JOACA DE-A NEMURITORUL – o pastila cu efecte nebanuite

0

Imaginează-te pentru o zi NEMURITOR. Încearcă, într-o zi să nu mai gândeşti prin prisma unei vieţi de om aproximativ 75 de ani plus minus 25…Vei crede pentru o zi un lucru care este totaladevărat: că  toate celulele tale au potenţial de regenerare infinit, pentru că la baza lor, ca şi în cazul tuturor celorlate lucruri este ENERGIE. Dacă micşorezi destul de mult scara observaţiei ai să observi nişte particule elementare care sunt într-o relaţie spiralată de echilibru prin roto-translaţie unele în jurul celorlalte. Nişte bucăţele mici de energie care nu se supun legilor fizicii pe le aplicăm în viaţa de zi cu zi tocmai datorită scării particulare la care noi observăm lumea. Această energie este conectată în matricea unificatoare a TUTUROR, este interfaţa la care are loc schimbul acestui perpetum mobile care este în toate lucrurile la nivel de enrgie. Aşadar acestea ar fi premizele exerciţiului de azi.

Important de menţionat este faptul că noi, prin acest exerciţiu ne programăm mental şi sufleteşte pentru a crede un adevăr mai presus de înţelegerea limitată a raţionalului care priveşte lumea prin prisma analizelor sale comparatiste care implică termeni ca mai mic, mai mare, mai puternic, ori energia este infinită, un concept cu care chiar şi cei mai inteligenţi oameni au probleme. Creierul tău, antena care primeşte datele pentru procesare şi inima ta îşi crează nişte „obişnuinţe” care încet încet se scurg în subconştient şi devin comportamente iraţionale şi atunci devine necesar un „joc” de acest gen pentru a aduce un termen opus în conştienţă ca să echilibrăm balanţa şi să rescriem aceste programe. Este la fel ca atunci când îndoi o coală de hârtie ce a stat făcută sul pentru mult timp, în sensul opus celui în care a fost rulată, pentru a o face plană din nou. Trebuie să mergi mai departe de acel punct de echilibru ca să poţi să o faci să revină în acel punct, un principiu activ al universulu care funcţionează în acumularea de cunoştinţe – atingerea ambelor capete ale liniei experienţelor, şi pozitiv şi negativ – şi care ne conduce, în acest caz, conştient, către rotunjirea fiinţei noastre, către împlinirem către ceea ce numim fericire.

Foarte important de ştiut: nu este cazul să bravăm. Chiar dacă ne imaginăm nemuritori nu trebuie să mergi mai departe decât bunul simţ, decât poziţia din care ai grijă să nu faci ceva celorlalţi, trebuie să aduci şi nivelul tău de conştiinţă la nivelul unui nemuritor, care ocroteşte absolut toate formele de viaţă şi de existenţă. Este absolut necesar să faci măcar pentru un timp acest exerciţiu complet, pe lângă toată partea fizică, pe care am să vă las să o exploraţi singuri, cu toate efectele şi beneficiile care derivă din acest exerciţiu, să aduceţi şi mentalul şi să înţelegeţi că e experienţă îndelungată într-o anumită direcţie aduce automat cu sine înţelepciunea care se traduce prin blândeţe, echilibru, bunătate dar şi vigoare, viziune şi forţă creatoare. A te imagina NEMURITOR nu înseamnă doar a ŞTII că al tău corp fizic este INDESTRUCTIBIL, dar şi că eşti numele mic al ECHILIBRULUI. Eşti conştient mai mult decât oricine altcineva de persepctiva ta unică şi de faptul că ai o misiune, trebuie să îi ocroteşti pe ceilalţi.

Restul poveştii te las să ţi-o creezi singur/ă pentru că fiecare are un erou dintr-un film sau dintr-o carte cu care se poate suprapune mental, sau poate chiar ai un set de calităţi pe care ţi le-ai dori aşezate lângă EVIDENŢA FAPTULUI CĂ EŞTI NEMURITOR. Încearcă această joacă, încearcă să fii atent la reacţiile tale din ziua respectivă, porneşte cu o oră, apoi fă exerciţiue pentru 3, 5, 7… până îţi iese la o zi. Şi când vei fi reuşit, revino în ziua respectivă rememorând reacţiile tale la ceea ce s-a întâmplat în ziua respectivă. Evaluează-te cu ochii nemuritorului. Ai să afli câteva lucruri interesante despre tine şi vei fi mai aproape de prezenţa NEMURITOARE din tine, din tot ce e în jurul tău.

Pentru ca exerciţiul să fie cât mai eficient şi să producă rezultate poţi face un lucru foarte simplu: dimineaţa, înainte de a deschide ochii, cât încă eşti în stare alfa, imaginează-te folosind imagini, sunete, mirosuri sau orice tehnici crezi tu că ţi se potrivesc, sau pur şi simplu folosind inetnţia, că eşti NEMURITOR în ziua respectivă şi stai în starea aceea cât de mult poţi, până sună deşteptătorul sau îţi fură câinele pătura ori până dă drumul vecinul la muzică de îţi sare perna din pat. Nu uita! E un joc! Şi ca orice joc are limite! Nu le încălca! Abia după ce vei FI poţi să mergi mai departe, să vezi ce poţi face, să înţelegi şi să empatizezi perfect cu tot Universul, să poţi trece dincolo de înţelegere sau judecată. Să fii esenţa INFINITĂ şi NEMURITOARE ce este în tine şi are experienţe chiar acum în universul fizic, citind acest articol, simţind soarele de afară pe palmele mâinii stângi sau sunetul muzicii din fundal cum se insinuează încet încet în vibraţia ta şi te aşează pe un registru sau altul al stărilor sufleteşti. Contemplă seara stările care îţi umplu sufletul şi ai să înţelegi de ce e bine din când în când să joci acest joc.Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Comportamentul celor mai mici molecule de apa dezvaluit

Studiul, recent publicat în Jurnalul Societăţii Americane pentru Chimie (JACS), aduce o nouă interpretare atât pentru măsurătorile experimentale dar şi...

Închide