EVENIMENT – Lansare de carte

0

Avem deosebita placere sa va invitam in data de 13 februarie 2013, la ora 18:30, la Libraria Bastilia, Piata Romana nr. 5, la un eveniment patronat de Editura Herald si la care Noul Pamant este partener media. Evenimentul este o aparitie speciala pe piata autohtona, autoarea, dr. Mirela Pop finalizand prin aceasta carte un studiu amplu si profund asupra psihicului uman, caruia ii aplica pentru vindecare, principii ale homeopatiei. Cartea se numeste „„.

La intalnire vor mai participa pe langa autoarea lucrarii, Dr. Mirala Pop, medic, psihoterapeut si autor, dr. Odette Dimitriu conferentiar universitar la Universitatea Titu Maiorescu si psiholog Gabriela Deniz, editor la Editura Herald. Moderator al intalnirii va fi Vlad Doroican, PR la Editura Herald.

Afis_homeopatie_A3_web

Si inainte de a va invita cu drag sa participati la aceasta intalnire va propun sa cititi cateva cuvinte pe care dr. Odette Dimitriu le-a scris despre lucrarea de mai sus:

„Volumul de fata este o calatorie captivanta prin sufletul omenesc. O carte cu totul noua si originala, scopul ei fiind acela de a te face sa gandesti despre tine si despre metodele pe care le poti utiliza in vederea combaterii gandurilor disfunctionale, sentimentelor negative si comportamentelor dezadaptative. Din aceasta perspectiva, „medicamentele pentru suflet” (astfel si-a intitulat initial autoarea lucrarea), respectiv remediile homeopate prescrise in cadrul psihoterapiei cognitive, sunt menite sa ne restabileasca mult dorita stare de sanatate fizica si psihica…

Avem in fata un manual valoros de interpretare a simptomelor noastre fizice si psihice. Un manual de care avem cu totii nevoie, fie atunci cand ne gasim intr-o stare buna de sanatate, pentru a sti cum sa o mentinem, fie atunci cand ne confruntam cu o suferinta pe care dorim sa o tratam.

Aderand la stravechiul principiu „Similia similibus curantur” (cele asemanatoare vindeca lucruri asemanatoare), autoarea gaseste un punct de interferenta captivant intre psihologia cognitiva si homeopatie, propunand un demers terapeutic bine sistematizat, acela al psihologiei cognitiv-homeopatice.”

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Plantele au sentimente? – partea 4

Cea mai mare planta   O planta individuala din specia Sequoia Gigant  (Sequoiadendron giganteum) din Sequoia National Park, California, cunoscut...

Închide