IDENTIFICAREA MISIUNII PERSONALE

0

Eşti călător în conştiinţă, în tine, eşti ca într-un vis în care îţi lipsesc unele caracteristici care te-ar face mult mai înţelept, mult mai bun, mult mai frumos. Dar tocmai această lipsă te conduce către înţelegere, către iubire, către acceptare. Către identificarea acelor reţele interne care te conduc spre descifrarea visului. Când te trezeşti din somn nu ştii întotdeauna cheia celor pe care le-ai văzut şi nici nu îţi aminteşti toate elementele care te-au făcut să trăieşti aşa puternic visul. Pe de altă parte ştii că visarea înseamnă desprinderea corpului astral şi călătoria astrală, deci tot trăire, experimentare. În momentul în care îl treci prin filtrul raţiunii tale, visul poate părea ciudat, distant pentru că provine dintr-o altă reţea, a corpului emoţional (cunoscut şi sub numele de corp astral). Având cumva imaginea de ansamblu a acestor chei care numai împreună compun imaginea care ne poate face să înţelegem mesajul, să conturăm acele elemente de care trebuie să ne apropiem ca să ne înţelegem menirea pe Pământ.

În primul rând trebuie să te dezbraci de aşteptări pentru că tot ceea interpretezi nu te conduce decât la o înţelegre greşită sau în cel mai bun caz parţială. Este la fel ca atunci când încerci să compari inteligenţa cu înţelepciunea. Inteligenţa te va conduce către nişte raţionamente extraordinare care te vor face să înţelegi o anumită parte sau un aspect al acelui lucru dar până nu îţi pui intuiţia la contribuţie nu ai să primeşti un răspuns care să acopere o plajă multi-faţetată. Astfel ajungem la cel de-al doilea punct: intuiţia. Desigur că intuiţia înnăscută este un avantaj de care nu toţi se pot folosi, dar cu puţin exerciţiu şi tu îţi poţi manifesta intuiţia la un nivel foarte înalt pentru că de fapt intuiţia e o manifestare a corpului cauzal. Este de fapt o curgere din acea structură înspre corpul fizic, o conexiune care există acolo şi nu poate fi întreruptă. Ea există, doar că nu suntem noi conştienţi mereu de ea şi nici de mesajele pe care acea structură a noastră le transmite NON-STOP. În momentul în care începi să conştientizezi că tu de fapt nu eşti conştient de acest lucru ai făcut un prim pas către normalizarea acestor curgeri, de a fi mereu prezent în câmpul conştiinţei tale. Apoi trebuie să ai încredere în tine fără margine, dar în acelaşi timp să fii modest şi cu bun simţ. E la fel ca pregătirea pentru intrarea în stare Alpha sau în meditaţie, în general. Înseamnă golirea minţii de gânduri (fără să te forţezi, totul trebuie să fie curgere, să fie natural) pentru a putea asculta vocea sufletului.

În momentul în care ai făcut aceşti paşi se întâmplă un miracol. Identic florilor, petalele tale se deschid şi de undeva din afară cineva poate analiza petalele, culoarea lor, mirosul, pistilul, poate înţelege ce fel de floare este. Oricum primul pas l-ai făcut, ai deschis acel boboc pentru a dezvălui floarea din tine, tot ce trebuie să mai faci e să aştepţi pentru a te putea detaşa şi privi ADEVĂRUL. Cum poţi face acest lucru? Trebuie să identifici acele elemente care te fac să te simţi echilibrat, fericit, curat. Sunt unele lucruri pe care le faci ce te fac să îţi crească aripi, dar întotdeauna trebuie să ştii că trebuie să elimini partea materială, orice posesiune, orice ataşament. Dacă le poţi da deoparte lasă-te să trăieşti, pentru că atunci când accepţi tot ceea ce este, acele elemente de care ai nevoie pentru a îţi înţelege Misiunea personală vor veni singure la tine. Ţi se vor releva singure ori ca suflu pentru suflet (simţi că prinzi aripi, ai inspiraţie, vezi clar dincolo de aparenţele lucrurilor şi intuieşti perfect lumina aceea care îţi dezvăluie o parte din calea personală) ori ca o emoţie foarte puternică (ori un flash fulgerător ce te va face să rămâi cu gura căscată, ori ca o prezenţă continuă care se aşează în inima ta şi ţi se sincronizează cu fiecare bătaie a ei) dar care nu e legată de ceva anume, e ca un deja-vu, o amintire ancestrală. De acolo vei putea să citeşti din ce în ce mai clar ce e în tine: fie că vei dezvolta clar-intuiţie, fie că vei primi ghidaj de la îngeri sau vei înţelege prin „descărcare” directă din Sinele tău Superior şi ceea ce era o întrebare constanntă devine înţelegere şi răspuns.

 

Ai să înţelegi în primul rând că nu trebuie să iei Misiunea personală ca pe o fişă a postului, este ceva mult mai complex, ale cărei ramificaţii merg de-a lungul multor vieţi, a întregului drum de la monada inconştientă la ifnitul creator al celor mai evoluate fiinţe care există, şi că nici nu trebuie să ştii exact linia pe care trebuie să mergi, dar trebuie să o accepţi pentru că orice ai face tu eşti acolo, pe calea ta, altfel nu se poate. Dacă te laşi, dacă accepţi, dacă înveţi să iubeşti TOT ceea ce este atunci te vei identifica la toate nivelurile cu simpla trăire şi asta îţi va fi de ajuns. Mai mult decât orice altceva şi totul va fi altfel, vei fi vizibil luminos în câmpul realităţii, pentru simplul fapt că EXIŞTI. Şi asta e minunat!Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Citește articolul precedent:
TARA LUANEI – Misterele din Muntii Buzaului

Dacă păşeşti în Ţara Luanei ai să îi simţi prezenţa, difuză, semi-transparentă, albastră ca fundalul cerului, ai să auzi şoaptele...

Închide