MEDITATIA ZILNICA – Chemare pentru ora 22:30

8

Observ, postez şi iau parte în ultimul timp la tot mai multe uniuni şi strângeri de nuclee şi oameni care se orgenizează pentru a-şi da putere mai mare creaţiei… Noului Pământ. Nu vreau să iau nimănui acest frumos dar şi drept dar cred că e timpul să ne unim într-o formă comună, să dăm într-adevăr putere acestui instrument, să fim cu adevărat UNU. Şi ca să fie şi un element care să ne lege las aici piesa pe care am făcut vindecare reconectivă la distanţă pentru că mi-a devenit tare dragă după ce am folosit-o trei seri la rând pentru a lăsa să curgă prin mine minunatele energii reconective.

Îmi doresc ca toţi cei care vor să se alăture acestei mişcări, să îi dăm o formă, să devenim o mănuşă care să poată concentra seară de seară o lumină din ce în ce mai pură şi mai puternică, să arătăm că suntem cu adevărat cetăţeni cu drepturi depline ale Noului Pământ. Să ne ţinem de mână, suflet cu suflet şi să respirăm împreună aerul minunat al ţinutului care ne susţine energetic prezenţele aici. Să mulţumim şi să oferim iubirea noastră corpului nostru, apropiaţilor, familiei, prietenilor, necunoscuţilor, duşmanilor, pietrelor, ierbii, copacilor, oraşului de unde suntem, ţării, continentului, Geei, galaxiei şi întregului univers (asta pentru cei care aleg să stea pentru toate cele 30 de minute pe care le are piesa).

Am ales această oră pentru că de obiecei s-au dus şi copiii la culcare şi rutinele zilnice se cam încheie pe la ora asta şi e mai linişte şi în cer şi pe pământ. Vino, adu-ţi semnătura unică alături de noi, haideţi să simţim viitorul împletindu-se cu trecutul în dreptul inimilor noastre! Să simţim cum toţi îngerii din univers şi toţi ghizii noştri sunt aici clipă de clipă şi ne ajută să devenim ceea ce vrem în suflet să fim.

Vă aştept, seară de seară, sub umbrela acestei muzici, să păşim împreună pe cărările sulfetului, pe urma lăsată de lumina pe care o radiază spiritul, să transmite atâta lumină şi iubire cât poate fiecare să transmită pentru binele suprem al tuturor formelor de existenţă care sunt. AMIN.

Şi apoi să nu uităm să fim oameni în toate cadranele vieţii, şi cu vecinul de la 4 care ascultă manele la maxim dimineaţa la ora 5 şi cu vânzătoarea plictisită de la chioşcul de ziare, cu oricine ne întâlnim pe drumul nostru. Să arătăm lumii că există posibilitatea de a schimba lumea. În încheiere las un experiment pe care l-am făcut de mai multe ori şi care a avut efecte neaşteptate. În magazine (da, încă mai merg la supermarket pentru unele produse…) intru în stare de recepţie şi ofer recunoştinţă tuturor celor pe care-i întâlnesc şi le transmit atât cât permite întâlnirea noastră şi posibilităţile amândurora de a primi a lor şi de a transmite, a mea, energie reconectivă fără scop (dacă vreţi puteţi să formulaţi algoritmul pentru binele suprem). La final, ori am o întâlnire cu o casieră care se poartă de parcă am fi la Ritz, ori se leagă o conversaţie uimitoare la rând la casă, oameni care se dechid şi îşi lasă amprenta de lumină şi ei, acolo, oriunde. Ce ar fi lumea când o să o privim aşa tot timpul… acel Rai pe Pământ pe care ştim cu toţii că noi îl vom aduce. Noul Pământ.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

8 comentarii

  1. Ma bucur sa fiu alaturi si sunt convinsa ca impreuna putem aduce mai multe lumina.
    Va iubesc pe toti.

  2. E ora 21.30,dar sunt convins ca fusorarele nu sunt granite pentru cei ce doresc cu toata mintea si din toata inima sa aduca mai multa LUMINA-PE NOUL PAMANT

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Sfantul Andrei – apostolul lupilor

La mulţi ani Andrei, oriunde ai fi, orice rol ai studia acum, orice postură socială sau spirituală te-a adus în...

Închide