RASPUNS PRIN VIZORUL SUFLETULUI – obsesia

0

  • “Numele meu nu este important. Sunt sigur că traiesc o drama prin care multi trec si nu stiu cum să rezolv această problema. Am crescut intr-o familie unde nu s-a vorbit deloc despre sex. Nu am avut prieteni cu care sa discut cu adevarat despre ceea ce inseamna, despre cum e normal. Asa ca am ajuns sa am o problema din acest punct de vedere. Nu stiu ce sa fac. Intotdeauna am crezut ca e ceva rusinos pentru ca familia si biserica si la televizor se spune ca nu e normal, ca trebuie sa fii cumpatat. Cum sa fiu daca simt mereu impulsul? Cum sa fac sa ma pot concentra pe ce fac daca in capul meu se deruleaza mereu imagini si iar imagini. Si apoi simt numai vinovatie si remuscari. Mereu, mereu acelasi lucru. Caut mereu noi aventuri, iar cand sant singur ma uit pe net. Cu orele, nu mai pot iesi din asta! Imi spun: Acesta e ultimul film la care ma uit, asta e ultima poza pe care o pun pe monitor. Si asta de 10 ani. Am ajuns sa am o varsta si sa vreau sa am o familie. Nu pot. Pentru ca nu ma vrea nimeni asa. Sant prins intr-o continua pofta si un nesat pe care nu le pot controla. Vreau sa ma ajute cineva sa ies si sa traiesc. Vreau sa pot, atunci cand sant singur sa fac si altceva. Femeile pe strada le ochesc din prima, le cantaresc masura la sutien si orice bucata de piele dezgolita imi da fiori. Si culmea e ca vreau sa le iubesc pe toate! Simt ca as putea face asta. Vreau sa spun ca am ajuns din intamplare pe site si sper ca problema mea are o rezolvare. Multumesc.”

O nouă săptămână, un nou capitol. De data aceasta răspunsurile au venit mai greu, cu toate acestea răspunsul a venit, nu e niciodată o reţetă pentru cineva, universală, un fel de elixir al tinereţii, în cazul nostru acel Graal care ne deschide aripile şi ne vindecă de orice legătură care nu ne lasă să fim aşa cum de fapt noi putem fi şi la nivel de esenţă ne putem manifesta.

Să intrăm în mesaj şi să extragem de acolo toate învăţămintele, pentru că, şi în cazul în care nu avem legătură cu subiectul, putem învăţa câte ceva din fiecare vizor şi te poţi trezi într-o zi că răspunsurile pe care le citeşti aici îţi vin şi ţie, că ţi se porneşte fluxul intuitiv al inspiraţiei divine şi ştii, fără tăgadă, care este calea şi ai şi puterea, tot din acelaşi loc minunat pornită – adică din suflet -, de a face ceea ce trebuie, nu nuami claritatea de avedea răspunsul corect. Pentru tine şi pentru ceilalţi. Şi în momentul în care poţi vedea şi răspunde la aceste întrebări şi poţi aplica ceea ce spui poţi să priveşti în urmă şi să vezi ce paşi uriaşi ai făcut şi vei ştii cu certitudine că trebuie să faci ceva cu darurile tale şi să le oferi împreună cu iubirea ta necondiţionată celorlalţi.

As vrea sa vorbesc mai intai despre fuziunea intima extatica si apoi despre sex. In aceasta contopire, cerurile iti vorbesc, portile sufletului se deschid, orgasmul este interior, traiesti minunea de a fi Impreuna-Unul si Totul radiaza in Tine.

Sexul este de la chakra 2 in jos, fuziunea intima extatica este de la chakra 1 in sus. Depinde ce alegi sa traiesti. Doar in iubire poti recunoaste si trai fuziunea intima extatica in timp ce sexul poate fi practicat cu oricine insa atunci cand se inchid anticerurile, apare vinovatia, remuscarea, rusinea, senzatia de murdar.  Fierbintelile trupului nu au legatura cu fuziunea intima extatica. Hranite de tine ele devin in timp ca niste droguri care  te trasforma intr-o papusa manipulata de forme, sex, senzatii.

Taina fuziunii intime extatice a fost revelata de catre Isis, Maria Magdalena, Preotesele lui Zamolxe s.a. Ea nu  poate fi rasfoita daca nu te inalti prin iubire pana la cunoasterea ei.

Accepta ceea ce este asa cum este si apoi observa-ti reactiile in preajma unei femei. Atata timp cat esti doar trup vei vorbi cu un trup daca insa creezi trialog adica aduci intre tine si femeia pe care o vezi eul tau superior vei observa ca nu te vei mai arunca pe ea cu gandul sau imaginatia. Mai depare priveste orice femeie ca extensia Mamei Divine….dincolo de formele ei, ea are suflet, spirit, inima, minte.

Pentru a recunoaste Omul din Ea lucreaza o vreme cu Omul care Esti. Exploreaza-ti toate experientele si vezi ce daruri au avut pentru tine si ce salturi de intelegere ai facut, verifica ce tip de femeie atragi, verifica ce atractori iti conduc viata, verifica ce valori ai, ce scop, ce intentii, ce ganduri se repeta, ce emotii te iau pe sus. Daca nu reusesti aceasta explorare singur fa-o cu un metaconsilier. Aseaza pe o harta toate repetitiile din viata ta si vezi ce parte din tine le-a atras. Vorbeste cu aceasta parte.

Ce cauti prin toate femeile pe care le intalnesti ?

Deasemenea iarta-i pe parintii, bunicii, apropiatii care nu au stiut sau nu au avut curajul sa-ti povesteasca despre fuziunea intima extatica si sex.

Daca ai la indemana cartea intitulata Triunghiurile Schimbarii, editura Vidia… extrage trei carticele gandindu-te la temele pe care le ai de absolvit in aceasta etapa si  vei primi de la Univers, triunghiurile trezitoare cu care ai putea lucra.

Daca nu incearca sa-ti pui urmatoarele intrebari : Ce am invatat din experientele mele ? Ce binecuvantari, daruri, intelegeri mi-au adus ele pe harta mea ? Multumeste femeilor din viata ta si cultiva-ti verticala afland care este scopul tau, ce valori vrei sa pui la carma vietii tale s.a.

Un scop inalt te innaripeaza. Un scop pitic te lasa sa te simti bine si intr-o mlastina.

Daca vei intalni un metaconsilier sau un astrolog karmic vei putea gasi si cauzele din alte vieti ale acestei situatii. Orice problema are la baza un triunghi al cauzelor si odata explorate, problema poate deveni dar, felie de intelepciune, sens.

[author][author_image timthumb=’on’]http://noulpamant.ro/wp-content/uploads/2012/07/Cami.jpg[/author_image] [author_info]Camelia Radu: Am inceput sa scriu automat la varsta de 9 ani iar la 15 ani am simtit care imi este vocatia: sa ma ocup de Schimbare. Am urmat Liceul Pedagogic si Facultatea de Psihologie, Pedagogie …vezi detalii> [/author_info] [/author]

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Perspectiva diferita

Încercă mereu să schimbi perspectiva, să deschizi noi uşi, să imaginezi noi ipostaze şi noi perspective. Ceea ce tehnica actuală...

Închide