Jasmuheen pe Noul Pamant – partea I

2
Stau în faţa oglinzii sufletului meu şi caut un cuvânt, un simbol, o mandala pe care să aşez aici ca să pot introduce subiectul. Cu siguranţă mintea nu o poate găsi. Se pierde în iteraţii infinite care nu dau niciun rezultat. Doar inima simte, cum a fost şi cazul celor care au fost la întâlnirea cu Jasmuheen la Bucureşti, cum prezenţa plină de lumină a spiritului ce se manifestă prin corpul celei care s-a născut în Australia în 1957 sub numele de Ellen Greve. Restul e pulsaţie, e prezenţă, e viaţă trăită la cote înalte. Am să las şi textul în engleză aici pentru cei care nu vor agrea traducerea mea. Oricum cuvintele lui Jasmuheen sunt aici ca răspuns la ce întrebări i-am adresat şi al căror desfăşurător îl găsiţi în cel de-al doilea articol datorită întinderii acestuia.
 

Ca şi în cazul altora, îmi trăiesc viaţa într-o stare adâncă de pace şi contemplare; rugăciunea inimii mele este una de recunoştinţă constantă. Călătoria până aici a fost deosebit de ineteresantă – cel puțin pentru mine.
După aproape 40 de ani de meditație, aproape 20 de ani de hrănire cu prana plus 18 ani de călătorii neîncetate în jurul lumii, ritmul meu personal s-a stabilizat într-o stare de binecuvântare și grație, protecție, iubire și suport. Viața mea este plină de calități și inima și mai și.
În tot acest timp am trăit și avut plăcerea și învățătura profundă a creșterii unei familii, să văd trei nepoți cum vin pe lume și a dezvolta relații de proetenie și iubire cu prietenii și cu soțul-iubitul meu. Prin toate aceste experienţe am trăit multe încercări, așa cum se întâmplă în viață, mai ales când cei iubiți pleacă în tranzițiile lor către alte planuri și totuși fiecare încercare a vieții mi-a adus virtuți de care cu siguranță aveam nevoie pentru a îmi atinge tința propusă. La vârsta de șapte ani acest scop era să descopăr și să trăiesc în Împărăția Raiului despre care Iisus vorbește în Biblie. Mai târziu acest scop s-a transformat într-unul legat de ascensiune, de iluminare; așa încât la vârsta de șaisprezece ani am primit în viața mea energia acelor Mahatma Indieni de care am simțit că am nevoie. Erau ființe liniștite, înțelepțe, blânde și iubitoare care radiază ceva despre care nu știam că tânjeam și eu către până nu am simțit-o din partea lor. Prin satsang zilnic mi-au împărtășit minunile tărâmurilor interioare pe care le putem descoperi atunci când ne întoarcem simțurile în interior.
 Ziua în care m-au învățat să meditez a fost un punct de schimbare în viața mea, acel imens moment „Aha”, unul pe care nu îl poți uita. Folosind tehnicile Vedice antice, cel de-al treile ochi, apoi întreg corpul meu au explodat într-un jet de lumină în care m-am dizolvat complet. Și odată cu această lumină a venit iubire, pură și profundă, o iubire atât de divină încât mi-a vindecat toate poftele. În acele clipe scurte am fost total