PRIN VIZORUL SUFLETULUI – INTRO

1

 

 

 

Inaugurăm azi o nouă rubrică, un nou pas conştient pe care îl vom face împreună către Noul Pământ, către cei care suntem cu adevărat. Şi ca să fie o călătorie completă, o să avem cîţiva prieteni de suflet care să călătorească împreună cu noi. Această rubrică se vrea acea mână de ajutor necondiţionat pe care cei deocamdată 5 călători au simţit să pornescă alături de noi, către a releva lumina din sufletele noastre. Pentru că timpul scurt de la adresarea întrebării până la răspuns ne-a adus un nou membru în echipă, voi relua algoritmul de prezentare şi face modificările de rigoare în articolul de faţă… practic mistica şi puterea pentagonului au fost înlocuite de seminţele vieţii din hexagon.

Practic, vom avea un episod introductiv, şi anume cel de faţă, în care vă voi conduce în linii mari către ideea care a stat în spatele acestei rubrici, apoi, împreună cu prima întrebare vom avea şi un mini-resume al fiecăruia dintre cei cinci, ca să ştiţi cine sunt, cu ce se ocupă şi cum au ajuns să radieze din interiorul lor acele caracteristici care însufleţesc oamenii, care dezmorţesc energiile latente din noi, care aduc binele în lume. vom explora împreună, pentru că vă rog, dacă sunteţi interesaţi, să trimiteţi cât mai multe întrebări, la unele vom răspunde în privat, iar unele le vom transforma în articole de sine stătătoare în care întrebarea voastră va primi 6 răspunsuri, 6 perspective unice asupra vieţii, dar pornite toate de pe acelaşi calapod: sunt venite din inimă şi glăsuite cu capul. Vom parcurge exact acele margini ale trăirilor umane care sunt capabile să ne arunce în cele mai adânci abisuri dacă nu ştim exact care ne este locul sau cum să privim viaţa. Răspunsurile conştiente de poziţia OM-ului vor fi ancore pentru paşi în lumină.

Ce îşi propune practic această rubrică, unde bate lumina celor 6 care au să răspundă la întrebările cheie ce vor fi adresate aici? Îşi propune să găsească exact acele chei care deschid ferestrele înţelegerii care rezolva ceea ce noi vedem ca probleme. Pentru că dincolo de viaţă sau de experienţele pe care le avem, întotdeauna e partea nevăzută a trăirii, a vieţii, a manifestărrii şi cei care răspund la această rubrică privesc şi dincolo, pentru că dacă vrei să rezolvi o problemă trebuie să identifici mai întâi sursa şi apoi să găseşti rezolvarea la un nivel superior, pentru a asigura succesul acestei operaţiuni. Echipa pe care am ales-o pentru a răspunde la aceste întrebări, dar şi tematica atacată sunt împreună elementele care compun rubrica de faţă. Pentru că avem 5 oameni care au reuşit în viaţa lor să creeze acel loc interior necesar pentru a putea să vadă răspunsurile corecte la aceste întrebări, să dea aripi cuiva care a uitat că le are. Şi pas cu pas vom trece prin toată paleta de probleme cu care cineva se poate întâlni şi vom primi ghidarea către ceea ce în lumea oientală s-ar numi Calea Maestrului. Pentru că într-adevăr ce primim sunt bucăţi de înţelepciune adevărată, pentru că ei au trăit şi au atins un nivel de conştiinţă de unde pot elimina coaja ce ascunde practic adevărul profund din spatele oricărei situaţii pe care o trăim.

Nu în ultimul rând trebuie să arăt şi sursa inspiraţiei prin care am ajuns la cifra 5, cifra care poartă în ea vibraţia dimensiunii în care ne manifestăm ca şi conştiinţă. Este un principiu homeopatic a pune 5 plante diferite într-o pungă pentru a-şi îmbina principiile active vindecătoare şi a deveni mai puternice împreună. Similar, am pus 5 sufletel mari împreună şi privim împreună prin vizorul sufletului fiecăruia şi lăsăm pe acolo să vină lumina către noi atâta cât fiecare poate. Aşa că deschide-ţi sufletul şi vei avea un vizor mai mare, mai mult din lumina de la combinaţia homeopatică pe care am pregătit-o aici va ajunge la tine. Ţine numai de tine!

 Pentru că ceea ce am scris mai sus e valabail pentru echipa de 5, o să aduc aici, datorită sincronicităţilor, a faptului că echipa mai avea nevoie de încă un membru şi de aceea noua formulă şi cine ştie ce ne poate releva timpul. 6 poartă în ele enrgia vindecării, a grijei, a armoniei. E mai aproape de perfecţiune cercului, de începutul-sfârşit continuu. Şi oricând un gând de lumină în plus nu poate fi decât un pas mai aproape de tine.

Să ne aplecăm împreună, să privim împreună prin vizorul sufletului, să înţelegem că materializarea unei noi lumi începe cu interiorul nostru, negreşit. Să ascultăm ce ne spune fiecare suflet aflat în acest pentagon de lumină, ce reflectă fiecare conştiinţă în legătură cu ce simţim, cu ce este şi ce nu este, să deschidem aripile şi să primim în sufletele noastre cuvintele pline de lumină ale Cameliei, ale Luminiţei, ale Aureliei, ale lui Eugen şi ale lui Valentin dar şi ale lui Karyn. Să aşteptăm dară ecourile acestor voci, să îi cunoaştem şi să punem prima cărămidă la această rubrică interactivă, de la suflet către suflete.

Pentru că de curând am primit un nou suflet în vizită în familie şi pentru că suntem pe Noul Pământ, după invitaţia adresată celor 6, am să şi lansez prima temă. Pentru că a vorbi la timpul viitor înseamnă să te proiectezi în ochii copiilor tăi, să aşternem o primă filă aici şi să aranjăm cuvintele în prima întrebare pentru care privi-vom prin vizorul sufletului:

Eşti adolescent. Părinţii sunt morţi, nicio rudă apropiată. Prietenii tăi la vârsta asta au alte preocupări şi nu e niciunul care să te susţină realmente. Cum fac? Cum priveşti cu seninătate viaţa împletind entuziasmul tinereţii cu lipsa de experienţă?

În finalul episodului introductiv mai trebuie să lansez o invitaţie, tot către tine cititorule. Adu aici problemele tale reale ca să le privim împreună şi să găsim împreună soluţii la ele.Haideţi să construim lumea de mâine bazându-ne pe ajutor, pe bun simţ, pe iubire faţă de aproapele de lângă noi, să stabilim şi să conştientizăm acele legături care ne fac să fim cu toţii UNU.

Valuri nesfârşite în marea vieţii facem cu toţii şi suntem ţărmuri unde aceste bat fără încetare, din toate părţile, de mai aproape, de mai departe, e timpul să devenim oamenii care ştiu ce e bine şi ce trebuie făcut pentru ca să fie bine şi să ne ocupăm cu toţii locurile dinainte stabilite în orchestra minunată a vieţii. ÎMPREUNĂ.

 

 

 Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Citește articolul precedent:
5 INTREBARI PENTRU SUFLET – raspunde Alexiada

Iată că zilele acestea caniculare de iulie, care parcă fac dreptate numelui de luna lui Cuptor, o re-amintire care ne...

Închide