PRIN VIZORUL SUFLETULUI – mana a patra

0

Pentru că, sub imboldul sufletului, croim poveşti noi şi noi şi găsim în frumuseţea care ne înconjoară, ca oglindire a ceea ce suntem, în esenţă, pornim azi într-o nouă călătorie de găsire a reperelor, a unui răspuns care să fie lumină în noapte. Vom căută să aflăm iar, peste ceea ce aparent ni se dezvăluie ca un cu totul alt lucru, adevărata natură a PUTERII INTERIOARE. Pentru că acolo sunt reperele infinite ale Sinelui care ne reprezintă cu adevărat. Sunt în acelaşi timp îţele care ne leagă în matricea de lumină în care suntem cu toţii aţe ale acestei ţesături, valuri multiple de ţesături întreţesute, complexe relaţii realizându-se clipă de clipă, acolo unde suntem UNU.

Vreau să mai fac o singură mică observaţie în legătură cu titlul rubricii pentru că el are legătură cu deschiderea pe care răspunsurile la această rubrică le oferă. Vizorul acesta prin care privim este similar pâlniei – chakrei prin care încercăm să privim lumea aici. E vorba de chakra celui de-al treilea ochi ce se deschide natural ca efect al unui val de ridicare al conştiinţei. Şi pornind prin această pâlnie practic ne deplasăm într-un orizont circular care se deschide din ce în ce mai mult până devine cu totul lumină.

Tema de azi este o altă temă reală aşa că aşteptăm cu nerăbdare răspunsurile pentru a mai deschide puţin acest cerc, de a pierde imaginea limitată a vizorului şi de a trece dincolo, de unde libertatea spiritului este exprimată la adevărata ei valoare.

„Am 30 de ani. Tatal meu a murit, iar eu de 7 ani sunt dependent de droguri. Am incercat de nenumarate ori sa termin o facultate, sa o iau pe o cale mai dreapta, de fiecare data fugeam, renuntam, abandonam. Mama mea ma iubeste, dar nu mai are incredere in mine. De 2 saptamani am renuntat la tot. Incerc sa invat ceva, sa imi iau un job, sa o iau de la capat, dar am momente, ca acesta, cand simt ca nu mai pot, ca am pierdut totul, ca totul e in van, ca nu mai merit sa traiesc. I-am dezamagit pe toti. Ce sa fac?”

Până vom primi unda de lumină ce ne va arăta adevărata lumină încearcă să te pui în poziţia acestui tânăr. Tu ce ai face? Unde priveşti când totul pare pierdut? Caută răspunsul în tine şi oferă-l dacă-l găseşti. Cu curaj şi din suflet!Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
RASPUNS PRIN VIZORUL SUFLETULUI – mana a treia

După cum v-am obişnuit deja, iată că a venit şi ziua răspunsurilor, a venit ziua în care ne punem faţă...

Închide