loc sau de a fi trasă în jos. Spre uimirea ei, s-a regăsit înghețând în Oceanul Atlantic, trasă în jos de hainele ei grele, în momentul în care nava ei se scufunda.

Se străduia să plutească și striga după copiii ei care se înnecau și ei – nu era exact ceea ce ea se aștepta să întâlnească, însă am ajutat-o să și rezolve problema, încurajând-o atât pe ea cât și pe copiii ei, în timp ce soarta le înghițea viețile.

Eliberarea contractelor sufletești

Una dintre cele mai întânite teme pentru explorarea unei vieți trecute este de a elibera un contract ce a expirat, pe care l-ai avut cu un alt suflet. O femeie a venit la mine, fiind extrem de fericită în căsătoria ei. Cu toate acestea era încărcată de vinovăție și frustrare deoarece o veche iubire apăruse în viața ei și era în mod inexplicabil atrasă de acesta. Ea știa că lucrurile nu se puteau termina bine pentru că încercaseră de mai multe ori să facă relația lor să funcționeze însă niciodată nu reușiseră.

A reieșit că în viața ei anterioară a fost o femeie irlandeză care a întâlnit un navigator energic care nu avea niciun argint, nicidecum un vapor. Părinții ei fuseseră împotriva acestei relații, așa că cei doi au fugit împreună și s-au ascuns într-o cocioabă, unde au jurat să se iubească pentru eternitate. Inevitabilul a avut loc și cei doi au fost despărțiți.

Ei s-au mai întâlnit și în alte vieți și cu toate că exista iubire acolo, forța relației lor niciodată nu a supraviețuit. În sesiunea de hipnoterapie, ea a putut să îi explice fostului iubit că deși a existat iubire, nu putea să dureze. Amândoi au fost de acord să își rupă legămintele și să își ureze unul celuilalt fericire și pace.

Motivul principal pentru explorarea unei vieți anterioare este de a găsi o piesă lipsă pentru a-ți completa puzzle-ul personal – cheia care deschide ușa către ceva care te sâcâie, dar pentru care nu ai nicio explicație în viața curentă. Totuși, a te uita la aceasta și a vedea ce s-a întâmplat nu este suficient.

In Hipnoterapia KaLaNa Hypnotherapy (Kalana înseamnă multe eliberări, deseori conducând la iertare), descoperim ce trebuie să învățăm din acea viață anterioară. Cum putem îndrepta lucrurile? Cum putem vindeca trecutul pentru a fi liberi în viitor? Recuperarea vieților anterioare îți permite să experimentezi istroia propriului suflet, însă este în același timp distractiv să te întorci în timp și să TRĂIEȘTI într-o altă epocă.

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Liniște

Din liniște se naște Întregul pe care mintea îl secvențializează, sub forma gândurilor, a emoțiilor, a senzațiilor. Se naște forma,...

Închide