Sculpturi din portelan facute de Nuala O’Donovan seamana cu modelele fractalice din natura

0

Artista irlandeza sculpteaza forme din portelan care seamana cu modelele fractalice din natura. Inspirandu-se din formele coralilor, a scaietilor si conurilor, O’Donovan analizeaza nu numai modelele ci si iregularitatile care se nasc din evenimente aleatorii sau neasteptate. Iata declaratiile artistei:

Rezultatele folosirii caracteristicilor geometriei fractalice atunci cand iau decizii in legatura cu forma sculpturii, sunt acelea ca forma este inchegata insa are in continuare un parfum al unei posibile schimbari. Cel care observa piesele se anagajeaza in vizualizarea fiecarei lucrari, permitandu-i propriei experiente vizuale sa le influenteze perspectiva rezultatului formei si aceste posibilitati viitoare. Sper ca acest aspect al muncii mele evoca tranzitoria calitate a organismelor vii, combinand urme ale trecutului, prezentului si viitorului, intr-un model care creaza suprafata si forma piesei respective.

O’Donovan a expus ultima data la de la si are numeroase expozitii in intreaga Mare Britanie in 2015. Puteti sa aflati mai multe despre opera ei de pe pagina de sau de pe -ul propriu. Fotografiile sunt realizate de catre si . (via )

nuala-1

nuala-2nuala-3

nuala-4

nuala-5

nuala-6

nuala-7sursa:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Toate ciudateniile cuantice ar putea fi cauzate de interactiunea cu universuri paralele

Un fizician de la Texas Tech University a dezvoltat o noua teorie a mecanicii cuantice care presupune nu numai ca...

Închide