PRIN VIZORUL SUFLETULUI – prezentarea echipei

16

După cum vă povesteam în articolul anterior am strâns o mână (5 degete ale unei mâini în persoanele celor 5 aleşi să răspundă la întrebările dificile pe care viaţa ni le pune) de oameni de suflet care au dorit să se implice în crearea acestei rubrici. O să vă prezint fiecare deget al acestei mâini întinse spre voi. Fiecare îşi are locul clar, bine definit, fără unul dintre ele, mâna nu poate face ce poate face cu toate 5. E important să putem să vedem această paralelă nu numai în structura psiho-formală a echipei dar şi ca ajutor pentru conştinetizarea adevăratelor valori din spatele fiecărei probleme. Pentru că în spatele acestor stavile din calea noastră e mereu lumina re-găsirii unor calităţi care te ajută să treci exact peste momentele grele pe care tocmai le-ai trăit. O să trec în revistă fiecare OM care s-a aşezat aici, în faţa vizorului sufletului ca să ne ofere puţin din înţelepciunea sa, din iubirea sa, din dăruirea sa. Să tragem adânc aer în piept şi să prezentăm sufletele dragi ce ne răspund cu inima şi cum mintea deopotrivă.

Prima pe listă e Camelia, pentru că mâna noastră are trei meridiane Yin şi două Yang, începem cu degetul mic, cu gingăşia dar şi frumuseţea celui care câteodată pare mic şi apoi poate părea ca infnitul.

Am inceput sa scriu automat la varsta de 9 ani iar la 15 ani am simtit care imi este vocatia: sa ma ocup de Schimbare. Am urmat Liceul Pedagogic si Facultatea de Psihologie, Pedagogie, Sociologie, seminarii si specializari in Analiza Tranzactionala, Inteligenta Emotionala, Programare NeuroLingvistica, Invatare Experentiala, Psihologie Organizationala. Desi cheltuisem foarte multi bani si timp, nu simteam ca rodesc ci ca ma usuc, ma impietresc, ma indepartez de mine. M-am intors la vechile iubiri, grafologia, fizionomia, scrierea conectiva, acupuntura, medicina traditionala si in sfarsit am gasit firul divin care aducea SENS, PASIUNE, ELAN in viata mea si cu ajutorul caruia mi-am Reamintit ce am ales sa fac in aceasta intrupare. Am valsat cu Infoenergetica, Reiki-ul, Energia Universala insa am ales sa dezvalui OMUL cu ajutorul unui sistem numit Triunghiurile Schimbarii la care am lucrat singura mai bine de 7 ani si impreuna cu sotul meu aproape 5 ani. Prin scriere automata, revelatie,  meditatie dar mai ales cu ajutorul maestrul meu mult iubit numit Viata, am sculptat ateliere conective, pelerinaje spirituale, initieri pe care le gasiti prezentate  pe blog-ul si cat de curand in cartea intitulata Triunghiurile Schimbarii, Calatorie in Reteaua Noului Pamant.

Imbratisez Minunea care Suntem si prin ea Omul. Nadajduiesc ca aceste felii de Sens sa va deschida sufletul, sa-l limpezeasca si in taina intalnirii cu voi, sa gasiti magicul Asta Este cu care sa zburati!

Al doilea deget, inelarul, nici nu putea fi altcineva decât Valentin, mereu prezent lângă degetul mic, inelarul purtător al înţelepciunii Tao, al infinitului, suprapuse primele două degete sunt Dharma.

Sunt, in acest costum de om, de peste 30 de ani. Mi se pare tare amuzant si usor, cateodata. Si tare greu si stramt, in alte dati. Prima senzatie ca toata lumea joaca teatru, in roluri bine stabilite de altundeva, am avut-o la 5 ani. Imi urmaream pe ascuns parintii, convins fiind ca nu au cum sa se comporte asa cum o fac. Nu au cum sa isi vorbeasca asa cum o fac. Nu am reusit sa ii prind niciodata cu mata-n sac. Insa am avut si convingerea, inca de pe atunci, ca asta e adevarul. Joaca teatru, dar nici ei nu stiu. Ca toti ceilalti. Anii au trecut, relatia-mi cu divinitatea fiind traita prin miros greu de lumanari, rugaciuni facute robotic la indicatiile bunicilor si inghesuieli la slujbele de inviere, prin ochelarii crestinismului (pe care ii port si inteleg, dar prin care nu pot privi tot timpul tot ceea ce este). Am avut niste ani de “ateism stiintific” in care am imbratisat teoria hazardului. Devenind eu insumi un hazard. Pana la un moment de crunta suferinta, cadere, impletite cu abis. Acela a fost momentul in care am fost atins de gratie. Am reinteles ca totul este déjà in mine. Ca totul este sublim, magic, inaltator. Ca totul este de un infinit de infinituri mai frumos, complet, armonios si perfect decat cuvintele pot descrie. Atunci am tasnit in afara rolului, privind totul cu alti ochi. Vazand perfectiunea in tot ce ma inconjoara, de la un tomberon de gunoi pana la un rasarit fabulos. De atunci tot mai joc diverse roluri, am diverse slujbe, incercand, pe ici pe colo, sa fac pe semaforul pentru particulele de lumina de care ma ciocnesc, amintindu-mi, odata cu ele, ca nu e nimic de modificat. Doar de observat. Doar de savurat.

