Floarea vietii – partea 2

2

  • Introducere Floarea vietii poate fi gasita in toate religiile majore ale lumii. Contine modelele creatiei din „Marele Vid”. Totul a fost facut din gandul Creatorului.
    Dupa crearea semintei vietii s-a continuat aceeasi miscare de vortex creand urmatoarea structura cunoscuta sub numele de Oul Vietii. Aceasta structura formeaza baza muzicii pentru ca distanta dintre sfere este identica cu distanta dintre tonuri si semitonuri in muzica. Este de asemenea identica cu structura celulara a celei de-a treia diviziune embrionice (prima celula se divide in doua, apoi in patru, apoi in opt). In acest fel, aceasta structura, pe masura ce se dezvolta ulterior, creeaza corpul uman si toate sistemele energetice, inclusiv cele folosite pentru a crea Merkaba. Daca continuam sa creem din ce in ce mai multe sfere vom sfarsi prin a crea structura numita floarea vietii. continuare: http://noulpamant.ro/articole/floarea-vietii-partea-1/

Geometria Sacra – Floarea Vietii

de Andrew Monkman

Cred ca simbolul complet al vechii Flori a Vietii este un instrument interdimensional, un portal, o poarta stelara, o fereastra catre ceva ce noi numim campiile spatiului. Floarea Vietii originala (descoperita pe mai multi stalpi din „Osireion” la Abydos in Egipt)  este incompleta pentru ca ea contine numai primul strat din cele trei (imaginea 1 si 2).

[FOLcarvedwall.jpg]

1. Floarea Vietii imprimata pe un zid al templuluiTemplul lui  Osiris din Abydos, Egipt.

[FOL-Abydos.jpg]

2. Floarea Vietii imprimata in piarta la Templul lui Osiris din Abydos, Egipt.

Floarea Vietii completa are si celelalte doua straturi, care o transforma intr-o forma tridimensionala (imaginea 3). Daca va relaxati (stati la aproximativ 90 cm de ecran) si lasati Floarea sa iasa incet incet din focus, aceasta se va deschide. Incercati sa nu va concentrati intr-un punct, ci pur si simplu priviti, luati Floarea ca un intreg. Puteti resimti o durere de cap si intepaturi la nivelul ochilor, insa aceste simpltome vor disparea rapid. Noi nu vedem cu ochii ci doar prin intermediul lor. Lasati-va mintea libera, nu va luptati cu ea.

3. Floarea Vietii cu cele doua straturi adaugate

Ceea ce se vede este o creatura reptiliana. Aceasta este foarte infricosatoare si are o aparenta amenintatoare, dar va asigur ca nu va poate face nici un rau. Stiu ca suna nebuneste dar este adevarat si foarte adevarat. Dupa ce va obisnuiti cu interactiunile cu reptilienii, puteti trece la urmatoarea entitate. Pentru a interactiona cu cea de-a doua fiinta, trebuie sa rotiti floarea 30 de grade si sa repetati pasii.

[folbeijing.jpg]  [folbeijing2.jpg]
Floarea Vietii– Beijing, China

Cea de-a doua fiinta este dragonul chinezesc (cainele Fu). Aceasta creatura este si mai infricosatoare decat prima, asa ca fiti pregatiti. Din nou, aceasta creatura nu va poate face rau in nici un mod. Aceste entitati sunt cumva suspendate in animatie. Sunt reale dar nu se pot misca. Stiu ca in masonerie prima entitate este numita „Omul khaibit”. Aveti nevoie sa fiti initiati pana la cel de-al zecelea grad pentru a fi constienti de omul  khaibit. Ca parte a initierii al cel de-al zecelea grad, omul khaibit este chemat in fata ta. Eu nu sunt mason dar tatal neu a fost mason timp de peste 40 de ani. El a trecut prin cel de-al zecelea grad. cand am facut aceasta descoperire si am desenat floarea completa, traiam la Edinburgh. I-am telefonat tatalui meu ce locuia in  Kirkwall pe insula Orkney, si cand i-am spus ce am vazut, nu a putut sa creada ce ii spun. Mi-a spus ca singurul mod prin care as putea sa stiu ceea ce ii spun ar fi fost acela de a parcurge cel de-al zecelea grad. In mod evident, nu sunt mason si nu am trecut prin gradul al zecelea, asa ca incepand cu acea zi, tatal meu mi-a povestit tot ceea ce stie despre masoni. Mi-a mai spus si ca bunica lui i-a povestit, atunci cand avea 16 ani, ca unul dintre copii lui va descoperi ceva ce va impacta intreaga lume. Acum este convins ca Floarea completa este aceasta descoperire.

Poate stiti ca Floarea completa contine copacul vietii din kabbalah, fructul, oul si samanta vietii (imaginile 4 si 5).

4. Copacul Vietii din kabbalah, derivat din Floarea Vietii


5. Copacul Vietii din kabbalah, derivat din Floarea Vietii

 

Floarea completa contine si cubul lui Metatron tridimensional (imaginea 6), ce contine toate solidele platonice (imaginea 7).
Nu doar fundatia vietii ci fundatia creatiei insasi.

6. Cubul lui Metatron

7. Solidele Platonice

Am descoperit acest simbol pe un mormant templier (imaginea 9) descoperit in interiorul Catedralei St Magnus din Kirkwall, Orkney (imaginea 8).

8. Catedrala St Magnus din Kirkwall

9. Piatra de mormant a cavalerului templier din catedrala St Magnus din Kirkwall

Cred ca acest simbol este reprezentarea oului vietii (imaginea 10), care este cea de-a doua rotatie a primului strat al Florii Vietii complete (imaginea 11).

     

10. Oul Vietii (sus)
11. A doua rotatie a primului strat a Florii Vietii complete (jos)

M-am nascut, am crescut si traiesc acum, din nou, la Kirkwall. Niciodata nu am fost invatat la scoala ca a fost vreun cavaler templier care a fost sau a venit la Orkney. Din nu stiu ce motiv, Floarea Vietii generata de calculator (imaginea 13), nu functioneaza la contemplatie. Contine toate simbolurile sacre masonice.

12. Originea G-ului masoneriei

13.  O versiune generata pe calculator a Florii Vietii complete

Cred ca toate alfabetele antice sunt originare din Floarea Vietii completa.


cele 2 imagini de deasupra: alfabetul runic „elder futhark” suprapus peste Floarea Vietii completa.

 

cele doua imagini de deasupra: alfabetul vechi fenician suprapus peste Floarea Vietii completa.

Cateva simboluri magice si alchimice se gasesc in Floare.

 

Mi s-a parut necesr sa adaug aceasta poza pentru a rezunoaste modelul (imaginea 14).

14. Modelul pielii unui sarpe.

Floarea Vietii completa are si alte utilizari. daca suprapui o harta a Pamantului (dupa ce potrivesti scara corecta) peste Floarea Vietii completa, toate locatiile sacre, monumente etc., se vor afla la intersectia celor 6 cercuri. Imaginea de mai jos va permite sa va faceti o idee (imaginea 15).

Imaginea 15.

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

2 comentarii

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
5 intrebari pentru suflet – raspunde Adina Amironesei

A trecut ceva timp de la ultimul nostru episod in care am primit 5 raspunsuri din suflet dar iata, ca...

Închide