Cum m-am trezit în fine din viețile trecute

0

Prima dată când am fost ghidată într-o regresie într-o viață anterioară eram în Thailanda, în 2005. Tema regresiei a fost să înțeleg ce înseamnă pentru mine energia neagră, sau culoarea neagră. După ce ghidul meu m-a ajutat să vizualizez cu ochii minții, am fost ghidată să intru în proprii plămâni și apoi să mă concentrez pe respirație prin întunericul din plămânii mei. După puțin timp, am picat într-un fel de vis în care fugeam dintr-o casă în flăcări. Stând singură în afara casei ce ardea, un om a venit la mine și mi-a spus că o să aibă grijă de mine. L-am lăsat să mă conducă, însă în loc să aibă grijă de mine, m-a făcut sclavă. Ani la rând a abuzat de mine și în final, am murit, crezând că am fost abandonată de propria mamă, care nu a venit niciodată să mă caute. Aceasta a fost prima dintre multele regresii pe care le-am făcut cu același instructor, care mi-a spus că sunt vieți reale. Din cauza nivelului foarte detaliat de elemente vizuale și gradului ridicat de emotivitate experimentat de fiecare dată, i-am acceptat explicațiile.

După ceva timp, lucram împreună cu ea pentru a investiga originile multiplelor dureri pe care păstram în corp. Abordarea ei în materie de vindecare era să intru în energia durerii reținute în corp, până la origine sau până când povestea sau durerea se dezvăluie de la sine. Ceea ce am descoperit după câteva ghidaje în vieți anterioare, este faptul că întregul meu corp a învățat modelul și am început să intru spontan în regresie în timpul meditațiilor.

Una dintre regresiile spontane a avut loc în 2006, când am nimerit într-o viață anterioară în care stăteam într-o sală de judecată, fiind acuzat de viol. Curtea de judecată era plină: procurorul, judecătorul, jurații, publicul și fata respectivă. Am fost găsit vinovat, iar sentința a fost alungarea din sat. Am petrecut atunci ani întregi în solitudine, hălăduind fără rost prin pădure până am ajuns într-o zi la o mînăstire. Am intrat acolo și mi-am petrecut restul zilelor dedicat lui Dumnezeu. M-am trezit din nou din această regresie uimită de nivelul detaliilor și de experiența emoțională. Însă de data aceasta ceva mă sâcâia. Am fost acolo și am experimentat curtea de judecată și solitudinea ce a urmat, însă nu aveam nicio amintire în legătură cu violarea fetei. În același timp nici măcar nu m-am apărat la judecată.

Am învățat de la profesoara mea că se întâmplă câteodată să ai de două ori experiența aceleiași viați anterioare, atunci când ai nevoie de o informație care lipsește, așa că am cerut să fiu trimisă din nou acolo. A trebuit să aștept un an de zile pentru ca acel vis să revină. Totul arăta la fel, însă de data aceasta am înțeles că nu m-am apărat pentru că îmi acceptasem soarta: Cu toate că nu făcusem ceea ce eram acuzat, mi-am permis să fiu găsit vinovat. M-am trezit din nou nefericită din această viață anterioară. Vroiam acum să știu de ce. Abia la încă un an distanță am înțeles motivul pentru care îmi acceptasem soarta: aparența mea neglijentă! Pur și simplu arătam vinovat. Când m-am trezit, am vrut să reintru în acea viață anterioară, din nou. Vroiam să mă apăr.

În utimele patru vizite spntane în această viață, în timpul anului 2009, am început să mă apăr de procuror, de juriu și de martor, până când în cele din urmă am stat față în față cu procurorul. Am cerut să se prezinte dovezile care există împotriva mea și să fie arătate judecătorului. A adus cartea dovezilor și a deschis-o, însă paginile acesteia erau goale. Am realizat atunci că nimic din acea viață anterioară nu se întâmplase de fapt. Violul. Cazul. Verdictul. Alungarea. Anii de solitudine din pădure. Nimic nu era adevărat. Cu toate acestea le-am acceptat ca fiind informații valoroase. Dezvăluirea acestei vieți anterioare s-a arătat a fi extrem de plină de învățături. Ceea ce m-a învățat este faptul că viețile anterioare sunt simbolice. Vinovăția, frica și pedeapsa sunt teme puternice în viața mea și în acest fel am reușit să mă eliberez de ele, revizuindu-mi viețile anterioare și cererea de dovezi în legătură cu existența lor.

sursa: Află cum să scapi de oboseală și să-ți crești nivelul de vitalitate

Share.

About Author

Razvan este arhitect, ca si formare, un spirit-ghid, ca si chemare.

Leave A Reply

Citește articolul precedent:
Activarea pranei

A fost o vară intensă, lungă. Între soțul meu cu umărul imobilizat și cei doi copii care vin de la...

Închide