Şi desigur că ajungem la cel de-al treilea deget, unul suplu, elegant, plin de mister şi plin de viaţă, elementul central al compoziţiei. Luminiţa.

Sunt Luminita. Luminita Oprea.

Nu mi-a placut prenumele meu mult timp, pana cand intr-o zi, in jur de 30 de ani, intr-o Joie Mare am realizat / constientizat de cate ori revine cuvantul Lumina in slujba.  De atunci sunt constienta de numele pe care il port / mi l-am ales, il iubesc si il onorez prin ceea ce fac.

Talantul pe care l-am primit la nastere este cel al comunicarii. Iubesc cuvantul. Ii simt forma, aroma, culoarea. Ii constientizez puterea de manifestare, forta energetica  si imi doresc ca din ce in ce mai multi oameni, ca sa nu spun toti,  sa fie constienti de acest lucru. In acel moment nenumaratele conflicte nu  ar mai avea loc, armonia ar domni si am experimenta Raiul pe Pamant.

La varsta de 22 ani am avut parte de trezire spirituala intr-un mod foarte lin, placut, motivant. De atunci  mi-am  inceput calatoria constienta si mi-am construit viitorul. E foarte important sa realizezi ca viitorul iti influenteaza actiunile din prezent.

In ultimii trei ani, de cand am iesit din multinationala, am avut timp sa imi hidratez setea de cunoastere si  dorinta de a imi construi un instrumentar variat ca sa pot sa sustin persoanele in procesul lor de vindecare si de transformare. 

Astfel  din etapa de inceput, timpurie cand am dat start in 1994 cresterii mele pe verticala prin metafizica si psihoanaliza (Edgar Cayce) si “ Intre Cer si Pamant”  a lui Scarlat Demtrescu si “Puterea mintii” si  Lazarev am trecut si prin etapa de NLP (prin Mind Master), prin etapa diverselor sisteme energetice, Merkaba (Anca Baciu) si Awakening the Illuminated Heart (prin Univesrul Sacru)  maestru Reiki (Risvan, ODA, Dorina Dabija, Karyn Maria Lombrea), vindecare reconectiva (Dana Erdei) initiere pe razele arhanghelilor,  initiere pe cele noua dimensiuni cu Elena Cocis, lucrul cu ingerii, lucrul cu starile extinse de constiinta, respectiv Hemysinc (Institutul Monroe – Andreea Berger si Rita Nicoara ), Tom Kenyon, Erik Berglund,  calatoria inaintea nasterii (Howard G. Charing) etc.

Sunt saman, am facut roata medicinii cu Crhis Waters. 

Actualmente imi continui formarea  cu Barbara Morgan (prin Aurel Mocanu) pentru a deveni constelator de constelatii familiale. 

De asemenea imi continui formarea pe comunicare relationala , metoda E.S.P.E.R.E. a lui Jacques Salome, cu Aleth Naquet (prin Centrul Amaneser).

Sunt Life Coach, trainer, expert in comunicare. Sunt om “canal”si om ghid.

Experienta mea numara 15 ani in diverse multinationale, in domeniul comunicarii, in pozitii de top.

Am scris primele doua carti in Romania in domeniul responsabilitatii sociale corporatiste(CSR):  2006 – CSR, de la teorie la practica, Editura Tritonic si 2011 – CSR Vector, Editura Juridica, Colectia Business. Predau  CSR-ul la Facultatea de Jurnalism si Comunicare de acum 5 ani. Mai multe despre mine pe prietenul omului, Google sau direct de la sursa! J

Sunt mai mult decat toate aceste descrieri. Sunt ceea ce sunt! Acum si Aici suntem impreuna UNU!

Fii binecuvantat cu iubire si bunavointa!

Iubire & Apreciere

Cel de-al patrulea deget. Aurelia

Ma numesc Radu Aurelia nascuta in orasul Tulcea in urma cu 53 de ani, studii medii: liceul. Cautator si slefuitor de diamante unice ‘IO OM’ Multe si diverse profesii – eu reprezint „marea majoritate” a celor ce suntem – dar intodeauna in paralel am pasit pe drumul meu – in cautare de sine si Dumnezeu in tot ceea ce este in tot ceea ce traiesc si traim laolalta. Teh terapeut-maseur- al trupului mintii sufletului si spiritului pt ca totul este in UNU. Multe scoli, multe experiente-de o viata, sunt ca si voi TRAITOR de viata ACUM si AICI.Totul m-a dus catre ceea ce sunt si inca ma revelez mie insumi prin fiecare – pt ca fiecare cu fiecare – fata n fata si in viata ne REVELAM unii altora. Stiu ca si voi ca sunt aici pt a-L MANIFESTA PE DUMNEZEU PUR in viata mea de zi cu zi in fiecare respiratie si asa este.

