FUNDATIA KESHE SI NOUL PAMANT

24

Întrabă orice profesor de fizică ce ramură a fizicii ar fi interesant de dezvoltat, de găsit răspunsuri le întrebările ce roiesc în lumea oamenilor de ştiinţă, cum stau planetele în jurul stelelor, date despre matricea energetică şi stringurile ce leagă steaua de planete şi mai apoi mai departe, forţa slabă la nivelul particulelor, materia neagră ce ţine universul la un loc, expansiunea de la Big Bang… GRAVITAŢIA.

Peste toate aceste întrebări suprapune visul tău pentru o lume nouă, pentru Noul Pământ. Aşadar avem aici practic două linii ce par a nu avea prea multe elemente în comun, dar tocmai aici stă senzaţionalul faptelor, că în fapt, un nume de care probabil nu aţi mai auzit până acum, fundaţia Keshe revine cu un anunţ care poate schimba faţa lumii, total. Visul unei lumi unite, unei lumi în care OM-ul poate călători din orice punct de pe glob în alt punct în 5 – 10 minute, călătorii inter-galactice, rezolvarea crizei energetice şi a apei, toate acestea într-un pachet complet. Dar nu numai atât… senzaţionalul stă în faptul că totul este oferit pe GRATIS. În data de 21 aprilie 2012 au ţinut o conferinţă la care au invitat reprezentanţo ai tuturor statelor lumii pentru a le înmâna toate datele necesare pentru înţelegerea tehnologiei şi apoi aplicarea ei pentru schimbarea lumii, a nivelului de trai, a vieţii. Pentru că acea conferinţă a fost un semi-eşec, multe state retrăgându-se cu 48 sau 24 ore înainte ei, inclusiv reprezentanţii NASA, a fost stabilit un nou termen, au fost trimise noi invitaţii: 6 SEPTEMBRIE 2012. După conferinţă, fundaţia ce are o activitate de peste 40 ani în cercetare în Belgia anunţă că pe data de 21 SEPTEMBRIE 2012 va trimite tuturor datele tehnice pentru accesarea acestei tehnologii.

Fundaţia Keshe a lucrat pentru mai bine de două decenii pentru a înregistra patente în toată lumea astfel încât atunci când va fi prezentată pe piaţă, tehnologia nouă să nu aibă nevoie de sume colosale pentru a putea fi folosită, pentru că intenţia primară este de a face un gest caritabil pentru toată lumea, o primă mână de ajutor întinsă lumii, mie, ţie, inclusiv lor. Tehnologia botezată MAGRAV se anunţă astfel un prim pas către lumea de mâine, către eliminarea programelor de control şi de manifestare a abundenţei. Se pare că singurele condiţii pentru ca acest pas să fie făcut chiar în cursul acestui an sunt cooperarea guvernelor şi implicit prin ele ale oamenilor de ştiinţă din fiecare ţară şi intenţia de a folosi tehnologia într-un sens benefic, ceea ce, în ciuda nivelului de conştiinţă mediu de pe planetă destul de scăzut, poate deveni realitate. Şi atunci, având toate premizele pentru o lume care nu mai manifestă lipsuri, să ne îndreptăm cu adevărat către inima noastră, către sufletul nostru şi să devenim ceea ce SUNTEM.

Invitaţia în limba engleză de pe site-ul mamă al fundaţiei îl găsiţi aici: , iar pentru variante traduse aveţi multe materiale deja, fiind un subiect viral pe site-ui, forumuri şi pe reţelele sociale, normal datorită conţinutului.  O căutare pe google a termenilor Fundaţia Keshe vă va releva amploarea pe care valul informaţional a luat-o.  Oricum mai devreme sau mai târziu trebuia să se dezvolte o sursă e energie 0, cineva trebuia să continue ceea ce Tesla a început cu atâţia ani în urmă, să aducă în manifestare abundenţa naturală a Universului, energia fără limite din tot şi din toate. Bine aţi venit pe Noul Pământ.

