Starea vibrațională și detecția Chi

0
Ce este starea vibrațională?

Ea este activarea maximă a propriului corp energetic și a chakrelor, producând un efect pozitiv și plăcut în general . Senzația este în mod obișnuit descrisă ca o vibrație intensă sau rezonanță prin întregul corp, o senzație puternică și plăcută ca ceva asemănător electricității prin îmntregul corp. Senzațiile  asociate cu starea vibrațională sunt extrem de personale, oameni diferiți descriind senzații diferite ce pot porni de la extrem de subtile la mult mai intensele mișcări ”mecanice”.

Starea vibrațională poate să apară spontan atunci când individul este extrem de relaxat sau când părăsește ori/și se întoarce în  corpul fizic. Robert A. Monroe și Waldo Vieira sunt doi dintre mulți cei care au descris fenomenul în primele lor cărți publicate. Aceste observații inițiale au condus la realizarea faptului că se poate produce starea vibrațională cu ajutorul propriei voințe. Unele dintyre beneficii includ:

  1. o protecție energetică sau psihică, o izolare de energiile dizarmonioase sau de influența altor oameni sau medii înconjurătoare.
  2. echilibrare emoțională
  3. producerea unor experiențe extra-corporale conștiente
  4. Dezvoltarea unor abilități psihice
  5. eliberarea blocajelor energetice
Percepția energetică

Dr. Twemlow a publicat în the American Journal of Psychiatry un studiu despre experiențele extra-corporale ce indică un factor comun în percepția energetică – 55% dintre cei 339 de participanți la studiu au raporta ”o senzație a energiei” în timpul experiențelor lor extra-corporale. Totuși, starea vibrațională este o condiție care este diferită de percepția normală a energiilor subtile sau de percepția corpului astral și nu ar trebui confundată cu fenomenul de Stare vibrațională percepută ca o condiție non-ambiguă intensă bio-energetică (legată de asemenea și de vehiculele subtile).

Un fenomen comun

În orice caz, percepția stării vibraționale în timpul experiențelor extra-corporale nu este ceva care să nu fie comun. Un studiu la care au perticoipat mai bine de 3.000 de persoane a indicat că mai bine de 30% dintre aceștia (date din anul 1.999) au simțit o asemenea stare ca fiind parte din senzațiile tipice din timpul experiențelor extra-corporale. Aceste persoane au raportat în general mișcări intense și puternice de tip ”valuri pulsatorii”, ”senzații de vibrații”, ”pișcături interne” și ”curenți magnetici” printre alte descrieri din timpul stării vibraționale.

Controlată și indusă prin voință

În timp ce starea vibrațională este deseori o apariție spontană legată de intensificarea și eliberarea energiilor conștiente (percepute atunci când corpul astral ajunge să iasă din corpul fizic), straea vibrațională poate fi de asemenea controlată și indusă cu ajutorul voinței individului.

IAC a dezvoltat o metodologie de mulți ani pentru a induce și controla o asemenea stare, numită VELO

Oscilația voluntară energetică longitudinală este controlul lucid și coerent al mișcărilor energiei din interiorul propriului sistem energetic de la cap până la picioare cu ajutorul atenției, concentrării și a impulsului propriei voințe și fără folosirea imginației sau a altor mijloace indirecte.

Tomografii de rezonanță magnetică (TRM)

Cercetători de la IAC și experții internaționali Nanci Trivellato și Wagner Alegreti și-au publicat rezultatele studillor lor asupra fenomenului și le-au prezentat la diverse întruniri precum Florida International University și the Institute of Noetic Sciences. Cu toate că experiența în sine este antică, aceasta este prima dată când se verifică din punct devedere științific o stare de conștiință distinctă. Investigația a dezvăluit și ”artefacte” nemaiîntâlnite până acum pe tomografii, care, după studii aprofundate, par să fie efecte electromagnetice ale bio-energiei: o altă premiră.

sursa: http://iacblog-english.blogspot.com/2013/05/video-vibrational-state-neuroscience.htmlAflă cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Lintea reduce semnificativ nivelul glicemiei din sânge

Înlocuirea cartofilor și a orezului cu linte ar putea reduce nivelul glucozei din sânge cu mai bine de 20 de...

Închide