Cercetatori au fotografiat sufletul parasind corpul

3

Momentul dezincarnarii, in care sufletul se detaseaza de corpul fizic, a fost capturat de catre cerectatorul rus Konstantin Korotkov, care a reusit sa fotografieze momentul exact al mortii unui om folosind o camera biolectrografica. Imaginea capturata arata cu albastru energia vitala a persoanei respective cum paraseste corpul, datorita metodei de vizualizare a descarcarii gazelor, adica o metoda evoluata a fotografiei Kirilian.

Potrivit spuselor lui Korotkov, in unele cazuri, trebuie notat ca „sufletul” persoanelor care au avut o moarte violenta sau neasteptata se intoarce in corpul fizic dupa moarte. Acest fapt se poate datora unui surplus de energie nefolosita. Tehnica propriu zisa a fost pusa la punct de catre Korotkov si aprobata ca metoda oficiala tehnologica medicala de catre Ministerul Sanatatii din Rusia. Mai mult decat atat, ea este folosita de catre peste 300 de doctori de pe glob pentru controlul anxietatii si pentru inregistrarea progresului pe care il au pacientii cu boli severe. Krokotov spune ca tehnica imagistica energetica poate fi folosita pentru a monitoriza orice fel de dezechilibru biofizic si pentru diagnoza in timp real.

Aceasta tehnica, ce inregistreaza radiatia stimulata este amplificata de catre campul electromagnetic si este o metoda mai evoluata a tehnologiei dezvoltate de catre Semyon Kirlian pentru fotografierea aurei. Observatiile lui Krokotov confirma pozitia lui Kirilian prin care „lumina electro-fotonica din jurul marginilor degetelor unei fiinte umane contine o energie ceoernta si cuprinzatoare a unei persoane, atat fizica dar si psihologica„.

In interviu, Krokotov vorbeste despre impactul mancarii, al apei si chiar si al parfumurilor asupra campului bioenergetic si subliniaza importanta consumului de apa pura si de mancare organica, in special daca se iau in considerare conditiile extrem de negative ale vietii in cadrul marilor orase unde oamenii sunt constrant supusi poluarii nutritionale si tehnologice.

Korotkov vorbeste si despre interactiunea campului uman bioenergetic cu mediul. Campul bioenergetic se modifica exact in clipa in care un factor extern ii atrage atentia, chiar daca acesta nu este perceput in mod constient.

Optimismul lui Korotkov pentru acest domeniu de pionierat este evident si justificat, deoarece, in pricipal, in Rusia exista scoli in care se predau tehnici de management al energiei spirituale, nu ca ceva suspicios ci ca fiind metafizica, realitate observabila

sursa: 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

3 comentarii

  1. Da, am observat si eu ulterior aceasta „coincidenta”. 🙂
    Exista insa personajul (http://korotkov.org/) si studiile sale sunt cat se poate de reale si stiintifice.

    Oricum e de apreciat simtul umorului, eu unu m-am distrat :))

  2. Eu am ajuns la acest domn care ii calca pe urma lui Kirilian din cauza ca lucrez cu energia reconectiva si el tocmai a editat o carte prin care stiinta recunoaste efectele energiei reconective, deci interesat cum s-ar spune.
    Acum ca suntem sau nu la sauna si ca pozele sunt doar o imagine care te poate duce cu gandul catre ceea ce se spune in articol, da… oricum nu exista coincidente. 🙂

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Vreti sa scapati definitiv de alergii? Iata cum

Alergiile sunt unele dintre afectiunile cu care oamenii invata sa traiasca si sa le tolereze, de obicei folosind o combinatie...

Închide