Castigator concurs Octombrie

0

Iată-ne ajunşi la clipa unei noi trageri la sorţi, cu ajutorul sistemului deja cunoscut, am lăsat motoraşul silicaţilor inteligenţei artificiale să aleagă un număr de la 1 la 2594, azi numărul extras fiind 1812. Am privit în lista noastră de abonaţi şi la numărul 1812 am găsit-o pe Raluca Dobre, pe care cu această ocazie o anunţăm că este fericita posesoare a cărţii „Triunghiurile schimbării”, scrisă de unul dintre membrii activi ai site-ului Camelia Radu, o carte oferită prin bunăvoinţa editurii Vidia.

Vă mulţumim pe această cale încă o dată pentru că ne sunteţi cititori, site-ului www.random.org pentru mâna care extrage bileţelul din căciulă şi editurii Vidia pentru cadoul oferit. În rest trebuie să mulţumim cerului că ne-a dat ocazia să mai trăim o clipă frumoasă, un moment în care să oferim ceva pe lângă gândurile şi energia pe care le punem aici pe Noul Pământ.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
TIMP INghetat

Pentru mintea noastră timpul e legat de pulsul Pământului, rezonanţa Schumann, cum o numesc unii. E curgerea naturală a energiei...

Închide