iluminată și liberă, pentru că în experiența aceea am înțeles că eu eram acea Esență Iluminată. Undeva adânc în mine era o ființă pură și perfectă, iubitoare și înțeleaptă care din păcate s-a retras înapoi înăuntru după cele câteva momente glorioase de revelație, lăsându-mă complet dependentă de tot ceea ce a adus în ființa mea naivă și tânără. O experiență ca aceea nu poate fi descrisă sau nu poți fugi de ea pentru că Esența noastră este cel mai seducător iubit, perfect. Când se înalță umple fiecare celulă, curgând prin fiecare atom al Ființei din dimensiunea unde stă în noi toți. Este baza Ființei noastre, ne respiră și cu iubire dă expresia a tot ceea ce este viață.  Toate împărățiile, toate dimensiunile există și au la bază această Esență care este frecvența care stă la baza creației. Ridicarea Esenței noastre este o artă ce trebuie învățată, ceva ce trebuie povestit, ceva ce toți Sfinții au trăit. Cu toate astea sunt multe cărări cu care ne putem juca, pentru că totul nu e decât o îmbinare și împletire de ritmuri până în momentul în care acest ritm ne conduce către împărăția alegerii noastre. Și din fericire Împărăția Raiului are uși de intrare, pentru că există ca frecvență, ca un cântec în adâncul nostru ce poate fi scos la iveală și lăsat să trăiască cu noi în armonie.
După ce am scris 35 de cărți care sunt traduse în 18 limbi, pentru ultimii câțiva ani mi-am concentrat atenția pe oferirea informațiilor prin sute de videoclipuri pe care le-am postat pe canalul de Youtube astfel încât tot mai mulți să se poată bucura prin acest mod de videoclipuri educaționale și distractive. Totuși într-o dimineață, cufundată fiind în vise, chiar înainte de a păși în fața unui cer plin de lumină în orașul sfânt Sofia din Bulgaria, mintea meu s-a umplut de sfatul de a pune iar penelul pe hârtie și să scriu această carte și să simplific iar lucrurile pe care le-am împărtășit atâta timp și în atâtea feluri în această lume.
În acest manual împătășim adevăruri simple dar profunde ce vor aduce și realitatea Breathariană la lumină. Vom oferi de asemenea tehnici simple pentru crearea și revelarea Paradisului – Împărăției Raiului.
În principiu totul este despre Esența noastră, pentru că este chiar Esența noastră Iluminată aceea care ne dă libertatea de a fi hrăniți la toate nivelurile în atâtea moduri posibile. Și atunci când o ființă umană este hrănită bine din adâncuri de către Esența sa, atunci și ei la rândul lor radiază această hrană pură oriunde merg, orice fac și astfel lumea noastră se transformă în Grădina Edenului, ceea ce dintotdeauna a fost destinată să fie.
Dedic această carte tuturor Chriştilor şi tuturor Mahatmelor din India care mi-a oferit cu iubire instrumentele pentru experimentare.
Jai Sat Chit Ananda –Adevăr, conştiinţă şi extaz.
Fie ca noi toţi să ne bucurăm de Esenţa Iluminată şi să păşim pe căile sale pline de lumină!
Jasmuheen


