Prin vizorul sufletului – Moartea spirituala?

0

Este pentru prima data cand avem un vizor care nu a fost raspuns direct, chestiunile atacate acolo necesitand o apropiere ceva mai delicata si directa. Nu vom publica raspunsul la vizorul trecut insa vom continua cu o alta chemare, de data aceasta a IUBIRII NECONDITIONATE. Suntem cu totii tributari constiintei globale si a mediei de vibratie locala si generala si in acest context e cateodata greu sa vezi prin ceata. De aceea avem aici o echipa care e gata sa aduca inapoi lumina chiar si in cele mai intunecate colturi.

Reiterand faptul ca suntm cu totii UNU si ca intr-adevar nu exista greseala, ca totul este „confectionat” din iubire pura si ca aceasta e singura realitate, vom gasi raspunsul la orice zbatere, la orice mister. Si acolo unde ne vom fi lasat aripile la intrare pentru ca trebuia sa traversam o camera foarte ingusta, sa stim ca suntem aceleasi fiinte de lumina, minunate, doar intr-o amnezie locala si temporara, si ca odata iesiti pe usa ne asteapta minunatele, maretele, albe aripi. Fiecare dintre noi.

Site-ul este cu adevarat un balsam pentru suflet, mai ales pentru unul sfasiat… Atata liniste si mangaiere pot aduce vorbele pornite din suflet si adresate sufletului… Daca imi permiteti, fara a divaga de la subiect, as vrea sa va aflu opinia avizata legata de durerea izvorata din acelasi inexplicabil DE CE? al pierderii, dar al unei altfel de pierderi…
Cand omul iubit paseste in eternitate, lasa in locul sau un gol imens si o durere surda, care nu poate fi nici descrisa in cuvinte, nici explicata cuiva care nu a pierdut niciodata in acest mod pe cineva drag.
Pentru cei ce cred in viata vesnica, in reincarnari succesive sau pur si simplu in nemurirea sufletului, ramane o raza de mangaiere: ca dragostea celui plecat si spiritul lui vor insoti pe cel ramas, invaluindu-l in liniste, pace, protejandu-l si asteptandu-l la sfarsit, dincolo de „curcubeu”, pentru ca sufletele-pereche sa nu se piarda unul de altul si sa se regaseasca in toate vietile succesive, spre a trai in fericire si a imbogati Pamantul cu lumina.
Cand insa omul iubit, in mod voluntar, refuza comunicarea,intorcand pur si simplu spatele, fara nicio explicatie viabila, suferinta celuilalt devine aproape un martiraj, pentru ca simte cum zborul se frange, cand vulturul isi foloseste doar o singura aripa. Oricat de vinovat ar fi cel ce isi primeste lectia, dupa „botezul durerii” prin care se mantuieste, ar trebui sa primeasca din nou darul nepretuit al iubirii, care umple sinele de implinire. Iubirea nu numai ca trebuie sa izvorasca din ambele suflete, ci trebuie sa se multiplice in celalalt, creand o explozie de lumina divina, de natura sa uneasca cele doua spirite intr-o singura fiinta. Aceasta este unica sansa a unui cuplu sa isi confere stabilitate, trainicie, protectie, certitudinea ca orice obstacol s-ar ivi in cale, poate fi surmontat fara nicio dificultate.
Dumnezeu iarta orice, atunci cand pacatosul se caieste cu adevarat. Cine suntem noi sa nu iertam? Pedeapsa cu moartea s-a abolit demult! Cat de moral sau divin e sa aplici, ca om, celuilalt pedeapsa mortii sufletesti?
Nu putem avea pretentia la imaculare! Suntem intr-adevar intrupare a spiritului divin, dar toti suntem supusi greselii… Si toti trebuie sa iertam si sa regasim ce e mai bun in celalalt. Pentru ca atunci cand decidem sa incepem o relatie, daruim in primul rand sufletul. Atunci, decizi sa apartii spiritual celuilalt, sa te dedici voluntar celuilalt, fara sa te oblige nimeni si nimic. E doar liberul arbitru si sufletul (ratiunea si simtirea). Iar fara suflet, nu putem trai, asa cum pamanteste nu putem trai in afara trupului. Deci, nu putem sa pastram in suflet ura, resentimente, neiertari. Ne obidesc si ne infrang!
Asadar, cand pierdem cea mai draga fiinta, desi ea nu a trecut in alta lume, ci s-a instrainat voit, abandonand fara cuvinte nu doar o alta fiinta, ci planuri, sperante, dorinte, o viata si o cale stabilita impreuna anterior, ce facem??? Murim spiritual?

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Viata dupa viata – episodul 5

Urmatorul caz este prezentat pentru ca este cel mai bine documentat caz provenit din America zilelor noastre. Foarte multi oameni...

Închide