Am ajuns şi acolo unde se închide pumnul, cel mai puternic deget, opozabil, deţinătorul cunoştinţelor, ultimul dar nu cel de pe urmă. Nelipsit din nicio ramură a activităţii mâinilor. Eugen.

Eugen Birgaoanu – inginer electronist 50 ani. Conducator al grupului de cercetare in domeniul stiintelor de frontiera, AIM Group. In 1984 realizeaza ca de fapt exista o latura nevazuta, mult mai consistenta decat planul fizic si care merita cunoscuta si explorata si se dedica cautarii si evolutiei spirituale. Tine in Bucuresti mai multe cursuri de parpasihologie, cunoastere, evolutie spirtuala trezire interioara, de-a lungul anilor. Specialist in radionica si rezonanta, inventator al adispozitivelor Mind Sinergy, Vital Protect sau Bio Sinergy.

Geometria sacră dezvoltă, odată cu nivelurile conştiinţei, noi şi noi ipostaze, astefl îmbogăţind infint acest cadran prin care primim lumina unor prezenţe angelice. Iată cum, infinitul verticalizat devine din probabilitate, o certitudine şi primim în echipă un alt suflet mare pornit de mult în căutarea esenţelor de care e nevoie pentru ziua de mâine. Lucian

Lucian Papuc (Jinpa Gyorme)Am inceput cautarile spirituale de copil. Am avut prima experienta initiatica in jurul varstei de sapte ani, cand bunicul imi povestea de imensitatea spatiului cosmic. Imi aduc aminte cu mare claritate ce am simtit atunci. Am trait o extindere a constiintei.Timpul si spatiul s-au dizolvat…La scurt timp, am avut binecuvantarea sa am langa mine o alta ruda draga care a studiat meditatia transcedentala si practicile orientale si care mi-a fost ghid spiritual. El mi-a oferit primele indicatii si primele carti de spiritualitate. Cat de greu aveai atunci acces la informatii si la cunoasterea spirituala…La finalul facultatii am aprofundat cautarea spiritual si sensul vietii practicand de mai multe ori pe zi meditatia si tehnici de respiratie constienta.Am intalnit initiati romani, unii dintre ei fiind acum trecuti in lumea cealalta, precum: Ilie Cioara, Valeriu Popa, preotul Ghelasie de la manastirea Frasinei, Francisc Maitreya etc. Preotul Ghelasie m-a initiat (atat fizic cat si in duh) in practicile isihasmului carpatin. Am ramas surprins ce deschidere spiritual avea acest preot…  Puteai discuta deschis cu dansul despre practice orientale, isihasm atonit, mistica zalmoxiana. Am realizat ce asemanare este intre isihasmul carpatin si practicile tibetane.

In ultimii 12 ani Orientul m-a chemat in cautarea intelepciunii si a desavarsirii. Astfel am avut Gratia Divina de a fi alaturi, de a meditasi de a studia cu mari maestri contemporani orientali. De aici si menirea actuala, aceea de a conduce cautatorii spirituali in aceste locuri de taina, pentru a intalni maestri autenticiprecum Dalai Lama, Karmapa, Komtrul Rinpoche etc. si pentru a medita in locuri sacre din India, Nepal si Tibet. ()

In urma stagiilor de invataturi cu marele maestru Tibetan Karmapa am primit numele initiatic Jinpa Gyorme  care inseamna “generozitate nelimitata”, generozitatea de a oferi neconditionat invataturi spirituale.

Pornind de la prima experienta de extindere a constiintei, din copilarie, si completand-o cu invataturile primite de la initiati romani precum si cu trairile si invataturile din stagiile de pregatire din Orient, am infiintat Institutul pentru Dezvoltarea si Extinderea Constiintei, Institut care este deschis tuturor cautatorilor dornici de a experimenta natura noastra infinita, nelimitata. In cadrul acestui Institut organizez cursuri, seminarii, tabere de spiritualitate,  stagii de invataturi si initieri in lumea Orientului. Prin programele Institutului doresc sa impartasesc invataturile pe care le-am primit precum si experientele acumulate de-a lungul cautarilor mele spirituale. Misiunea Institutului este aceea de a adduce Lumina si Pacea Divina tuturor.

Fie sa gasim cu totii calea catre Lumina!

Acum că echipa cu care pornim la drum vă este cunoscută să purcedem pe drumul luminos pe care ne vom regăsi, printre rânduri. Trebuie să ştiţi că cei 6 dau fiecare răspunsul pe care îl cred de cuviinţă şi apoi voi veţi confrunta răspunsurile ca să ajungeţi mai aproape de adevăr. Oricum, o să observaţi asemănări flagrante în modul de abordare al soluţiilor, semn că suntem UNU. Sau ne vom regăsi cu toţii într-un singur răspuns, plin de esenţă, care va întregi celelalte degete într-un mod miraculor. Să urmărim lumina dară!

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Citește articolul precedent:
INFINITUL

Infinitul - Călătoria Supremă from astrologie tara on Vimeo. Un cuvânt care spune şi exprimă atâta, sensul lui intrinsec. O...

Închide