LOCUL UNDE ESTE VIATA

0

Câteodată, oricât de deschis eşti, râul vieţii te ia şi te aruncă pe mal, te întorce şi te stoarce pentru că aveai ceva impurităţi la bord. Şi atunci când revii în vortexul personal lucruri minunate ţi se întâmplă: îţi întâlneşti sufletul pereche, ţi se naşte un copil, când ai nevoie de un job vine el la tine şi câte şi mai câte. Dar ce să faci cu acest potenţial va fi subiectul unui alt post, azi vă voi vorbi puţin despre OM-ul prins între roţile dinţate ale sistemului, care uită, la fel cum am uitat şi eu şi sunt sigur că şi tu, din când în când, că nu e nimic pe lumea asta care să te doboare, că tot ceea ce trăieşti este o rezultantă a vibraţiei tale unice şi a nivelului la care te afli şi că în momentul în care accepţi poziţia de luptător paşnic vei atinge infinitul.

De două zile am revenit în comunitate şi am început să observ, chiar fără să mă străduiesc cum lumea se chinuie, inutil, neînţelegând. Neînţelegând că doar ceea ce în inima ta contează, că eşti angajat undeva dar e doar un job – atenţie, asta nu înseamnă că încurajez lenea sau dispreţul faţă de muncă, din contră, ceea ce faci te poate duce foarte sus dacă pui suflet – că trăieşti această viaţă cu patos şi pasiune dar e doar o parte din ceea ce cu adevărat eşti. Pentru că în inima ta ştii cu adevărat cine eşti, ştii ce sunt toate fiinţele de lumină din jurul tău, ÎNŢELEGI. Doar activând inima ca centru al fiinţei, atât emoţional cât şi cognitiv, poţi să fii OM pe Noul Pământ. Altfel, te laşi prins în plasa unor programe mentale, ale fricilor care compun mintea cea mică, al ego-ului care caută competiţia, problemele, diferenţele care să îţi arate că tu eşti mai bun, mai deştept, mai puternic. Când în fapt, dacă intuieşti corect poziţia ta fără a face compromisuri, judecăţi sau prin a accepta total ceea ce ESTE, intri în spaţiul sacru al inimii tale şi totul va fi învăluit de lumina puternică a iubirii.

Cuvintele se transformă, lumea devine alta. Din mediul poluat de încercări, concurenţă şi stres al serviciului ajungi între suflete în experienţe diferite, îţi modifici şi punctul de vedere asupra lumii înconjurătoare când îţi schimbi postura de privitor conştient. E ca şi cum ai stat pe puntea vaporului şi tangajul acestuia îţi arăta din când în când ţărmul, dar numai atunci când era furtună, iar acum ai urcat sus în inimă, în vârful celui mai înalt catarg şi poţi vedea 360 grade tot orizontul, vezi şi poziţia în care te aflai înainte, ai o altă perspectivă asupra lumii. E greu? Da. Dar darurile pe care le primeşti în momentul în care faci această schimbare sunt extraordinare. Şi cu cât poţi aplica în mai multe capitole din viaţa ta cu atât devii mai apropiat de menirea ta şi drumurile personale se deschid ca minunate flori de primăvară. În momentul în care îţi deschizi inima către tine mai întâi şi apoi către ceilalţi, poţi să te ajuţi. Te ridici. Şi pentru că suntem legaţi cu toţii în matricea vie a vieţii ce se compune în ACUM şi AICI din realitatea pe care o trăim, îi tragi şi pe ceilalţi după tine prin simpla prezenţă şi mai apo, în momentul în care şi înţelegi, prin acţiunile, cuvintele, intenţia ta. Te-ai întrebat vreodată ce e atât de magnetic la marii lideri spirituali? Cu ce a atras Gandhi de exemplu un miliard de oameni după el, deşi manifesta ceva ce mai nimeni din jurul lui putea să manifeste? Este chiar acest spaţiu sacru al inimii care radiază iubire, aceasta fiind atracţie pentru ceilalţi, similar cum noi simţim atracţia către Dumnezeu, e în lumea aceasta, în construcţia ei, e motorul care învârte roata timpului.

Câmd ai dubii, opreşte-te  puţin, respiră şi caută să vezi ce e în inima ta CU ADEVĂRAT. Acel curent infinit de iubire ţăşneşte din centrul fiinţei tale fără încetare, trebuie doar să îl conştientizezi. Să îl simţi, să îl înţelegi şi să îl direcţionezi. POTENŢIAL INFINIT.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
YOGHINII DIN TIBET

Cu siguranţă Tibetul, alături de Egipt sau de zona central Amercicană şi Sud-Americană ocupă un loc aparte în conştiinţa vesticilor,...

Închide