Re-amintire… in Iubire

0

Suntem spirit plamadit din Iubirea Creatorului si purtam in noi esenta iubirii concentrata in inima noastra. Daca suntem atenti, ori de cate ori zambim, putem simti cum iubirea infloreste in oglinda sufletului si daca ascultam indeajuns de profund, putem auzi cantecul Iubirii cum isi compune octavele alcatuind zborul clipei catre inalt.

Exista pareri pro si contra cu referire la ziua de 14 februarie. Exista cei care astazi sarbatoresc “ziua indragostitilor” sau Sf. Valentin, oameni care prinsi in ritmul alert al cotidianului au uitat iubirea intr-un sertar stramt al inimii si acum il redeschid pentru ca “asa se face astazi”, pentru ca “e sarbatoare”, constienti mai mult sau mai putin de adevaratul sens al Iubirii de dincolo de cuvant, dar exista si cei care isi petrec aceasta zi ca toate celelalte, oarecum indignati de faptul ca atata lume se inghesuie sa onoreze o sarbatoare imprumutata si, pe deasupra, revoltati pe nota comerciala pe care aceasta a capatat-o in prezent.

Fie ca ai decis astazi sa sarbatoresti Iubirea, fie ca nu, vreau sa iti amintesc sa deschizi ochii sufletului si sa vezi, sa auzi, sa simti cum soarele isi revarsa in fiecare dimineata lumina peste tine, cel ce Esti, ai Fost si vei Fi: IUBIRE. Sa stii ca Esti o sarbatoare continua, chiar daca ai uitat asta de ceva vreme, sa stii ca Esti o celebrare permanenta a Creatiei si a Creatorului, sa stii ca oricand decizi sa dai la o parte masca si sa iti reamintesti de Tine ca Esenta a Iubirii, ca parte dintr-un Tot Divin, oricand decizi sa faci asta, acela este momentul potrivit pentru reintalnirea cu tine insuti, cel adevarat. Nu sunt cuvinte mari, ci sunt soaptele sufletului, nu sunt vorbe in vant ci raze ale adevarului de dincolo de val. Atunci cand ne vom fi reamintit cat mai multi acest lucru, atunci, asa cum spunea unul dintre inteleptii timpurilor trecute, „nu vom mai cauta relatii, ci o stare de comuniune” si „nu vom avea parte de cupluri ci de totalitate”. Incercati sa patrundeti in profunzimea acestor doua enunturi si contemplati la sensul lor, indiferent ca este astazi 14, 15 sau 21 februarie. „Nu vom mai cauta relatii”, ci „o stare de comuniune”, incercati sa intelegeti si sa simtiti diferenta dintre ceea ce inseamna astazi relatiile dintre voi si semenii vostri si ce insemna acestea pe langa o stare de comuniune cu partenerul, cu cunoscutii, cu necunoscutii si, de ce nu, cu Tot ceea va inconjoara. Nu am sa explic mai mult. Am sa va las pe voi sa intrati inauntrul vostru si sa intelegeti diferenta, sa o simtiti, sa o intuiti, sa gustati macar o clipa din adevarul intelepciunii acestui Univers in care, pana la urma vom redeveni, iarasi Unul, odata ce ne vom fi terminat lectiile si temele in dualitate.  

De aceea, daca va vine astazi sa daruiti ceva partenerului vostru, pentru ca este sarbatoarea indragostitilor, fie ea si imprumutata, faceti-o insa suflati peste acel Dar praful magic al Iubirii Divine care Sunteti. Si cand spun suflati, nu o spun in sens metaforic ci la propriu. Opriti-va o clipa, intrati in interiorul vostru cat mai adanc, luati acel Dar in palme si din adancul sufletului, din mijlocul amintirii Divinului, al Frumusetii si Iubirii care sunteti, de acolo suflati acest SENS profund, aceasta constiinta a apartenentei la un Ocean Universal de Iubire, peste el. Apoi daruiti-l poleit cu un zambet cald.

Pe de alta parte, daca faceti parte din categoria celor care nu vor sa auda de aceasta sarbatoare pentru ca nu este autohtona, amintiti-va ca in aceasta lume frenetica, care aproape ca a uitat de esenta, orice moment este bun pentru a ne reaminti de Iubire, oricare ar fi acesta si sub orice forma. Daca observati superficialitatea cu care este inteleasa Iubirea in aceasta zi, foarte bine, dar nu incarcati emotional acest gand si nu emiteti indignare in jurul vostru. Opriti-va, in schimb, o clipa, ridicati-va privirea spre Cer si lansati in Univers o raza de Iubire. Facand acest lucru cat mai des, cat mai multi si cat mai profund, vom reusi sa transmitem si in jurul nostru o energie noua care sa aduca realmente o schimbare de paradigma.

Esti un flux continuu de iubire! Cu drag!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Viata dupa viata – Iudaismul

Dupa cum am promis, am vrut sa iau in considerare religiile actuale si pozitiile lor in legetura cu reincarnarea. Multi...

Închide