Motivația

0

Dacă te uiți la experiența ta de fiecare zi, poți să observi lesne că, acolo unde există pasiune, care este singura motivație adevărată – pentru că se simte așa cum trebuie să se simtă motivația – lucrurile, oricât de ciudate sau de grele ar părea, sunt simple, îți plac și te împlinesc. Și atunci, nu? este exact ca în jocul norilor peste crestele mai mut sau mai puțin ascuțite ale munților care își găsesc sub imbodul unei forțe invizibile – vântul – calea minimei rezistențe.

Povestea unui nor

Similar, lucrurile care ne fac plăcere și pentru care simțim să implicăm pasiunea noastră inerentă acelor lucruri, ne conduc într-un mod similar către o viață mai frumoasă, mai ușoară și mai plină de satisfacție. Cu cât înțelegi mai bine că nu te poți lupta cu vântul, pentru că ești un nor purtat de vânt – și este extrem de plăcut și uimitor de fantastic să fii nor! – cu atât vei câ=ăuta mai mult să îți urmezi chemarea interioară care mereu te împinge înainte.

Nu îți mai construi catarge ca să navighezi împotriva vântului, acesta oricum te va conduce acolo unde știe el că îți este bine. Nu trebuie decât să începi să te observi și să vezi unde opui rezistență, apoi să identifici din ce se naște rezistența. Asta dacă poți să crezi că ești nor…

TIMELAPSE: Chase the Clouds from bongbajo on Vimeo.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Un reactor nuclear vechi de două miliarde de ani în Africa

Acum două miliarde de ani, o parte din depozitele africane de uraniu au trecut în mod spontan prin fisiune nucleară...

Închide