Cărţile Fiinţei Noastre

Ca mulţi alţii, mă simt ca şi cum am parcurs a întreagă „Carte a Fiinţei”, plină de capitole de schimbare şi revelaţii; de cunoaştere de sine şi călătorii pline de bucurie pentru descoperirea armonicilor vieţii.
Aceasta include armonicile rafinamentului de sine şi toate darurile care vin cu acesta datorită atracţiei către noi realităţi şi dimensiuni în matricea creaţiei; include armonicile familiei şi ale vieţii comunitare; armonicile fiinţării ca om pe planetă; armonicile adevăratei tantra a Unimii în relaţia cu un iubit şi totodată bucuria din ridicarea relaţiei romantice pe niveluri din ce în ce mai înalte şi mai pure de expresie; plus toate celelalte râuri de energie pe care le putem porni şi cu care ne putem armoniza.
Motivul pentru care am văzut că a mea „Carte a Fiinţei” este completă este datorită faptului că atunci când faci saltul în conştiinţa unimii se crează o nouă carte a experienţelor vieţii pentru că treci în cu totul altă paradigmă decât ceea ce am cunoscut pănă acum pe Pământ, înaintea căreia aceasta a fost de regulă o experienţă bazată pe dualitate. Poate că aceste „Cărţi ale Fiinţării” sunt parte dintr-o serie, fiecare completă în sine şi cu fiecare capitol purtându-ne mai adânc – o carte ce pare că nu are început sau sfârşit.
„Cartea Fiinţării” în Conştiinţa Unimii funcţionează după aceleaşi legi universale şi reguli ca toate celelalte cărţi, cu toate acestea starea de spirit din conectare la conştiinţa unimii este foarte diferită de ceea ce am experimentat pe Pământ prin jocurile noastre pline de judecată şi separare.
Una dintre frecvenţele dominante în cartea fiinţării în conştiinţa unimii este permisivitatea – acceptarea totală a „Sinelui” şi perfecţiunea tuturor şi permisiunea ca totul să se desfăşoare în jurul noastru aşa cum trebuie, în afara oricăror judecăţi către bine sau rău.
Cu toţii ştim şi avem o frecvenţă de bază unică pe baza căreia experianţa noastră unică trasează o undă sau lasă o amprentă. Denumim această frecvenţă de bază Esenţa noastră, acea energie pură a creaţiei din Sunt ceea ce Sunt. Poate că înţelegem că da, suntem celule într-un corp al fiinţării divine, parte dintr-o masă vibratorie al Fiinţării şi că această experienţă o avem atunci când medităm şi ne simţim esenţa adânc în noi pulsând iubire şi înţelepciune.
Traducând acest fapt într-o stare de non-judecată şi acceptare această experienţă devine trăire în conştiinţa unimii. Pentru mine această transformare s-a petrecut în câteva zile în timpul unei vizite în India cu ceva timp în urmă şi a fost iniţiată de un moment de „Aha” interior.
La Congresul Global de Ştiinţe Spirituale unul dintre vorbitori vorbea audienţei despre cum noi suntem doar amprentele de pe mâna unui gigant, despre faptul că nu suntem conştienţi de cum suntem noi de fapt atunci când ne identificăm cu structura noastră fizică, tinzând să credem că întreaga noastră fiinţă este doar amprenta.
Totuşi, când medităm şi ne simţim esenţa şi ne identificăm cu Ea, conştiinţa noastră se extinde şi observăm că nu suntem numai acea amprentă, ci întreaga mînă, întreg corpul.
Chiar dacă discursul respectiv era diferit de acesta şi focusul era mai mult pe faptul că inteligenţa întregii Fiinţe este cu mult, inestimabil mai mare decât de cea a amprentei, analogia a picat perfect în grupul respectiv şi a condus către multe discuţii ulterioare.
Pentru mine asta a însemnat o nouă confirmare a faptului că această Fiinţare divină, această Esenţă care ne susţine pe noi toţi, a ales să aducă multe expresii unice  în interiorul fluxului creaţiei. De exemplu este evidentă diferenţa dintre a fi amprenta degetului mijlociu faţă de amprenta degetului mic şi ambele sunt diferite de experienţa de a fi osul sau ligamentul degetului.
Am început să înţeleg că oamenii pe care îi iubesc sunt ca nişte amprente mici ce trebuie să aibă exprimarea lor unică în interiorul acestui corp al Fiinţării şi prin urmare şi ei sunt membri ai întregului trib A Fi, unde ideea de trib ce reprezintă totalitatea expresiilor unice care formează vasta conştiinţă A Fi înseamnă practic existenţa ca extensie unică a propriei Fiinţări.
În această înţelegere este foarte clar că orice formă de viaţă este doar o expresie puţin diferită a propriului A Fi şi fiecare are formula unică a experienţei care este perfectă pentru ea.
