Floarea vietii – partea 1

0

Introducere

Floarea vietii poate fi gasita in toate religiile majore ale lumii. Contine modelele creatiei din „Marele Vid”. Totul a fost facut din gandul Creatorului.
Dupa crearea semintei vietii s-a continuat aceeasi miscare de vortex creand urmatoarea structura cunoscuta sub numele de Oul Vietii. Aceasta structura formeaza baza muzicii pentru ca distanta dintre sfere este identica cu distanta dintre tonuri si semitonuri in muzica. Este de asemenea identica cu structura celulara a celei de-a treia diviziune embrionice (prima celula se divide in doua, apoi in patru, apoi in opt). In acest fel, aceasta structura, pe masura ce se dezvolta ulterior, creeaza corpul uman si toate sistemele energetice, inclusiv cele folosite pentru a crea Merkaba. Daca continuam sa creem din ce in ce mai multe sfere vom sfarsi prin a crea structura numita floarea vietii.

The Flower of Life (click image for links to further images).  The Seed of Life (a component of the Flower of Life)

Floarea Vietii (stanga) si Samanta Vietii (dreapta).

Floarea vietii contine un simbol secret creat prin desenul a 13 cercuri din floarea vietii. In acest mod se poate descoperi cel mai important si sacru model din univers. Aceasta este sursa a tot ceea ce exista, denumita fructul vietii. Contine 13 sisteme informationale. Fiecare explica un alt aspect al realitatii. Astfel, aceste sisteme pot sa ne dea acces la orice, pornind de la corpul uman, pana la galaxii. In primul sistem, de exemp;lu, este posibil sa creezi orice structura moleculara si orice structura celulara vie ce exista in univers. Pe scurt, orice creatura vie.

Cea mai comuna forma a floarei vietii este modelul hexagonal (unde centrul fiecarui cerc este pe circumferinta a 6 cercuri inconjuratoare, cu acelasi diamnetru) format din 19 cercuri complete si 36 de arce circulare partiale inconjurate de un cerc mare.

Samanta vietii este formata din 7 cercuri cu simetrie pe 6 laturi formand un model de cercuri si lentile ce functioneaza ca si componenta de baza a desenului floarei vietii.

Templul lui Osiris din Abydos, Egipt, contine cel mai vechi exemplu cunoscut. Este sapat in granit si poate reprezenta Ochiul lui Ra, un simbol al autoritatii faraonului.

Alte exemple pot fi gasite in arta feniciana, asiriana, indiana, asiatica, a orientului mijlociu si medievala.

[folturkey.jpg]

Floarea vietii – Turcia

[folamritsar1.jpg]
Floarea vietii- Amistar, India

[folamritsar2.jpg]    [folamritsar3.jpg]
Floarea vietii- Amistar, India (detaliu)

   

Leonardo da Vinci a studiat forma Floarei Vietii si proprietatile sale matematice. El insusi a desenat Floarea Vietii si componentele sale din interior, precum Samanta Vietii. A desenat figuri geometrice reprezentand forme precum solidele platonice, o sfera, un tor, etc., si a folosit de asemenea proportia de aur a lui Pi; toate care sunt derivate din desenul Floarei Vietii.

Floarea Vietii construita din sfere intersectate inloc de cercuri.

Cerc in Lanuri aratand o variatiune a floarei vietii.

Acolo unde matematica, geometria si spiritualitatea se intalnesc

Forma Floarei Vietii contine o forma secreta cunoscuta ca fructul vietii, format din 13 sfere ce contin multe legi matematice si geometrice. Aceste legi reprezinta intregul univers. Daruind Floarea Vietii cuiva este ca si cum le-ai da intregul univers intr-o singura bijuterie.

Floarea Vietii poate fi gasita in toate religiile majore din lume. In Egipt, sursa tuturor religiilor monoteistice, Floarea Vietii poate fi gasita in vechiul templu din Abydos. In Israel, poate fi gasita in sinagogile vechi din Galilea si Mesada.

Oamennii au raportat schimbari fizice si psihologice dupa purtarea acestui pandantiv – batai de inima mai rapide, vise profetice, sfarsitul iluziilor, perceperea realitatii asa cum este si eliberarea de vechi temeri si frici.

Floarea Vietii este una dintre cele mai puternice forme geometrice sacre!

Pandantivul floarei vietii este extraordinar pentru vindecare si te ajuta in conectarea cu sinele superior. 

Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
O inventie de acum 100 de ani – Energie gratis – partea a IV a

Asadar se va vedea ca producerea curentilor alternatvi in firele 6 si 7 va fi rectificata si distribuita sub forma...

Închide