În final vă las pe mâinile magice ale profesului Keshe şi explicaţiile lui despre o mai bună înţelegere a ADEVĂRULUI, o secundă mai aproape de noi.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

24 de comentarii

 1. Frumoasa si preocupata prelucrarea si preluarea informatiei!!!! Am citit-o de nenumarate ori, dar iti imbratisez intentia frumoasa si sufletul preocupat de a oferi mai departe! Cu drag, Emanuel F- londra (GB)

 2. As recomanda tuturor celor care sunt interesati de free energy sa urmareasca filmul ‘Prospera’ (Thrive)…Sunt mai multe explicatii despre proiectele actuale si incercarea unora de a le innabusi inainte de a fi facute publice…

 3. Emanuel
  Mulţumesc pentru cuvintele frumoase, recunoaşterea intenţiilor e practic recunoaşterea vibraţiei. Cu acelaşi drag, Flipi

  Andreea
  Aşa este. Şi avem un articol care acoperă şi problematica din Thrive: http://noulpamant.ro/filme/documentare/thrive-prospera/, dar în acelaşi timp aici e şi altceva, e o iniţiativă care trece deja de inteţie şi proiect, pare a merge în materializare. Oricum observaţie e foartă bună, ele trebuie legate între ele. Mulţumesc 🙂

 4. cautam sa extindem echipa ca sa acoperim tot ceea ce presupune munca pe care o facem aici.
  multumim pentru observatie si o saptamana minunata!

 5. 2 intrebari imi vin in minte:

  1. De ce a fost prima conferinta unesec, daca Dr. Keshe e ‘expert’ in lucrul cu noua constiinta, cumde nu a putut sa isi manifeste cu succes intentia?
  2. Daca tot ‘vinde’ un produs, de ce nu face un demo. Adica de ce nu i teleporteaza simplu pe sefii statelor la el in sala?

 6. Hai sa fim seriosi, asemenea evenimnte nu sunt publicite pe internet. De ce au anulat sefii de stat intalnirele?

  Simplu. Cred ca l-au verificat pe om.

  Pai este copil al lui Allah, din iran, adica unul din cei care urasc crestinii. Scopul lui mie mi se pare clar. Aduna toti sefii de state din lume intrpo sala si pune o bomba. Astfel el ar deveni cel mai mare kamikaze si cel mai iubit de allah.

  hai sa fim seriosi…tocmai in iran se descopera chestiile astea ))

 7. Salutare misterx

  nu putem pretinde că avem cunoaştere nelimitată dar aş putea să îţi răspund la întrebări prin a te invita mai întâi să aşteptăm până pe 21 septembrie, nici nu mai e aşa mult…
  sunt multe elemente care ar putea fi discutate, cum ar fi edictul lui Obama imediat după anunţul fundaţiei sau moartea suspectă a mai multor cercetători iranieni dar nu am de gând să cobor pe această pantă. vreau doar să îţi spun că ai foarte mult umor şi ai putea să ţi-l foloseşti în scopuri constructive, ai să îl vezi înflorind. şi cum orice lucru pe lumea asta e o lecţie cred că amândoi putem trage concluziile necesare şi suficiente.

  ps: deosebirile dintre noi sunt pentru a ne ănvăţa despre ceilalţi nu de a ne separa de ei

  o săptămână magică, plină de înţelegere!

 8. Urmaresc cu interes cursul evenimentelor….azi e deja 19 Septembrie…vom vedea daca e adevarat ce spune Dr.Keshe..
  Si eu sunt de parere ca o demonstratie cat de mica privind..teleportarea sau dematerializarea….sau o calatorie facuta asa…de proba.O demonstartie publica ar schimba cu adevarat orice intentie de negare sau combatere a acestui …anuntat eveniment.

 9. asteptam si noi informatii… am intrat azi pe site si nu e nicio informatie noua, inca nu stiu nimic. poate le trebuie si lor o zi sa puna informatia pe site, sau poate conferinta a fost un insucces, nu stiu. dar in ciuda tuturor aspectelor negative trebuie sa recunoastem ca asteptam o eliberare, e semnalul de care aveam nevoie ca sa ne impimga sa facem fiecare cate ceva cu noi insine. deschiderea constiintei

 10. conform unor teorii ale conspiratiilor, se pare ca ma joritatea statelor lumii conduse de banci si ele conduse de o agenda ce serveste controlului multimilor in folosul altora mai putini…nu vor dori sa se dezvolte asemenea tehnologii care elibereaza individul. deci eliberarea asta tehnologica va veni tot de la fiecare care va adopta tehnologia noua, de la individ la societate si nu invers…