Tocmai de aceea nu trebuie să judecăm şi singura cerinţă din partea noastră e să acceptăm. De exemplu, dacă cineva apropiat îşi alege o viaţă potenţial scurtă, puternic asezonată cu experienţe ale trăirii în ceaţa alcolului, atunci e minunat că ei – ca expresie a Esenţei A Fi – pot avea această experienţă pentru noi. Nu şi-ar fi ales această experienţă dacă nu ar fi fost importantă la un nivel anume şi nu pot ieşi din această experienţă până nu sunt gata şi au învăţat lecţia.
Conştiinţa separării este menţinută atunci când ne judecăm unii pe alţii ca nefiind în ritmul perfect pe care noi credem că noi sau alţii l-au atins din cauză că ne vedem ca fiind separaţi şi ne judecăm ca atare.
Totuşi, cine e la conducere? Ştie cu siguranţă Esenţa lui A Fi în înţelepciunea sa totală de ce tipuri de experienţe avem nevoie pe aceste tătâmuri? Din cauză că Esenţa noastră este frecvenţa de bază în creaţie, atunci totul exprimat prin această Esenţă este un aspect al unei energii din care facem parte. Totul este că noi avem o exeprienţă unică ce se adaugă la întreg şi astfel totul este perfect.
Cumva în India am înţeles acest lucru la un nivel mai adânc şi astfel am dat drumul la tot. Întro clipită s-a schimbat totul în viaţa mea atât de mult şi mi s-a părut că întrega mea carte a fiinţei, a gândirii că suntem separaţi în lumea duală, naturală, a fost scrisă în totalitate. Şi în interiorul acestei pure acceptări şi permisivităţi, totul din jurul meu mi-a oferit libertatea totală.
În acestă stare de conştiinţă extinsă simt cum exist în această nesfârşită Fiinţare, o Esenţă pură ce pătrunde tot şi cum numai o picătură din această Esenţă există în structura fizică a ceea ce numesc azi viaţă fizică pe Pământ acum.
Frumuseţea conştienţei Esenţei A FI înseamnă că putem călători liberi prin matricea creaţiei, mişcându-ne pur  cu o viteză superioară vitezei luminii, pentru a ne concentra pe acel aspect al fiinţei divine din noi care ne cheamă. În această curgere a realităţii nu există limite sau restricţii decât dacă noi credem în ele.
Avem cu toţii atâtea experienţe minunate în visele noastre, în meditaţii şi câteodată prin folosirea unor instrumente şamanice sau pur şi simplu doar trecând prin multitudinea de încercări prin care trebuie să trecem în viaţă când ne identificăm prea mult cu fiinţa noastră fizică şi nu îndeajuns cu Esenţa noastră, acea energie care ţine corpul viu. Am acceptat pentru atâta timp realităţi limitative ce provin din conştiinţa dualităţii până în momentul în care am învăţat ce trebuia şi ne vom extinde către un câmp de conştiinţă unificat.
În acest câmp unificat suntem cu adevărat fericiţi pentru toate experienţele pe care toate formele de viaţă şi le-au ales, pentru că ştim că fiecare adaugă propriul parfum întregului pe care cu toţii îl putem experimenta şi învăţa din el pe măsură ce ne deschidem curgerii Unimii.
Prin această renunţare la judecata celorlalţi vine şi renunţarea la judecata noastră, pentru că realizăm că în timp ce o picătură din Esenţa noastră are experienţe în corp uman chiar aici şi chiar acum, aceiaşi Esenţă a lui Sunt ceea ce Sunt are o multitudine de experienţe simultane prin matricea – a fi Elohim ca arhitecţi ai creaţiei, fiind Îngeri ce se supun Voinţei Divine, fiind Ascensionaţi ca Fiinţe de Lumină, fiind extratereştri în toate nuanţele, fiind elemente şi elementali, sau doar impregnând universurile ca şi curgere cosmică de plasmă. Lista este atât de nesfârşită pe cât ne lasă imaginaţia şi da, facem toate aceste lucruri simultan, aici, acum.
Şi în această lumină ne putem relaxa şi ne putem bucura pentru tot ceea ce este conţinut în fiinţa umană – iubind faptul că avem corpuri, iubind faptul că avem cele şapte simţuri cu care ne bucurăm de toate tărâmurile, inclusiv acest plan dens, fizic al Pământului.
Chiar aici, chiar acum, pot respira adânc şi rar ca să am acelaşi ritm ca Esenţa mea A Fi ce respiră prin mine fără efort. În acest ritm este numai pace şi mulţumire adâncă.
Chiar aici, chiar acum, pot să îmi închid ochii şi să las conştiinţa mea să se extindă în afara corpului meu ca o plasmă cosmică, fluidă şi liberă, mergând oriunde, traversând orice dimensiune pe care frecvenţa mea o poate atinge şi apoi să curgă nestingherită acolo.
Chiar aici, chiar acum, pot simţi apreciere pentru toate formele de viaţă din tribul vast a lui A Fi, recunoscând şi preţuind experienţa pe care fiecare formă de viaţă o aduce întregului.
A fi acest adevăr, a-l simţi şi nu doar a şti despre el; acest fapt aduce atâta libertate pe cât simţim, experimentăm şi ştim, perfecţiunea tuturor lucrurilor.
Aşa este şi aşa a fost întotdeauna.

