PRIN VIZORUL SUFLETULUI – mana a doua

0

După cum vă povesteam, primele două sectoare de cerc ale săptămânii le vom aloca de acum încolo, nu exclusiv dar inclusiv, rubricii Prin Vizorul Sufletului. Nu am să ating din nou toată povestea ideii din spatele acestei rubrici, dar am să punctez, de fiecare dată când lansez o nouă întrebare către Prietenii ce strălucesc de partea celaltă a uşii, câteva elemente cheie care pe mine m-au purtat de la întrebarea trecută către cea actuală şi despre energia sesizată în răspunsurile lor. În primul rând nu aş vrea să trăiţi cu impresia că există acea uşă, noi o creem, prin programele mentale pe care şcoala, educaţia, societatea ni le incumbă, iar noi de cele mai multe ori nici nu ne dăm seama că trăim în energia lor. Vreau să ştiţi că oricine poate, dacă vrea, să păşească Dincolo de Sine şi să îşi regăsească strălucirea pe care cei 6 o etalează pentru a ne arăta un posibil drum, o posibilă Regăsire interioară. În acest context, naturalul răspunsurilor pe care le-am primit în cadrul primei teme m-au purtat, inspirat şi ajutat de un îngeraş ce stă mereu lângă mine, către cea de-a doua întrebare.

Eşti în căutarea Sinelui tău Divin, eşti pe calea ce duce către tine, faci tot ceea ce poţi să îţi îndrepţi de fiecare dată privirea şi intenţia şi tot ceea ce eşti către evoluţia ta spirituală, umană. Eşti foarte interesat şi simţi că rezonezi cu subiecte care abordează acest aspect al vieţii. Însă în jurul tău, nu e nimeni care să te susţină, familia nu înţelege acest aspect al vieţii tale şi foloseşte fiecare prilej pentru a te descuraja..  prietenii tăi găsesc că noua ta preocupare e cel puţin ciudată şi te-au exclus din cercul lor, fără drept de apel, prietena/prietenul tău te priveşte într-un mod ciudat de când te-ai confesat cu înflăcărare… în media nu găseşti niciun sprijin, realitatea cărţilor pe care le citeşti se îndepărtează, moralul scade, unde priveşti? Cum faci să să îţi menţii direcţia şi vibraţia către care tinzi? Şi dacă eu pot face acest lucru oare nu se poate ca noi, toţi ca umanitate să facem acest pas, sincron, ÎN FERICIRE?

Lansez odată cu această întrebare, gândul către toţi oamenii să încerce fiecare să se privească sincer şi să încerce un răspuns la întrebare iar apoi să încerce să se imagineze trăind acea situaţie şi punând în practică răspunsul. Veţi afla câteva lucruri interesante despre voi. Veţi înţelege că diferenţa dintre nivelurile de conştiinţă pe care le manifestăm este numai la nivel interior. Pentru că tot ceea ce faci, gândeşti şi simţi ţine de sufletul tău, de spiritul tău, de mintea ta. Ţine de alegerile pe care le faci şi de ceea ce alegi să gândeşti, să simţi şi să manifeşti în legătură cu ceea ce trăieşti. Ţine de fiecare să îşi aleagă dacă e conştient de sine şi de posibilităţile personale, acceptând cu inima deschisă TOT ceea ce găseşte în Sine sau alege să lupte inutil, ca să înţeleagă într-un final că nu ne putem lupta decât cu noi, căci doar acele caracteristici ale noastre care ne conduc spre conflicte sunt active în conflict şi în problemă şi în tragedie.

Să lăm aminte la cuvintele oamenilor dragi ce ne răspund din suflet, oricare ar fi aceia, fie că e persoana dragă de lângă tine sau un străin pe care nu l-ai văzut niciodată, fie că e un rând într-o carte pe care o iubeşti sau un slogan scris cu vopsea pe un zid, fie că e un rând dintr-un text sacru sau un rând dintr-un ziar. Ceea ce ne e dat să trăim, într-un mod sau altul, ne-am ales şi vom trăi pentru că este exact acel lucru de care avem nevoie ca să evoluăm. Dar să facem asta tot timpul! ÎMPREUNĂ!Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Citește articolul precedent:
DACII DEZVALUITI

Iată că am primit din partea lui Daniel Roxin şi a echipei sale neobosite de apărători ai adevărului o a...

Închide