 11. fara suparare, in astfel de situatii nu poti initia pentru fiecare „individ/a” necesarul unor cunostiinte care au repercusiuni mondiale. este evident ca o astfel de tehnologie pusa in practica asa cum dl. Keshe timp de inca nu am inteles 20 sau 40 de ani a cochetat cu diverse tipuri de intrebari la care presedintii nu prea cred ca au randament decat pentru portofoliile lor supusi fiind in fata bancilor – este mai mult ca sigur aparitia unor subiecte de tipul ; -bine, bine daca persoana asta are in cladirea lui un astfel de mijloc de locomotie si pune la dispozitie global vorbind pe seama video/filmuletelor pe care am avut placerea sa le urmaresc un rezultat ar fi disparitia banilor si a monopolurilor care sunt sau inseamna depozitare de bani. intrebarea deja acum se contureaza daca dpdv sanatate, transport si mai nou in cosmos, alimentatie, etc. acesti presedinti la ce mai sunt buni? probabil aici se poate pune punctul pe „i” si este usor lansat dl. keshe sub o forma de esec avand in vedere implementarea unui nou mod de viata la care utilitatea la nivel de individ prin tot ce a dobandit el in timpul vietii se poate folosii fara a mai platii bani pentru curent, gaze in general pentru necesitati cotidiene si nu mai este nevoit sa stea la coada la benzina sau motorina … cred ca am scris suficient si poate mai este necesar ca saiturile fundatiei sau filmuletele video sa fie traduse sau subtitrate ca sa nu mai existe confuzii.

 12. mai am o neclaritate cum sa ceri unui savant si nuclear din cate am inteles sa puna in valoare un eveniment la care e necesar sa umblii la detalii pe care nu le poate face de unul singur anume cred ca trebuie pus in valoare si lansat acolo unde el trebuie sa initieze forma de implementare a a acestei sa zicem descoperiri dar asa cum am auzit la dl. Keshe nu pare a fi descoperire este totul la indemana noastra a omenirii

 13. dragi prieteni, puteţi intra şi singuri pe site-ul fundaţiei să vedeţi filmuleţul din septembrie şi efectele conferinţei. s-au făcut paşi mici, nu spectaculoşi. se fac progrese, data viitoare se prezintă un reactor funcţional, care este baza tehnologiilor lor.
  există film pe site dar nu e tradus încă… timpul nu îmi permite să îl traduc din păcate.

  aveţi răbdare, o să apară şi subtitrarea în scurt timp.

 14. Energia gratuita pe care o vinde el costa 5000 de euro plus cam tot atitea taxe (pe o perioada de 10 ani), timp in care generatorul inca NU devine eficient pentru a avea curent gratis,… si asta e deja suficient pentru a intelege (indiferent daca ce spune el e adevarat sau nu) ca nu exista energie pe care sa o obtii gratis cita vreme te costa enorm sa o produci… O sa imi schimb parerea dupa ce domnul Keshe o sa mai scada preturile de vreo 10 ori si dupa ce guvernele nu vor continua sa iti ceara un impozit echivalent cu plata facturii curentului pe un an, in fiecare an (si atunci evident ca nu le pasa de unde iti iei energia electrica)

 15. nemes constantin on

  eu locuiesc la 30 km de ninove in belgia o sa dau o fuga sa vad ce informati pot sa obtin dar nu mai fiti rai cu voi ptr ca asteptati sa se intimple in exterior asteptati ca aceasta sa se intimple in interior deci nu asteptati nimic atunci o sa intelegeti revin cu informati

 16. Cristi, evoluţia se face în paşi. Punând toate aceste elemente la un loc, nu se ştie ce poate ieşi. Când dai liber cercetătorilor schemele de construcţie înseamnă producţie de masă. Un lcd costa la apariţie 10,000 de euro şi acum e mai ieftin decât cât costa un monitor cu tub. Trebuie să fim deschişi la orice, asta cred că e atitudinea normală pe care eu o am către orice vine către mine

  Nemes, îţi mulţumim din inimă pentru dorinţa de implicare şi aşteptăm orice veste din partea ta, poate dacă vrei ai să scrii şi un articol despre :). Şi da, important e să ne schimbăm noi ca lumea să vadă că se poate şi apoi să vedem că lumea se schimbă. A FI, apoi A FACE şi apoi A AVEA. Namaste!