Instead I send you the below which is my current focus as explained in my new book „Being Essence” which is all we recommend that people focus on right now …. I have also added very brief answers to your below questions … smiles …
Introduction to BEing Essence

Like others I meet these days, I live my life in a state of deep peace and contentment; my heart’s prayer is one of constant gratitude and my soul is full of music and song. The journey to get to this place has been long yet extremely interesting – at least to me.
After nearly forty years of meditation, nearly twenty years of being physically nourished by prana plus eighteen years of constant travel all around this world, my personal rhythm in life has stabilised into a state of feeling blessed and graced, nourished, well loved and supported. My life feels rich in quality and my heart even richer again.
During this time I have also had the joy and the profound learning of raising a family, seeing three grandchildren come into this world and developing close and loving relationships with friends and my husband-lover of the last few decades.
Through all of this I have faced so many challenges, as we all do in life especially as our loved ones leave to transition on to other planes and yet each major life challenge delivered virtues that I obviously needed to help fulfil a long held goal.
At seven years of age, this goal was to discover and dwell in the Kingdom of Heaven that Jesus spoke of in the Bible. Later this goal changed to an interest in ascension, becoming enlightened; for by age sixteen the Indian Mahatmas had entered my life, carrying an energy that I sensed that I desired. They were peaceful, wise, gentle and loving beings who radiated something that I didn’t know I yearned for until I felt it coming from them. Via daily satsang, they shared of the wonders of the realms we can discover when we turn our senses inward.
The day they taught me to meditate was a turning point in my life, my biggest ‘Aha’ moment and one never to be forgotten. Using the ancient Vedic techniques, my third eye, then my body exploded in a starburst of light, dissolving me completely into it. And with this light came love, pure and profound, a love so divine it freed me of all hunger.
In those few moments I was fully enlightened and free, for in that experience I found that I was my Enlightened Essence. Somewhere deep inside me was a pure and perfect, loving and wise being that unfortunately retreated back deeper inside after those few glorious moments of revelation, leaving me completely addicted to all that It brought to my naïve and very young being.
An experience like that cannot be described or walked away from for our Essence is the most seductive, perfect lover.
When It rises It fills every cell, flowing through every atom of our Being from the dimension in which It resides within us all. It is the very fabric of our Being, It breathes us and lovingly gives expression to all life. All kingdoms, all dimensions exist based in this Essence which is the underlying frequency of all of creation.
Spoken of, and experienced by all of our Holy Ones, the rising of our Essence is an art to be learnt. Yet there are many pathways to be played with, for it all is just a blending and merging of rhythms that we carry until this rhythm delivers us to the kingdom of our choice.
And thankfully the Kingdom of Heaven has its doors of entry, for it exists as a frequency, a song deep within us that can be released for us to live in when we match with its harmonic.
 
After writing 35 books that are in 18 languages, for the last few years my focus has been on providing free information through the hundreds of videos we now have on our YouTube channel as so many now enjoy the modality of short educational and entertaining videos.
Yet one morning as I lay in the dreamtime, just before fully waking to a sun-filled sky in the sacred city of Sophia in Bulgaria, my head was full of guidance to again put pen to paper and write this book, and simplify again the things that we have shared for so long in so many ways in this world.
 
In this manual we share simple yet profound truths that will also bring the Breatharian reality in a deeper, clearer perspective. We will also offer simple techniques for the creation and revelation of the ‘Paradise – Kingdom of Heaven’ type realms.
 
