FUNDATIA KESHE SI NOUL PAMANT

24

Întrabă orice profesor de fizică ce ramură a fizicii ar fi interesant de dezvoltat, de găsit răspunsuri le întrebările ce roiesc în lumea oamenilor de ştiinţă, cum stau planetele în jurul stelelor, date despre matricea energetică şi stringurile ce leagă steaua de planete şi mai apoi mai departe, forţa slabă la nivelul particulelor, materia neagră ce ţine universul la un loc, expansiunea de la Big Bang… GRAVITAŢIA.

Peste toate aceste întrebări suprapune visul tău pentru o lume nouă, pentru Noul Pământ. Aşadar avem aici practic două linii ce par a nu avea prea multe elemente în comun, dar tocmai aici stă senzaţionalul faptelor, că în fapt, un nume de care probabil nu aţi mai auzit până acum, fundaţia Keshe revine cu un anunţ care poate schimba faţa lumii, total. Visul unei lumi unite, unei lumi în care OM-ul poate călători din orice punct de pe glob în alt punct în 5 – 10 minute, călătorii inter-galactice, rezolvarea crizei energetice şi a apei, toate acestea într-un pachet complet. Dar nu numai atât… senzaţionalul stă în faptul că totul este oferit pe GRATIS. În data de 21 aprilie 2012 au ţinut o conferinţă la care au invitat reprezentanţo ai tuturor statelor lumii pentru a le înmâna toate datele necesare pentru înţelegerea tehnologiei şi apoi aplicarea ei pentru schimbarea lumii, a nivelului de trai, a vieţii. Pentru că acea conferinţă a fost un semi-eşec, multe state retrăgându-se cu 48 sau 24 ore înainte ei, inclusiv reprezentanţii NASA, a fost stabilit un nou termen, au fost trimise noi invitaţii: 6 SEPTEMBRIE 2012. După conferinţă, fundaţia ce are o activitate de peste 40 ani în cercetare în Belgia anunţă că pe data de 21 SEPTEMBRIE 2012 va trimite tuturor datele tehnice pentru accesarea acestei tehnologii.

Fundaţia Keshe a lucrat pentru mai bine de două decenii pentru a înregistra patente în toată lumea astfel încât atunci când va fi prezentată pe piaţă, tehnologia nouă să nu aibă nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosită, pentru că intenţia primară este de a face un gest caritabil pentru toată lumea, o primă mână de ajutor întinsă lumii, mie, ţie, inclusiv lor. Tehnologia botezată MAGRAV se anunţă astfel un prim pas către lumea de mâine, către eliminarea programelor de control şi de manifestare a abundenţei. Se pare că singurele condiţii pentru ca acest pas să fie făcut chiar în cursul acestui an sunt cooperarea guvernelor şi implicit prin ele ale oamenilor de ştiinţă din fiecare ţară şi intenţia de a folosi tehnologia într-un sens benefic, ceea ce, în ciuda nivelului de conştiinţă mediu de pe planetă destul de scăzut, poate deveni realitate. Şi atunci, având toate premizele pentru o lume care nu mai manifestă lipsuri, să ne îndreptăm cu adevărat către inima noastră, către sufletul nostru şi să devenim ceea ce SUNTEM.

Invitaţia în limba engleză de pe site-ul mamă al fundaţiei îl găsiţi aici: , iar pentru variante traduse aveţi multe materiale deja, fiind un subiect viral pe site-ui, forumuri şi pe reţelele sociale, normal datorită conţinutului.  O căutare pe google a termenilor Fundaţia Keshe vă va releva amploarea pe care valul informaţional a luat-o.  Oricum mai devreme sau mai târziu trebuia să se dezvolte o sursă e energie 0, cineva trebuia să continue ceea ce Tesla a început cu atâţia ani în urmă, să aducă în manifestare abundenţa naturală a Universului, energia fără limite din tot şi din toate. Bine aţi venit pe Noul Pământ.

În final vă las pe mâinile magice ale profesului Keshe şi explicaţiile lui despre o mai bună înţelegere a ADEVĂRULUI, o secundă mai aproape de noi.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Citește articolul precedent:
PRIN VIZORUL SUFLETULUI – mana a doua

După cum vă povesteam, primele două sectoare de cerc ale săptămânii le vom aloca de acum încolo, nu exclusiv dar...

Închide