Au construit gigantii piramidele din Egipt? – descoperiri

0

Lumea s-a întrebat dintotdeauna „cine a construit marile piramide din Egipt.” Marea majoritate a oamenilor cred că egiptenii, totuşi, există discuţii despre cine le-a construit de fapt. Câţiva arheologi spun că datarea cu carbon indică anul construcţiei în jur de 7,000 – 10,000 ani în urmă. Totuşi, alte discuţii vorbesc despre câteva mii de ani, iar civilizaţia egipteană a apărut doar acum 3,000 de ani, aşa că nu pot fi mai vechi de atât.

Şi dacă egiptenii au construit nişte piramide mai mici, dar nu cele mari? Cum ar fi ca ei să le fi găsit şi au decis să le folosească şi să mai construiască şi altele. Fapt care ar fi putut să îi bulverseze pe cercetători pentru atâţia ani. Se poate ca de aceea să vedem trei piramide mari lângă trei mici ce nu par atât de monumentale precum cele mari. Aşa că întrebarea este… cine le-a construit?

Deasupra este un videoclip care ne oferă dovezi despre faptul că Giganţii au construit piramidele vechi din Egipt. Înainte ca scepticii să îşi dea ochii peste cap, să privim câteva date istorice. În Geneză se spune că giganţii (Nefilimii) sunt „copiii lui Dumnezeu” şi „fiice ale omului.” Cea mai memorabilă scenă este cea a gigantului Goliat care se luptă cu David. Tot în Egipt s-au descoperit desene ale unor oameni mici luptând împotriva unor oameni mai mari. Aproape toate culturile au nume sau desene ale giganţilor din diferite ere ale istoriei.

Iată comentariul unui arheolog:

„Sunt arheolog (care a lucrat la piramide) şi trebuie să admit că suntem toţi admişi într-o societate secretă unde ni se spune să ascundem secretul giganţilor, sub ameninţarea suferinţei sau a morţii.  Acum că v-am spus adevărul viaţa îmi este în pericol. Dar cel puţin adevărul a ieşit la iveală şi eu voi trăi ascuns pentru restul vieţii mele.”

Pe contul acestui de youtube sunt multe videoclipuri despre arheologie de pe situl din Bu Maher Fort, Bahrain.

Gary Nelson are un articol minunat despre acest subiect cu referinţe şi imagini. În articolul său Nelson spune: „Am încercat să păstrez totul pe tărâmul experienţei mele. Este mult mai mult decât atât. Cum ar fi ciocanul de 30kg găsit într-o mină de cupru veche de 3,500 de ani lângă oraşul Llandudno în nordul Ţării Galilor. Topoare uriaşe au fost descoperite în Iran, săbii gigantice etc. Aţi putea citi săptămâni întregi despre subiectul giganţilor şi dacă mintea voastră se aseamănă cât de cât cu a mea vă veţi bucura de fiecare minut. Vă sugerez să căutaţi pe google giganţii Insulei Solomon, giganţii cu părul roşu, giganţii din Arizona, giganţii din Arizona, giganţii din Ohio, giganţii Peruani.”

Acum câţiva ani nu aş fi crezut că giganţii ar fi construit piarmidele, aş fi găsit faptul absurd. Totuşi, în ultimii ani am descoperit că adevărul poate fi mai ciudat decât ficţiunea.

Conform scriitorului Brad Steiger, ce a scris peste 168 de cărţi cu peste 17 milioane de copii vândute, declarate în cartea sa „Lumea dinaintea noastră”:

„S-au făcut excavaţii în Statele Unite unde s-au găsit rămăşite de oameni primitivi de peste 2,10 înălţime; umanoizi cu coarne; giganţi cu două rânduri de dinţi; oameni preistorici cu cranii ascuţite şi alungite şi fălci cu colţi ascuţiţi… În iulie 1895, o echipă de mineri lucrând lângă Bridal Veil Falls, California, a descoperit mormântul unei femei al cărei schelet măsura 2,00 m lungime.”

Deci ce s-a întâmplat cu aceşti giganţi? De ce nu îi mai vedem azi? O teorie ar fi că au murit în timpul potopului, au murit de anumite boli sau s-au împerecheat cu oameni normali, ceea ce ar putea explica sindromul gigantismului.

Recent publicat, dar descoperit în 1988, pe website-ul german se găsesc fotografii făcute de Gregor Spörri. O parte scurtă tradusă din acest articol sună cam aşa:

„În 1988, în ultima zi a călătoriei private de cercetare, a contactat un bătrân dintr-un lineaj de hoţi de morminte. Întâlnirea a a vut loc într-o casă-fermă în Bir Hooker, la 100 km nord-est de Cairo.

După ce i-a plătit 300 $ Spörri s-a putut uita la comorile nevândute ale hoţului de morminte. Înfăşurat în cârpe vechi era un os şi piele.

Spörri a declarat pentru BILD.de: „Era un pachet lunguieţ ce mirosea a închis. Am încremenit când am văzut degetul gigant de culoare maron închis. 

Mi-a dat voie să îl ridic şi să fac o poze; am pus o bancnotă lângă pentru scara obiectului. „Degetul îndoit era despicat pe interior  şi acoperit de mucegai uscat.” Era extrem de uşor, poate câteva sute de grame. Inima îmi bătea cu putere. A fost incredibil. Ar fi putut aparţine, proporţional, unui corp de 4,50 m.”

Hoţul de morminte a arătat de asemenea un Certificat de Autenticitate şi o imagine cu raze X, amândouă din anii ’60.”

sursa:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Noutati despre Manuscrisele de la Marea Moarta – partea 1

MARTIN A. LARSON[Lucrare prezentata la cea de-a opta Conferinta Internationala a Revizionistilor.] Am crescut intr-o societate religios-fundamentalista si cu toate...

Închide