Mandale naturale

0

Natura este perfecțiune. Acest lucru nu înseamnă că materailele ei nu pot fi aranjate într-un mod ”mai artistic”, totuși. Înarmat cu propria credință, James Brunt din Yorkshire, Anglia, a creat mandale uimitoare din obiectele găsite în natură.

Fie că se plimbă, căscând ochii pe o plajă sau hălăduind printr-o pădure, Brunt nu își pierde insiprația niciodată. Rezidentul din Yorkshire își crează mandalele din obiecte naturale, precum pietre, crengi, frunze și chiar fructe de pădure. După cum declară site-ul Bored Panda, el petrece ore întregi aranjându-și materialele în spirale, cercuri concentrice și alte modele detaliate.

Are și o apetență pentru a-și fotografia aranjamentele, pe care mai târziu le încarcă în mediul online. După cum declară el însuși, fanii sunt încurajați să participe și ei atunci când le crează.

Pentru detalii suplimentare: jamesbruntartist.co.uk | Facebook | Twitter

Iată câteva dintre cele mai inspirate mandale naturale create de Brunt:

sursa: http://themindunleashed.com/2018/02/artist-spends-hours-creating-natural-mandalas-and-hes-hoping-you-will-find-them.htmlAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Plante care strălucesc la fel ca lămpile

Străzile viitorului ar putea fi luminate de copaci strălucitori în loc de corpuri de iluminat, mulțumită unor reușite în crearea...

Închide