 17. Este 9.01.2013….LA MULTI ANI tuturor in primul rand.Dragilor , am trecut peste inventia asta ,,epocala”….adica inventata de un nene Kesche….bluf ,praf si fum…NIMIC .
  Am trecut si peste anuntata APOCALIPSA…. alta gaselnita , de pe urma careia unii au ramas cu conturile goale dar cu adevarate depozite de alimente…pe care nu vor apuca sa le mai consume…pentru ca vor expira intre timp…..sa mori de ras nu alta…Lasand la o parte gluma…e trist..Internetul asta e bun si nu e bun ..am inteles acum ca NIMIC DIN CE CITESTI oriunde nu trebuie luat in serios….sunt pur si simplu vorbe…fara nici o acoperire …mai bine hai sa desenam caricaturi si sa le publicam…asa cel putin nu mai exista confuzii…….cum am mai spus….La multi ani si va doresc un an nou…fara masini zburatoare si fara apocalipse anuntate pe internet…pa.

 18. „În final vă las pe mâinile magice ale profesului Keshe”
  De unde l-aţi mai scos şi „profesor” pe şarlatanul ăsta? Hai că-i bună! Nici măcar studii în domeniul nuclear nu are, aşa cum pretinde.

 19. Bon jour
  vad, cu placere ca subiectul inca isca discutii ceea ce e in ultima masura la fel de important ca si continutul lucrurilor pretinse de catre fundatia Keshe.
  Stii asds ca Einstein a fost blamat si de catre colegii lui? pentru ca intelegeau ce spune. aici e vorba de altceva, de putere, de control etc.
  Vali, lumea o poti privi cumm vrei, interpretarile le face fiecare, insa sa stii ca momentul prin care am trecut anul trecut nu e chiar un bluf, chiar daca nu ne-am transformat peste noapte. Si ceea ce reiese din comunicatele Keshe se incadreaza cumva in schimbarile ce vor veni.
  Zi frumoasa!

 20. Keshe – un sarlatan cu firma fantoma de casuta postala care isi trimitea coletele cu maculatura de pe adresa unei farmacii veterinare cu produse pentru cai. La adresa din poza cu „sediul” fundatiei Keshe – era un cabinet medical iar poza cu parcarea luata de pe google streets era modificata in photoshop sa apara emblemele si steagurile cu sigla fundatiei – ele neexistand in realitate acolo. Cat despre aburelile cu iz tehno-ezoteric emanate de acest nimeni cu pretentii de-a dreptul mesianice, cred ca orice om cu pregatire stiintifica si tehnica serioasa s-a tavalit pe jos de ras la aflarea enormitatilor (si notiunilor profund gresite – chiar si pentru un elev de generala) pe care le debiteaza el. „Studii” in domeniul nuclear sau ingineresc are doar daca si-a cumparat diplomele… Singurul domeniu in care s-a dovedit cu adevarat specialist e inselatoria si frauda. Nu serviciile secrete sau masoneria l-au urmarit pe el si pe nevasta-sa (ca erau morti pana acum) ci autoritatile fiscale pentru inselaciune, evaziune, spalare de bani. Pacat de cei care isi consuma timp si finante cu astfel de aiuriti si minciunile lor. Energii libere si potential de exploatare exista dar si oamenii ar trebui sa mai puna mana pe carte sa studieze, sa poata face diferenta intre un cercetator serios si un aiurit, nu sa se arunce cu capul inainte la minciunile primului escroc iesit in cale ce le promite un viitor utopic de genul: viata lunga, fericire, prosperitate generala, rezolvarea tuturor problemelor, intr-un cuvant, raiul pe pamant. Asa ceva nu va fi niciodata. Nu ca nu s-ar putea, la modul cel putin teoretic, dar cei care promit o atare enormitate nu sunt ei insisi in stare sa ajute pe cineva oricat de marunt. Recurg astfel la inselaciune asupra unor creduli sa-i sustina financiar (in numele binelui general) – dovedind, in fapt, un urias egocentrism si batjocura, opuse total altruismului fals pe care il afiseaza. Ipocrizie curata…

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
PRIN VIZORUL SUFLETULUI – mana a doua

După cum vă povesteam, primele două sectoare de cerc ale săptămânii le vom aloca de acum încolo, nu exclusiv dar...

Închide