Floarea vietii – partea 3

0

  • Sacred Geometry – Flower of Life By Andrew Monkman I believe the complete ancient flower of life is an inter-dimensional tool, a portal, a stargate, a window into what some call the inter space plains. The original flower of life (found on several pillars within „the Osireion” at abydos in Egypt) is incomplete, because it is only the first layer of three (pic1+2) continuare:

Stonehenge si reteaua naturala de energie a pamantului

Vechiul cerc de pietre de la Stonehenge, simbolizeaza Floarea Vietii completa, modelul geometric hexagonal pe care este bazata reteaua natural-energetica a pamantului (vezi cele 3 imagini de mai jos):

 

Reteaua pamantului: invizibilul facut vizibil

O portiune a retelei pamantului, care invizibil inconjoara planeta, este parte a retelei pamantului si se bazeaza pe Floarea Vietii completa si pe hexagon/hexagrama. Diametrul primelor cercuri a fost calculat prin desenarea unei linii de la Orkney pana la Stonehenge (intamplator linia trece prin capela Rosslyn care este exact in mijloc). Toate siturile arheologice ale Europei (cercuri de piatra ce simbolizeaza Floarea Vietii) pot fi descoperite pe una dintre aceste linii. De asemenea, aceasta retea leaga toate acestesituri antice. Multe dintre aceste locatii sacre se afla la intersectia celor 6 cercuri.


Dansul planetelor

Orbita lui Venus si cea a Pamantului reprezinta un alt exemplu de geometrie sacra.


Imaginea arata proportiile orbitei Pamantului si celei a lui Venus (daca diametrul orbitei Pamantului este egal cu diagonala unui patrat, atunci orbita lui Venus ar incapea inauntrul acestui patrat, dupa cum este aratat in desen)

Imaginea de dedesubt a fost desenata cu ajutorul unui soft de calculator folosit pentru desen. Mai intai, sa desenam un patrat si doua cercuri, astfel incat unul este circumscris in patrat si altul este circumscris patratului. In mod ciudat, aceasta reprezentare arata proportia dintre orbitele lui Venui si a Pamantului. Apoi, sa desenam niste puncte egal departate pe fiecare cerc, reprezentand numarul de zile relativ orbitei (365 de puncte pentru orbita Pamantului di 225 de puncte pentru orbita lui Venus). Acum sa conectam pozitia orbitala a fiecarei planete, relativa fiecarei zile – alegand punctul de pornire acolo unde ambele planete sunt apropiate una de cealalta. Dupa ce repetati acest proces pentru 8 orbite ale Pamantului, liniile formeaza aceasta imagine extraordinara:

Imaginea (la scara) arata dansul lui Venus si al Pamantului  – fiecare linie fina ce conecteaza ambele planete de-a lungul timpului are nevoie de 8 orbite complete ale Pamantului si 13 orbite complete ale lui Venus.  Orbita Pamantului este lasata inafara desenului.

Copacul Vietii


Tree of Life

Copacul Vietii este unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale geometriei sacre. Structura copacului vietii este legata de invataturile sacre ale Kabalei evreiesti, dar poate fi gasita si in alte traditii cum ar fi cea a vechiului Egipt.

Copacul Vietii este explicat in Sefer Yetzira („cartea Creatiei”). Cartea explica faptul ca, Creatia este un proces ce implica cele zece numere divine (sefirot) ale lui Dumnezeu Creatorul si cele 22 de litere ale alfabetului evreiesc. Cei 10 sefiroti impreuna cu cele 22 de litere constituie „cele 32 de carari” ale intelepciunii secrete.

Copacul Vietii este folosit ca simbol al unitatii si al iubirii.

Pendantul in forma de Copac al Vietii, formeaza o cheie catre creatia originara a lui Dumnezeu. Acest pandantiv se potriveste exact in Samanta Vietii si in Floarea Vietii.

sursa:

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Niciun comentariu

  1. Sigur ca da! Nu îl găsesc… în acest articol.
    Știi, câteodată, mai ales când scriu liber, se întâmplă să ”uit” de regulile gramaticale.

    Și cred cu tărie că e important să fim atenți, dar și mai important este mesajul :).

    O zi minunată!

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Floarea vietii – partea 2

Geometria Sacra - Floarea Vietii de Andrew Monkman Cred ca simbolul complet al vechii Flori a Vietii este un instrument...

Închide