Yet in Essence it is all about our Essence, for it is our Enlightened Essence that gives us this freedom to be nourished on all levels, in such a different way. And when a human being is well nourished from deep within by their Essence, then they too radiate this pure nourishment wherever they go, wherever they are and so our world transforms itself into the Garden of Eden that it too, was always destined to be.
 
I dedicate this book to the Christed Ones and to the Mahatmas of India who lovingly bestowed me with the tools to experience
 
Jai Sat Chit Ananda –
Truth, consciousness and bliss.
 
May we all enjoy our own Enlightened Essence and walk Its peace-filled pathways!
Jasmuheen

Our Books of Being
 
Like many, I feel as if I have completed a whole “book of being”, filled with chapters of change and revelation; of self knowledge and the joyous journey of discovery of the various harmonics in life.
This includes the harmonics of self refinement and the gifts this brings as we are then magnetised through so many new realms and dimensions in the matrix of creation; it also includes the harmonics of family and community life; the harmonics of being one people on one planet; the harmonics of true tantra or Oneness in relationship to a lover and also the joy that this brings as our romantic relationship goes into higher and purer levels of expression; plus all the other streams of energy we can develop and be harmonized into.
 
The reason I say that my “book of being” is complete is that making the experiential shift to unity consciousness creates a whole new book of life experience for it is a completely different paradigm to all that we have known on Earth before which has usually been a duality based experience.
Perhaps our “Books of Being” are like a series, each one complete in themselves and each one a chapter of a much greater book again – a book that appears to have no beginning and no end.
The “Book of Being” in Unity Consciousness obviously runs by the same universal rules and laws as all books, however the mindset within unity consciousness is very different to what we have experienced on Earth before when we played our games of judgement and separation.
One of the dominant frequencies in the book of being in unity consciousness is allowance – total acceptance of the “Isness” and perfection of everything and the allowance for all to unfold around us as it needs to, free from any judgement of right or wrong.
 
We all know that we have a common baseline frequency upon which our own unique experiences weave or leave an imprint. We call this baseline frequency our Essence, the I AM that I AM pure energy that supports all of creation. Perhaps we understand that yes, we are all cells in a divine body of being, part of one vibrating mass of Beingness, an idea that we experience when we meditate and feel our Essence deep within with its pulse of love and wisdom.
 
Translating this to a non-judgemental state of allowance takes this idea into an experiential truth of true unity consciousness. For me this translation happened over a few days during a visit into India awhile ago and was triggered by an “Ahha” moment insight.
At the Global Congress of Spiritual Scientists (GCSS), one of the speakers had been talking to the group about how we are all just like fingernails on the hand of a giant, how when we are unaware of who we truly are and when we identify too much with our physical structure, we tend to think that the totality of our being is just our existence as the fingernail.
Yet when we meditate and feel our Essence and identify with our Essence instead, our consciousness expands and we see that we are not just the fingernail but we are the finger, the hand and the whole body.
While the speaker’s talk was different to this and his focal point was more about the intelligence of the whole Beingness as being far greater than that of the fingernail, the analogy sat well with the group and later led to many discussions.
 
For me I realised yet again that this divine Beingness, this Essence that supports us all, has elected to have many unique expressions within the flow of creation. For example, obviously the experience of being the fingernail on the middle finger is different to being the fingernail on the little finger and both are different again to the experience of being the bone or the knuckle of the finger.
I began to see that people I love are also just like little fingernails that need to have their own unique experience as part of this body of Beingness and hence they are also a member of the whole I AM tribe, where the idea of tribe represents all the unique expressions the vast I AM consciousness is taking as unique physical extensions of its own Beingness.
 
