RUGACIUNEA INOCENTEI

1

În momentul în care deschizi ochii, după lunga şedere în pântecul cald şi ocrotitor al mamei, lumina acestei lumi îţi inundă toate structurile, pornind minunata călătorie pe care o numim viaţă. Elementele care ni se dezvăluie în aceste vremuri ne fac puţin mai conştienţi de rolul nostru aici, de valoarea şi importanţa gândurilor noastre, de importanţa exercitării din plin a acelor elemente din noi care ne înalţă, care ne aduc mai aproape de acea esenţa care e de fapt starea de a FI. Şi ca să putem păşi pe această cale trebuie să ne transpunem cât de mult putem în structura inocenţei copilăriei, să împuternicim jocul, să eliberăm toate tiparele care ne limitează şi să experimentăm zborul copiilor. Şi în acelaşi tomp să le oferim cu iubire toate plusurile din noi, să le arătăm frumuseţea şi să le cultivăm sensibilitatea şi creativitatea. Să le arătăm copiilor cum să îşi găsească reperul către mâine, care nu e decât o altă clipă din valul care ne poartă înapoi în suflet mai întâi şi apoi în spirit.

 

TOT ceea ce ştii eşti. TOT ceea ce eşti îţi compune realitatea. În momentul în care tabloul vieţii e plin de culoare, eşti bucurie, eşti recunoştinţă, eşti armonie. Aşteptând în linişte următorul pas. Cu curaj!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Un comentariu

  1. Armonie,echilibru,liniste interioara …ceea ce simt acum si mi-as dori sa simta toti oamenii in clipa asta…
    Sa ramanem in Inocenta specifica copiilor si sa ne refugiem in ea,ori de cate ori ne pierdem in desisul unor ganduri si simtiri daunatoare propriei noastre vieti.
    Pace si lumina .

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
AMINTIT

Ce minunat! Culoarea răsăritului, puterea verdelui, frumuseţea nudă a stâncii, puterea penetrantă a luminii dimineţii, mai pregnantă decât orice ceaşcă...

Închide