In this understanding it is so obvious that firstly every life-form is just a slightly different expression of our own I AM, and each one has its own unique formula of experience that is perfect for it.
Hence there is no need to judge and every requirement is for us to just accept. For example, if someone that we care about is choosing a potentially short life, peppered with experiences for example, of living in an alcoholic haze, then it is wonderful that they – as an expression of our I AM Essence – can have this experience for us. They would not have set this experience up for themselves if it did not have value for them on some level and they cannot come out of this experience until they are ready and their learning is done.
Separation consciousness is maintained when we judge ourselves or each other as not being in the perfect rhythm that we believe that we or others should be in because we still see and judge each other as separate.
 
Yet who is in control anyway? Surely our I AM Essence in all its wisdom knows what sort of experience we need to have in all realms?
And because our Essence is the very baseline frequency within creation, then everything expressed from this Essence is an aspect of an energy we all are part of. Everything is just us having a unique experience that adds to the whole and so all is perfect.
Somehow in India I got this on another deeper level and so I let go. Within an instant so much in my life changed and it really felt as if my whole book of being, of separatist thinking within the dual natured worlds, was complete. And with this pure acceptance and allowance, everything around me was set free.
 
In this expanded state of awareness I can feel how I exist as this endless Beingness, a pure Essence that permeates everything and how just a drop of this Essence is within a physical structure that I call my life on Earth today.
The beauty of our Essence or ‘I AM’ awareness is that we can travel unhindered through the matrix of creation, moving as pure thought faster than the speed of light, to focus on any aspect of this divine beingness that calls us. In this reality flow, there is no limit and no restriction except if we believe there is.
 
We all have so many amazing experiences in our dream life, in meditations, and sometimes from using various shamanic tools and also just by going through the myriad of challenges we have faced in our lives by identifying too much with our physical being structure and not enough with our Essence, the energy that keeps a body alive. For so long we have accepted so many limited realities that come with duality consciousness until we can learn what is needed and expand out from this into a more unified field.
In the unified field we truly are happy for all the experiences each life-form has chosen to have, for we know that each adds unique flavours to the whole that we all can experience and gain benefit from as we open to the Oneness flow.
 
Through this letting go of judgement of others also comes the letting go of judgement of ourselves, for we realise that while a drop of our Essence is having a human experience right here right now, this same Essence self as the I AM that I AM is having a multitude of simultaneous experiences throughout the matrix – being Elohim as the architects of creation, being Angels who obey Divine Will, being Ascended Ones as Light Beings, being extraterrestrials in all their flavours, being elements and elementals, or just imbuing universes as cosmic plasma flows. The list is as endless as our imagination and yes we are doing it all simultaneously here, now.
And in this light we can relax and just enjoy this human expression for all that being human contains – loving the fact that we have bodies, loving the fact that we have our seven senses with which to enjoy all realms including this dense physical plane of Earth.
 
Right here, right now, I can breathe deep and slow to match the rhythm of my I AM Essence as it breathes through me without effort. In its rhythm there is only peace and deep contentment.
Right here, right now, I can close my eyes and let my awareness expand out from my physical form to flow like cosmic plasma, fluid and free, going any where through any dimension that my frequency can match with and then flow into.
Right here, right now, I can feel appreciation for every life-form in our vast I AM tribe, acknowledging and treasuring the experience that each life-form is gathering back into the whole.
To be this truth, to feel it and not just know about it; this too brings so much freedom as we feel and sense, experience and know, the perfection of it all.
 
So it is and so it always has been.

 

 


Pentru că articolul a luat nişte proporţii mai mari decât mă aşteptam, o să las aici prima parte, introducerea la răspunsul propriu zis la întrebări şi o parte din primul capitol al cărţii Fiind Esenţă, lăsând lumina pe care spiritul frumos al lui Jasmuheen o radiază în continuu, schimbând lumea numai prin prezenţa simplă în ea. Lăsaţi inima să vă conducă spre toate aceste daruri pe care ni le oferă aici şi peste tot, peste darul Unimii şi al Iubirii necondiţionate şi al Acceptării.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
INFORMATIILE PRIMITE IN MEDITATIE – ce sa faci cu ele

Nu puţini au păşit pe tărâmul meditaţiei şi nu puţini sunt cei care au văzut flash-uri, imagini, au auzit voci...

Închide